Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Smith stvárňuje Nickyho, ostrieľaného podvodníka, ktorý sa zapletie so svojou "žiačkou" Jess (Margot Robbie). Pri výučbe dôležitých trikov sa mu Jess dostane pod kožu a on sa rozhodne všetko náhle ukončiť. O tri roky neskôr sa kedysi neskúsená - teraz už dokonalá femma fatale objaví v Buenos Aires na nebezpečnom pretekárskom okruhu. Najnovšie Nickyho riskantné plány sa jej podarí prekaziť a skúseného podvodníka tak odstaviť z hry. Navyše, obaja rovnako nápadite rozohrali svoje podvody a obaja chcú podfúknuť rovnakého miliardára, majiteľa medzinárodného pretekárskeho tímu (Rodrigo Santoro). (TV Markíza)

(viac)

Súvisiace novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (viac)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (viac)

Reklama

Reklama