Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenzie (7)

plagát

The Simpsons 20th Anniversary Special: In 3-D! On Ice! (2010) (relácia) 

Rodinku Simpsonovcov a vsetko okolo Homera milujem. Videl som vsetky serie, vsetky casti aj niekolko krat a prekvapuju ma, ze stale ma dokazu prekvapit a pobavit. Tento dokument ukazuje Simpsonovcov ako kult, ktory je globalnym. Je az neuveritelne aku popularitu si za ten cas serial a hlavne postavy dokazali ziskat. Fanusikovia, co zbieraju cokolvek na com sa odraza nieco zlte a nachadza podpis Matta Groeninga. Az neuveritelne ako niektorich ludi dokazal tento fenomen ovladnut o com svedcia aj ich "zbierky". Ja len ako fanusik stale verim, ze o 20 rokov si mozno pozriem Simpsons 40th Anniversary Special :)

plagát

Proboha! (2008) 

Milujem dokumenty tohto typu. A tento ma naozaj nesklamal. S Billom Maherom som sa stotoznil uz na zaciatku, kedze si podobne otazky kladiem aj ja sam. Patranie po pravde, resp. vtlacenie Maherovych nazorov vzorke predstavitelov cirkvy a nabozenstiev a jeho tuzba konfrontacie s ich nazormi ma naozaj pobavila.

plagát

Patrik - věk 1,5 (2008) 

Zaujimave. Mna film bavil, aj ked som to chcel, tak v polovici zabalit. Ale nestalo sa a ja nelutujem. Myslienka osvety o homosexualnych partnerstvach je tam zjavna a citelna, ale neprekazala mi. Vtipne nedorozumenie, ked dvojica ocakava 1 a pol rocne dieta a namiesto toho dostanu 15 rocneho delikventa. Takze su to take silnejsie 3*.

plagát

Aj múdry schybí (1998) (relácia) 

Tato relacia ma vedela pobavit, len mi bolo luto, ze schvalne vyberali len tie primitivnejsie odpovede a tak potom aj vzorka odpovedajucich obcanov vyzerala. Silou mocou spravit relaciu, kde by sa idiot striedal s este vacsim idiotom, blba odpoved s blbsou.. Ked to porovnam s obdobnou relaciou Nikdo neni dokonaly na ceskej stanici, tak Aj mudry schybi je prepadak co sa tyka hlavne zobrazenia IQ slovenskeho naroda. Ale 2* za prve diely, ktore vedeli este pobavit a nenudili opozeranostou.

plagát

South Park: Peklo na Zemi (1999) 

Neviem ale mna South Park akosi obchadza, co sa tyka humoru. Nedokaze ma to pobavit a snaha tvorcov pouzit skoro v kazdej vete nejake sproste slovo, mi pripada trosku uboha (nieze by som bol nejaky Panbickar). Ale tie 2* za odvahu...

plagát

Air Force One (1997) 

Mozem sa len pripojit k vacsine nazorov..Harrison Ford nieje Bruce Willis. Avsak, ked si odmyslim tento nedostatok, tak ide v podstate o prijemny akcny film, kde americky prezident ako vzdy sam, zachranuje celu civilizaciu...

plagát

Štvrtý druh (2009) 

Kedze tema mystiky v thrilleroch patri k mojim oblubenym a hlavna rola v podani Milly Jovovich, tak som sa na tento film tesil. Moje nadsenie bolo opravnene a film splnil to, co som od neho ocakaval. Tajomno. "Realne" zabery dotvarali presne to, co zaznelo v uvode z ust Milly. "Je len na nas, ci tomu uverime..."