Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do S.T.A.R. Labs dorazili lidé z kontroly. Barry a Iris se je rozhodnou sami po komplexu provést. Co ale nikdo nečeká je to, že uvíznou v časové anomálii. Chester sebere odvahu a řekne Allegře, že ji miluje. (Varan)

Recenzie (4)

66pepo66 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Celkom slušná časť, spomedzi posledných troch rozhodne najlepšia, hoci na prvý pohľad sa v nej toho veľa nestalo. Ale to odhaľovanie Flashovej identity mi už začína vadiť. A tie otravné flashbacky taktiež. Áno, je to posledná séria, ale potrebujeme naozaj vidieť všetky tie záblesky minulosti? Príde mi ako keby tvorcovia vlastne nevedeli kam smerujú a čo chcú dosiahnuť. Posledné tri časti boli doslova vatou tejto série. ()

Dave12345678 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Moc nechápu, co tvůrci seriálu dělají a jaké jsou jejich myšlenkové pochody. Tři vycpávací epizody po sobě, ani v jedné není Barry jako Flash, tedy ve svém obleku. Jaký seriál to sleduji? Abych nebyl příliš kritický, líbí se mi velmi chemie Barryho a Iris v této epizodě. Ale ten děj? Slabota. Zejména také proto, že zápletka je velmi obdobná jako v první epizodě, je mé hodnocení nižší. Můžu jen doufat, že seriál skončí silnými pěti epizodami a na tyto tři epizody zapomenu. 67% ()

Reklama

Flopik odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vzdávam sa, tretia časť po sebe úplne katastrofálna. Tentokrát síce máme Barryho, ale bez Flasha... Tvorcovia sa museli zblázniť, alebo sú úplne dementní, ale aby v seriáli Flash, nebol ani Flash a to v poslednej sérii je proste na hlavu. Keby sa nemá ukázať Arrow, Zoom a samozrejme Reverse Flash, tak končím už teraz. PS: Kto chce, kľudne 6,7,8 časť preskočte, nedeje sa tam fakt že nič. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama