Reklama

Reklama

VOD (1)

Zábavná šou, ktorá vás presvedčí, že netreba dať na prvý dojem!  Úctyhodných jedenásť rokov nezabudnuteľná moderátorská dvojica Elena Vacvalová a Oliver Andrásy moderovala divácky veľmi obľúbená televíznou šou Aj múdry schybí, ktorá zábavným spôsobom sondovala znalosti slovenského národa v rôznych oblastiach.
Relácia, ktorá sa nakrúcala v bratislavskom v dnes už neexistujúcom Divadle West, odkrývala smiešno-smutnú nevedomosť ľudí, ktorých pôvabná reportérka či šarmatný reportér náhodne oslovili na ulici a kládli im v podstate veľmi jednoduché otázky, občas striedané nejakým tým chytákom. Elena a Oliver potom spolu so svojimi hosťami sledovali zostrih tých najzábavnejších, najzaujímavejších a najneuveriteľnejších odpovedí - a samozrejme ich nemenej vtipným spôsobom komentovali. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (132)

gumolit 

všetky recenzie používateľa

Tak presne o tom to je smiať sa na tom akí je náš slovenský národ blbí !!!A samozrejme trápni tučko Andrasiy a škaredá Vácvalová !!!Bolo to úbohé som rád že to už dávno skončilo zopár vecí uznám že bolo celkom vtipných to by nevymysleli ani najlepší scenáristi komedii ale ako celok smutné !!Všetci diváci sa smejú na tom akí sú vlastne všetci blbí a tích ľudí čo vyberali ta to bolo jasné ako odpovie !!!Pýtali sme sa divákov na ulici ,, Aká dvojica je ubohá a najtrápnejšia v televizzi??!!Správna odpoved ... ()

rastlinka 

všetky recenzie používateľa

Zabava je to celkom dobra, ale... vacsinou mi nie je velmi prijemne pozerat sa na to, aki su Slovaci "vzdelani". Aj ked je jasne, ze tie "obete strasne narocnych otazok" su vyberane zamerne. A mozno by bolo zaujimave urobit podobnu anketku medzi solventnymi obyvatelmi, asi az taky velky rozdiel by to nebol :) ()

Reklama

Hexa odpad!

všetky recenzie používateľa

Pro boha, kolik to má dílů? Skoro pokaždý, když zapnu televizi, tak to tam hrají a je jedno, jestli je poledne nebo 4 ráno. Naprosto nevtipná, místy až trapná show. A nejvíc do očí bijící je jejich výběr spoluobčanů na ulici, kdy sem tam snad jen jednou/dvakrát viděla normální lidi, jinak to sou socky a od pohledu naprostí tupouni. Hrůza, hrůza, hrůza! ()

Mire odpad!

všetky recenzie používateľa

Dávam odpad, pretože trh je tohoto programu už maximálne presýtený, hlavne po jeho nepochopiteľnej nadprodukcii a už dávno ma to nevie rozosmiať, aj tak tam stále oslovujú len ožranov a cigánov lebo vedia že sú hlúpi a môžu dačo "vtipné" povedať. Ale pamätám sa na jednú záverečnú scénu za titulkami, ktorá zvykla chodiť. Bolo to pred niekoľkými rokmi a pýtali sa nejakej (ako inak) cigánky že čo svieti cez deň. A ona samozrejme povedala že mesiac, aby to bolo "vtipné". A vôbec, tron to vystihol výborne, hlavne s tými zážitkami z nakrúcania. Nech idú do piče s takýmto prístupom!!!!! ()

fordhont odpad!

všetky recenzie používateľa

Tyhle pořady mi většinou nevadí, ale tady je snad všechno špatně. Už úvodní znělka je jedna z nejhorších a nejprotivnějších v čele s textem, který tam asi nacpalo čtyřleté dítě. Vacvalová (jméno jsem si našel až teď a snad ho už nikdy nebudu potřebovat) je svým výrazem a nulovou vtipností spíše protivnou úřednicí, určitě ne moderátorkou komediálního pořadu. A o výběru dotazovaných nemluvě - co je moc, to je moc. Sonda znalostí slovenského národa? Doufám, že ne. Možná spíš sonda do inteligence tvůrců tohoto pořadu. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (4)

  • V roku 1995 sa program začal vysielať na dnes už neexistujúcej televízii VTV, v roku 1997 ho prevzala TV Markíza, ktorá ho vysielala až do roku 2010. (VasylDeBylak)
  • Námet vymyslel Oliver Andrásy, ktorý v 80.rokoch 20.storočia moderoval rozhlasovú reláciu "Variácie", kde robil ankety na ulici a zistil, že ľudia nepoznajú odpovede na základné otázky. (VasylDeBylak)
  • Relácia sa začala vysielať v Slovenskom rozhlase na jar 1989, ale po pár mesiacoch ju zrušili, pretože vraj vrhala zlé svetlo na socialistické školstvo. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama