Reklama

Reklama

Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej

  • Slovensko Domov slečny Peregrinovej pre neobyčajné deti (viac)
Trailer 2

Vďaka tajomným stopám, ktoré hlavnému hrdinovi Jakeovi zanechá jeho milovaný dedko, a ktoré poodhaľujú tajomstvá iných svetov a doby, Jake objaví zázračné miesto. Toto miesto je známe ako sirotinec – domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej. Jeho tajomnosť i nebezpečie sa začnú prehlbovať akonáhle Jake spozná jeho obyvateľov a ich zvláštne, priam neuveriteľné schopnosti... (Cinemart SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (829)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

U domove slečny Peregrinovej pre podivné deti si potenciálny fanúšik musí dať pozor na prehnané očakávania. Ľahko môže prísť sklamanie. Dej je v prvej polovici trošku tiahly. Drvivú väčšinu však Tim Burton nesklame a zavedie nás zas raz do čarovného farebného sveta, ktorý obýva široká škála dobrých aj zlých postáv v bizarných kostýmoch, medzi ktorými si každý nájde favorita. Na mňa je ten film veľmi temný a veľmi zvláštny, ale mladšej generácií sa asi bude páčiť, hlavne s tým množstvom záhad a príšer, ktorými tu tvorcovia naozaj nešetria. Slušná výprava, v druhom pláne je vidieť vplyv Tima Burtona. Na mňa to bolo šialene pomalé. Zbytočne veľa postáv. Asa Butterfield mi bol protivný. Ukecané. Nudil som sa ako dlho nie. Ale nedá sa film úplne zahodiť. Aj keď ma to nebavilo, musím jednoznačne ohodnotiť pochvalne efekty a pár nápadov. Miss Peregrine's Home for Peculiar Children ani nenadchne, ani neurazí. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,TY DĚTI MUSÍ BÝT STEJNĚ ŠÍLENÉ JAKO JEJICH ŘEDITELKA. NICMÉNĚ STVŮRY BUDOU MÍT Z POTRAVY RADOST.“… /// Tohle není typickej Burton! Už jen netypickým obsazením. Taky umírněnejma fantasmagoriema, kterejma přistupuje k příběhu, jenž nevychází z jeho hlavy, ale z knižní předlohy. Už ta je plná časoprostorovejch smyček, díky kterejm film není jen další odnoží X-Menů nebo Hrdinů. Ovšem tohle by natočil každej, trochu zručnej rejža. Není to votrava, ale ani Burton. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2011 napsal Ransom Riggs, neznám. 2.) Jsem podivnej. 3.) Thx za titule „mark82“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Veľmi rozporuplné hodnotenia. Ako vidím film asi spadá do katégórie "Milujem alebo nenávidím", nič medzi tým...Úplne súhlasím s komentom Enšpígla. Ten film má tu moc preniesť vás v čase späť do detských čias a prežiť neuveriteľné dobrodružstvá. Zaujímavý príbeh, navyše cestovanie v čase, to som mal vždy rád a všetky postavy majú nejakú zaujímavú schopnosť, ktorými mi neustále pripomínali X-menov. Celý film je jedna parádna jazda, Od "Karlíka" T. Burton nič lepšie nenatočil. Eva Green je úplne úžasná a obľúbil som si ju ešte viac. S. L. Jackson lieta z filmu do filmu a občas sa to vyplatí. Keď urobil "Buu!" , tak som sa vážne dobre zasmial. Poniektorí tu majú poznámky, že nie je jasné akému divákovi je film vlastne určený. Myslím, že kategória rodinný hovorí úplne jasne, že film je pre každého, kto je rozhodnutý dať mu šancu. Ja som dal a neoľutoval. U mňa plný počet a moje deti boli tiež max. spokojné, takže moje 100% hodnotenie si možte kľudne vynásobiť krát 5 členov mojej rodiny... ()

Vančura 

všetky recenzie používateľa

Snad první Burton, který mě vyloženě nebavil. Ten film mi přišel úmorně dlouhý, postavy v něm odříkávají neuvěřitelně debilní repliky, a celé mě to prostě minulo, ačkoli trailer vypadal velmi slibně a objevuje se tam celá řada skvělých herců (jimž podle mě zcela kraluje fantastická Eva Green). Osobně si myslím, že to je prostě proto, že ta předloha bude strašný shit - odjakživa jsem krajně skeptický k filmovým adaptacím celosvětových bestsellerů, a tohle je podle mě přesně ten případ, kdy prostě nemohl vzniknout dobrý film, ani kdyby se všichni rozkrájeli, protože bych takovou knihu zkrátka v životě nevzal do ruky. Za pár let po tomhle filmu i jeho předloze podle mě neštěkne ani pes a sám si už po pár hodinách od projekce nevybavuju, o čem to vlastně bylo - za mě strašné zklamání a nekonečná nuda. ()

Asia_Power 

všetky recenzie používateľa

Podivuhodní fakani, co jim monstra, co jako by z prdele vypadly Slendermanovi, strach nahání. A že je to sebranka tragédů - Jedna má pořád hlavu v oblacích, druhej sní o oblecích a rozhodně i plastické operaci nosu, další borka si může nechat narůst mrkev či třeba okurku dle své aktuální potřeby (ehm) , psychouš co robí panenky co se kuchaj, věčně nažhavená holka, steroidová liliputka, dvojčátka jak z Ku-klux-klanu, holka s hubou na temeni, neviditelnej co určo šmíruje ve sprchách...no fakt jsou podivní. A k nim se přidá náš HERO. Vychrtlej přizdisráč, kterýho má rád dědeček a pak už nikdo a kterej jako jedinej dokáže vidět Slendermany. Na všechny dohlíží Eva Zelená, které je z nich dle všeho špatně, jelikož se celej film tváří až extrémně nasraně a v hlavě má ptáka. No a Slendermanům velí Samuel Jackson, kterej zde vypadá jako černej Amadeus a spolu s pár podobně hnusnejma kámošema chce dětem žrát očička. Tak se smičkuje, prchá, bojuje a pak když naskočí titulky tak se The Enduje. Do chuje s tím, já čekala od Tima víc, daleko víc. ()

Galéria (105)

Zaujímavosti (33)

  • Franklin (Chris O'Dowd) sa v bare pozerá na PDC World Matchplay 2014 (profesionálne majstrovstvá v šípkach) medzi Philom Taylorom a Michaelom van Gerwenom. (belinko)

Súvisiace novinky

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené