Reklama

Reklama

Čo ja viem

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2014, 80 min

Réžia:

Tomáš Eibner

Účinkujú:

Marcel Merčiak (moderátor), Adela Vinczeová, Martin Nikodým, Dano Dangl, Zuzana Smatanová, Ady Hajdu, Ján Kuric, Marián Miezga, Lukáš Latinák (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Zábavno-súťažná šou aká na Slovensku ešte nebola. V štúdiu sa proti sebe postavia tri známe osobnosti Slovenska a 200 vysokoškolákov. Ich úlohou je odpovedať na nečakané a vtipné otázky a tým sa prebojovať do finále, v ktorom môžu získať zaujímavú finančnú výhru. Tá však nakoniec môže skončiť v rukách niekoho iného... Jedinečné je, že súčasne, v reálnom čase, majú možnosť na rovnaké otázky odpovedať vďaka špeciálnej aplikácii pre smartfóny a tablety aj diváci pri televízoroch. Konečne si môže aj divák vyskúšať, aké je to súťažiť v televíznej súťaži, a odpovedať takmer za rovnakých podmienok ako súťažiaci v štúdiu. Za svoju hru môžu získať zaujímavú cenu. (STV)

(viac)

Recenzie (50)

corona 

všetky recenzie používateľa

Tie štyri *** sú možno trocha nadhodnotené ale konečne niečo pôvodné (aj keď neviem, možno je to prevzatý formát), kde sa pri sledovaní necítim trápne. Som vďačná RTVS, že do úlohy moderátora obsadila Merčiaka a nie nejakú vyhorenú, všetkými televíziami prevetranú, moderátorskú, samozvanú "celebritu". ()

janesX 

všetky recenzie používateľa

Vedomostná súťaž, kde je tak veľké množstvo otázok, že protagonistom neostáva (chválabohu) žiaden čas na šaškovanie. Dlho som o tom ani len netušil, keďže v minulosti mi s tými našimi reláciami došla trpezlivosť. Takže za mňa určite môže byť. A je aj celkom zaujímavé tu "trochu inak" spoznať naše celebrity. 59%. ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Ďalší zaujímavý projekt RTVS, prelomový najmä v interaktivite formátu (možnosť hrať so súťažiacimi v reálnom čase doma cez appku). Merčiak mi tu osobne nevadil a myslím, že sa do podobnej relácie vcelku hodí. Skôr mi vadili niektoré typy otázok, v ktorých sa tvorcovia pýtajú na rôzne bizarnosti a informácie, ktoré človek reálne nemá šancu vedieť (napr. kuriózne rekordy, na čo slúžia čudesné predmety, či audio ukážky zvukov). Preto 1 hviezdu strhávam a myslím si, že napríklad podobne vedomostne ladený Duel je v tomto aspekte o level inde. 70% ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý koncept interaktívnej show, plnej zaujímavostí, príjemných hostí, plusom je zameranie na dobrú vec a nielen na spropagovanie zúfalých protagonistov. Navyše to má pod palcom STV-éčka, takže je to bez nekonečných reklám, kvôli ktorým pozerám na kanáloch komerčných televízií len šport a počasie. 80%. ()

LuiCJ 

všetky recenzie používateľa

Začal som to sledovať asi tento rok a myslím, že na slovenské pomery sa jedná o celkom vydarenú šou. Marcela Merčiaka som po prvý krát videl a počul práve tu a neskôr som si ho začal všímať aj v komentátorskom svete. Hostia - "celebrity" sú fajn, dobré je to, že v každej časti je stále niekto iný a vidno kto je na tom ako vedomostne. Rôznorodosť otázok je tiež ďalším plusom. Niektoré sú úplne ľahké a na niektoré absolútne neviem odpoveď. Páči sa mi aj ako vie Merčiak premostiť z jednej otázky na druhú. Štúdio posobí tiež zaujímavo doplnené študentmi vysokých škôl. Reláciu mám rád. Vždy mi spriemňuje piatkové večery, niečo nové sa naučím a aj sa zabavím. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama