Reklama

Reklama

Silvester s Markízou

(relácia)
všetky plagáty
Komédia / Hudobný
Slovensko, 2013, 120 min

Obsahy(1)

Zostrih toho najlepšieho z Partičky, Aj múdry schybí, Uragánu, starších častí markizáckeho Silvestra a mnohých iných seriálov, relácií a programov z ponuky televízie Markíza. (ShortyIC)

Recenzie (5)

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Typická silvestrovská žumpa plná retrospektívnych scén a fórov tu viac, tu menej vytrhnutých z kontextu natoľko, až je to nakoniec smiešne. ()

dyfur odpad!

všetky recenzie používateľa

Rok 2014 musí byť dobrý,lebo to najhoršie bolo na Silvestra 2013 a ťažko isť ešte nižšie s kvalitou....to by muselí byť fakt borec. ()

ShortyIC 

všetky recenzie používateľa

Po toľkých rokoch! Konečne, že sa dalo na Markíze niečo na Silvestra pozerať, zaujímavý zostrih z Partičky, Uragánu, Aj múdry schyby apod... Samozrejme bol to čistý priemer, a možno aj menej, lenže podľa toho čo sa odohrávalo na iných staniciach, musel som kus vyzdvihnúť jednu z mála pozerateľných vecí na Silvestra v TV.. ()

NeMiQ 

všetky recenzie používateľa

Síce len obyčajná recyklácia scén zo zábavných relácií, ale musím uznať, že aj napriek tomu to splnilo účel a dalo sa veľakrát schuti zasmiať. Lepšie ako vyrábať nejaký nový trápny program... ()

ModryPlamen 

všetky recenzie používateľa

Tak oproti iným rokom, ktoré predchádzali roku 2013 a aj tým, ktoré prišli po ňom, sa na toto dalo pozerať. Samozrejme, naša domáca tvorba nikdy nebude niečo, čo obletí celý svet a čo okúzli milióny ľudí, nehovoriac o takých rodinných prípadoch, ale v silvestrovský večer roku 2013 som sa bavil. Táto relácia je zostrih toho najvtipnejšieho, čo Markíza od roku 1996 za celú tú dobu vysielala. Z vtipov tú dominuje predovšetkým “Je tam Karel?” a “Káčer s klincom”. Čo sa mi tu naozaj páčilo, bol strih medzi scénkami, tie zlaté balóniky. Tieto scény tiež mali za účel vyvolať nostalgiu u divákov, ktorí sledujú Markízu už od začiatku. U mňa to vzhľadom k tomu, že Markíza vznikla skôr než ja, nie je možne. Ale nevadí. Čo už ale vadí, je to, že v neskorších rokoch túto reláciu zostrihali z pôvodných 120 minút na 60, takže tunajšie 4hviezdičové hodnotenie sa vzťahuje na nezostríhanú verziu. P.F. 2014. ()

Reklama

Reklama