Reklama

Reklama

VOD (1)

Zábavná šou, ktorá vás presvedčí, že netreba dať na prvý dojem!  Úctyhodných jedenásť rokov nezabudnuteľná moderátorská dvojica Elena Vacvalová a Oliver Andrásy moderovala divácky veľmi obľúbená televíznou šou Aj múdry schybí, ktorá zábavným spôsobom sondovala znalosti slovenského národa v rôznych oblastiach.
Relácia, ktorá sa nakrúcala v bratislavskom v dnes už neexistujúcom Divadle West, odkrývala smiešno-smutnú nevedomosť ľudí, ktorých pôvabná reportérka či šarmatný reportér náhodne oslovili na ulici a kládli im v podstate veľmi jednoduché otázky, občas striedané nejakým tým chytákom. Elena a Oliver potom spolu so svojimi hosťami sledovali zostrih tých najzábavnejších, najzaujímavejších a najneuveriteľnejších odpovedí - a samozrejme ich nemenej vtipným spôsobom komentovali. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (132)

Crash master 

všetky recenzie používateľa

Ak nesadne výber hostí, stopercentne dokáže pobaviť "výskum národa". V tomto programe totiž "náhodní" respondenti dokážu vytiahnuť neskutočné informácie. Aj tie najjednoduchšie otázky dokážu potrápiť nejedného respondenta. Ak si navyše Andrásy s Vacvalovou pozvú dobrú dvojicu (napr. Marcin/Izer, Ringo Čech/Lučenič, Malachovský/Štúr...), je postarané o skvelú zábavu. ()

Wutanfall 

všetky recenzie používateľa

Tato relacia ma vedela pobavit, len mi bolo luto, ze schvalne vyberali len tie primitivnejsie odpovede a tak potom aj vzorka odpovedajucich obcanov vyzerala. Silou mocou spravit relaciu, kde by sa idiot striedal s este vacsim idiotom, blba odpoved s blbsou.. Ked to porovnam s obdobnou relaciou Nikdo neni dokonaly na ceskej stanici, tak Aj mudry schybi je prepadak co sa tyka hlavne zobrazenia IQ slovenskeho naroda. Ale 2* za prve diely, ktore vedeli este pobavit a nenudili opozeranostou. ()

Reklama

Phobia 

všetky recenzie používateľa

Obdivuji schopnost tazatelů (zcela politicky nekorektně) vytipovat v populaci největší debily, aby byla při odpovědích pořádná sranda (správné odpovědi přece nikoho nerozesmějí). V tomto směru je obdobný český pořad "Nikdo není dokonalý" silně předposraný a tedy ne tak vtipný. Pravda, naší slovenští braťja riskují, že s takovým "reprezentativním" vzorkem obyvatelstva budou považováni za imbecily úplně všichni... "Aký je rozdiel medzi ostrým a tupým úhlom?" "My už mame plyn! Plyn mame. A je to lacnejšie, ak kebysme palili uhlom alebo koksom." 40% - 65% převážně v závislosti na hostech ve studiu. ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Duo Andrássy+Vacvalová sa mi snáď páčilo v úplných začiatkoch, ale vtedy som tomu ešte prd rozumela a oni nemiešali do svojho prejavu toľko politiky... Aj múdry schybí ma bavilo chvíľu, kým ešte bolo zábavné sledovať bizarné odpovede hlupákov na rafinovane jednoduché otázky. No všetko sa raz ošúcha a preto ma veľmi prekvapuje obnovenie tohto programu po rokoch - veď je to stále o tom istom. Ja som medzitým tiež vyrástla a tráviť vzácny čas sledovaním tohto typu relácií sa mi veru nechce. ()

Jean_Calid 

všetky recenzie používateľa

Mám podezření, že do této "zábáné relácie" na ulici úmyslně vybírají ty největší idioty a z nich vyberou tu největší "haluz". Zdá se mi, že to sráži všechny Slováky a lidské pokolení vůbec do propasti sprostoty / totální blbosti. Zábavná show, která je více k pláči než k smíchu. A moderátorská dvojice mi taky nepřijde zvlášť vtipná... ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (4)

  • V roku 1995 sa program začal vysielať na dnes už neexistujúcej televízii VTV, v roku 1997 ho prevzala TV Markíza, ktorá ho vysielala až do roku 2010. (VasylDeBylak)
  • Relácia sa začala vysielať v Slovenskom rozhlase na jar 1989, ale po pár mesiacoch ju zrušili, pretože vraj vrhala zlé svetlo na socialistické školstvo. (VasylDeBylak)
  • Námet vymyslel Oliver Andrásy, ktorý v 80.rokoch 20.storočia moderoval rozhlasovú reláciu "Variácie", kde robil ankety na ulici a zistil, že ľudia nepoznajú odpovede na základné otázky. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama