Reklama

Reklama

Babadook

(festivalový názov)
Trailer 1

Amelia prišla počas tragickej autonehody o svojho manžela. Ťažkú životnú situáciu jej neuľahčuje ani syn Samuel, ktorý trpí poruchou správania. Samuel ju navyše každý večer presviedča o tom, že sa v jeho izbe nachádza postava zo strašidelnej knihy, "Mr. Babadook". Je skutočným dôvodom jeho nevypočítateľného správania choroba? Alebo je Amelia natoľko unavená, že nie schopná vnímať skutočnosti, ktoré sa okolo nej dejú? (*CARNIFEX*)

(viac)

Diskusia

lukasK1995

lukasK1995 (hodnotenie, recenzie)

fantazia tak toto sa neskutocne podarilo obdiv hercom za ich vykon a reziserke za tiesnivu a pochmurnu atmosferu toto by mal vidiet kazdy kto ma rad depresivne filmy :)

GarfieldM

GarfieldM (hodnotenie, recenzie)

aknel1967

Bože to je blbost.Parchanta bych zaškrtil a tu debilní mámu taky.Trošku víc lekaček,napínání např. jako v Drag me to Hell...Tohle neni horor,ale pohádka na dobrou noc.Čekal jsem,že tou knížkou vyvolaji démona Babadook - S tím telefonem a klepáním to vypadalo nadějně a potom velký nic moc.

aknel1967

aknel1967 (hodnotenie, recenzie)

Vážně velmi dobré - do 5* mi chybělo málo - konec mi moc nesedl. Celou dobu člověk neví, na čem vlastně je - zvuky odporné a byla jsem napnutá, jak malý gatě. Herci úžasní. Toho malýho máte chuť po 10 minutách seřezak jak žito, a matku asi po 30 minutách. Hodně nedoceněný film. 

na príspevok reagoval GarfieldM

Neji1453

Neji1453 (hodnotenie, recenzie)

Tyhle stupidní teorie, že se to odehrávalo v její hlavě už jsou koukám i zde. To prostě nemůžete říct, že šlo o jakéhosi démona nebo zkrátka něco nadpřirozeného? Proč hned tyhle nesmyslné teorie? Proč by ho viděl i ten kluk?

na príspevok reagoval Marceloo, st.ranger

Neji1453

Neji1453 (hodnotenie, recenzie)

Pěkný film, zdejší uživatelé jej trošku podhodnotili. Když vezmu v potaz, jak špatné horory se v současné době točí, tak tenhle patří rozhodně mezi ty lepší.

Jello Biafra

Jello Biafra (hodnotenie, recenzie)

Havaj8

ano ale napríklad na tej policajnej stanici videla babadookov kostým a klobúk a vzápätí tie veci zmizli, jasný dôkaz že sa to odohrávalo len v jej hlave

senin

senin (hodnotenie, recenzie)

Celý je to jasná metafora, vdova se musela přenýst přes smrt manžela. Babadook = zlé vzpomínky, trauma. Symbolicky je zavřela ve sklepě. Prostě metafora kam se podíváš.

Havaj8

Havaj8 (hodnotenie, recenzie)

Jestli to byl jenom jeji prelud, o tom se da pochybovat, vzhledem k tem scenam s tim klukem. On by jinak v ty hlave taky musel mit slusne nasrano. A ten konec kdy to tam chodila krmit, clovek by rekl ze uz se z toho vyspala?

na príspevok reagoval Jello Biafra

st.ranger

st.ranger (hodnotenie, recenzie)

Pokud by to někoho zajímalo, do 10. dubna běží kampaň na Babadookovu knihu, stojí $60 + $20 poštovné.

Jello Biafra

Jello Biafra (hodnotenie, recenzie)

včera som si to pozrel, ale myslím že ten dotyčný bubák bol len prelud, ktorý sa odohrával v hlave pomätenej hlavnej hrdinky

na príspevok reagoval Cech

Madsbender

Madsbender (hodnotenie, recenzie)

ambron

Atmosféra tam je, neurážajúca kamera rovnako. Podobná hra s rekvizitami ako u postavičiek z knihy by nebola na škodu, aj také drobnosti tvoria celkový dojem.

na príspevok reagoval ambron

KUFI

KUFI (hodnotenie, recenzie)

Zda se, ze americka premiera bude az v rijnu. Nechapu proc az temer pul roku po australsky. To vypada na bluray release az nekdy zacatkem pristiho roku :(

Rob Roy

Rob Roy (hodnotenie, recenzie)

Panchovo je důvěryhodný hodnotitel. Pokud hodnotil, tak viděl, to vím. Jinak Jennifer Kent připravuje další film, westernový revenge příběh odehrávající se v Tasmánii kolem 1820 ( "The western is so violent that I can hardly drag myself to the keyboard to write it everyday. But, it's true to the period, and I wanted to investigate that frontier violence from a female perspective. How does a female character respond to violence is my starting question.")

Uživateľ wipschka zmazal svoj príspevok.

Uživateľ wipschka zmazal svoj príspevok.

Reklama

Reklama