Reklama

Reklama

Jack Reacher: Nevracaj sa

  • Česko Jack Reacher: Nevracej se (viac)
Trailer 1

Reacher najradšej pracuje na prípadoch, kde by bol oficiálny postup len zdĺhavou prekážkou. Ako bývalý major vojenskej policie má rád zločiny s armádnou príchuťou a najradšej má tie, ktoré na prvý pohľad nedávajú žiadny zmysel. Presne ako obvinenie velitelky Susan Turnerovej (Cobie Smulders) zo špionáže. Krásku s doteraz nepoškvrnenou povesťou, okolo ktorej začali náhle v podozrivo vysokom tempe umierať ľudia, chcel Reacher pôvodne pozvať na večeru. Teraz ju musí dostať z väzenia, aby pomohlo dokázať jej nevinu. Niekomu sa to samozrejme nepáči, a ten Niekto bude chcieť Reachera poriadne klepnúť po prstoch. Nezastaví sa ani před použitím tých najodpornejších prostriedkov, akým je například aj likvidácia Reacherovej dcery, o ktorej existencií sám doteraz nemal ani najmenšie tušenie. V tomto prípade ide totiž o veľa. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (20)

Trailer 1

Recenzie (506)

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Toto sa fakt hrubo nepodarilo. Celý dej je zlátanina s hromadou nelogických failov a idiotských skratiek. Zápletka béčková, napätie žiadne, akcie málo, záporáci slabí, aj ten oldschool feeling z jednotky je preč. Navyše Cobie som tú drsnú dôstojníčku neveril ani sekundu a všetko zaklincovala ultra-otravná a skrz-naskrz blbá dcéra. Veľká škoda... ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Bohužel dětskej faktor opět zničil co mohl. Jack Reacher byl pro mě chlap, který se objevil odnikud, byl kurevsky dobrej a pak zase zmizel neznámo kam a po něm zbylo hodně mrtvol a příjemná old school vůně. Bohužel tady půlku filmu sleduju jak řeší nějaký tatínskovský záležitosti, vede řeči jak z osudového rodinného dramatu, to už zničilo i McClana, když uprostřed přestřelky řešil se svým synem jestli se o něj staral v dětství nebo ne. Jasně, tady se to nakonci nějak pojalo, ale to nic nezměnilo na faktu, že pokud film opouští akci je neskutečně táhlej a nudnej. Pokud jde o to nej, tedy o akční složky, ty jsou hodně dobrý. Edward není tak referovaný jméno v oblasti akčních filmů, ale ten chlap fakt válí, závěrečná náháněčka je hodně adrenalinová, jen zamrzí zminimalizovaný čas pro záverečný fight padouch versus hrdina. Některé dialogy popapali kaši, jiné (ty "rodinné" )bych nejradši vzal a dal je sežrat kajmanovi. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Návrat (minimálne) do deväťdesiatok vždy poteší, ak je aspoň slušne remeselne zvládnutý. V podstate ide o sériu pre staršie publikum, resp. pre starších Tomových fanúšikov, pretože Zwick vážne nemá záujem konkurovať súčasným blockbusterom zbesilosťou akcie a výpravou. Tón je rozložený rovnomerne medzi hlavnú dejovú líniu a líniu vzťahovú, pričom práve tá osobnostná bude to, čo vám utkvie v hlave na dlhšiu dobu ako konšpiračná a prečo vás film má možnosť emocionálne zasiahnuť. Viac sa vedú dialógy ako strieľa, i keď povinnosť aspoň minima akcie musela byť splnená. Nakoniec celkom príjemné prekvapenie, osobne ma dvojka bavila viac ako prvý diel. ()

Coleator 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film má několik zásadních problémů: přiblblej scénář, majora tetu Robin a mladý blonďatý pískle, který nemá problém odzbrojit ani největšího bouchače filmu... Kdo se navíc těší aspoň na hláškujícího Reachera, bude zklamán taky... Film se postupně propadá tak nízko, že dvě hvězdičky budou tak nějak akorát... Aspoň, že si i sami tvůrci uvědomují, jak je z podtitulu filmu patrné, že se Reacher vážně vracet neměl... A jestli se vrátí ještě jednou, doporučoval bych, aby své zničení dovedl k dokonalosti - Dáda s žížalou Jůlií by teď snad měly mít volno... ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Asi polhodinu trvalo moje rozcarovanie z toho, ze podobne ako u serie Mission Impossible aj v tejto serii so zmenou rezisera doslo k zmene stylu. Jednotka bola inteligentna kriminalka s oldschool akciou a odlahcena vsadepritomnym humorom. Dvojka je tupa Bourneovka v ktorej hlavneho hrdinu cely film vsetci nahanaju. Keby to bola aspon kvalitna kopia, tak by som to akceptoval, ale nie je. Hlavny pripad je nezajimavy a plny logickych chujovin. Uplne to ale zabija neznesitelna linia s otravnou dcerou. Z postav ma nezaujal nikto. Zaporaci su nevyrazni, Cobie Smulders sa do ulohy vojenskej drsniacky nehodi a samotny Cruise uz tiez nie je ani zdaleka tak cool a zabavny ako v jednotke. Humoru rapidne ubudlo. Oldchool feeling je prec a akcia je tuctova. Chyba mi tu akykolvek zapamätania hodny moment. Sem tam nejaka nahanacka, prestrelka, behanie po budovach alebo bitka jeden vs presila, ale nic co by sme uz nevideli inde a v lepsom prevedeni. Cely cas som cakal, kedy na mna vybafne Tommy Lee Jones, ktory v devätdesiatkach honil kdekoho, ale tento rok mal sluzbu v najnovsej Bourneovke. Vysledok je teda velkym sklamanim a pôsobi neoriginalne a beckovo. Jak nejaka druha alebo tretia liga, kde sa pohybuje Statham alebo pred davnymi rokmi Snipes. Cruisa je na takeho videoprojekty skoda. 4/10. ()

Galéria (151)

Zaujímavosti (14)

Súvisiace novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (viac)

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

20.11.2015

Pátý díl špiónské série Mission: Impossible posbíral chválu od diváků i od kritiků a navíc to byl hit, takže se samozřejmě chystá pokračování. Tom Cruise o něm mluvil už při propagaci pětky, teď se… (viac)

Reklama

Reklama