Reklama

Reklama

VOD (1)

Zábavná šou, ktorá vás presvedčí, že netreba dať na prvý dojem!  Úctyhodných jedenásť rokov nezabudnuteľná moderátorská dvojica Elena Vacvalová a Oliver Andrásy moderovala divácky veľmi obľúbená televíznou šou Aj múdry schybí, ktorá zábavným spôsobom sondovala znalosti slovenského národa v rôznych oblastiach.
Relácia, ktorá sa nakrúcala v bratislavskom v dnes už neexistujúcom Divadle West, odkrývala smiešno-smutnú nevedomosť ľudí, ktorých pôvabná reportérka či šarmatný reportér náhodne oslovili na ulici a kládli im v podstate veľmi jednoduché otázky, občas striedané nejakým tým chytákom. Elena a Oliver potom spolu so svojimi hosťami sledovali zostrih tých najzábavnejších, najzaujímavejších a najneuveriteľnejších odpovedí - a samozrejme ich nemenej vtipným spôsobom komentovali. (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (4)

  • V roku 1995 sa program začal vysielať na dnes už neexistujúcej televízii VTV, v roku 1997 ho prevzala TV Markíza, ktorá ho vysielala až do roku 2010. (VasylDeBylak)
  • Relácia sa začala vysielať v Slovenskom rozhlase na jar 1989, ale po pár mesiacoch ju zrušili, pretože vraj vrhala zlé svetlo na socialistické školstvo. (VasylDeBylak)
  • Námet vymyslel Oliver Andrásy, ktorý v 80.rokoch 20.storočia moderoval rozhlasovú reláciu "Variácie", kde robil ankety na ulici a zistil, že ľudia nepoznajú odpovede na základné otázky. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama