Reklama

Reklama

Projekt minulosť

  • Česko Projekt minulost (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

David Raskin (Jonny Weston) je študent strednej školy, ktorý sníva o tom, že pôjde na technickú univerzitu. Po smrti otca sa však rodina dostala do finančných problémov a David hľadá v jeho pozostalosti niečo, na čom pracoval, čo by mu pomohlo získať štipendium. Keď so svojimi priateľmi (Sam Lerner, Allen Evangelista) nájde plány zariadenia na premiestnenie v čase, David sa nemôže dočkať, až začne na ňom pracovať. Keď konečne uvedú zariadenie do prevádzky, teenagerov zláka príležitosť manipulovať s časom vo svoj prospech. Ich radosť ale netrvá dlho., Keď začnú objavovať dôsledky svojich činov, zistia, že zmenou minulosti môžu ohroziť budúcnosť, a nielen svoju vlastnú... (TV JOJ)

(viac)

Videá (12)

Trailer 2

Recenzie (255)

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Partička "nerdích" středoškoláků sestaví stroj času a začne si užívat jeho (na pár týdnů zpět omezených) vymožeností - opravovat své dřívější kiksy, pařit na festivalech, získávat tím popularitu a samozřejmě se zamilovat. Dokud je nedožene svérázně zamotané klubko příčin a následků, z něhož není cesty ven. Lehkovážná zábava pro mladé ve stylu MTV celkem prodává svou přehlednou "found footage" formu, a přestože večírků i zaláskování je až příliš, nejvíc ztrácí ve zbrklém "dramatickém" rozuzlení, kdy se všechno bortí. ()

CzechGod odpad!

všetky recenzie používateľa

fakt nesnasim tvurce, ktery chteji usetrit za kameramany, takze dej obali pseudo-dokumentacnim pohledem a vysledek je takovej ze obraz se furt trese, ruzne pootecenej, vecne koukate z pohledu kouli a vecne koukate na zem, na zdi, na schody... a co se tyce deje, tak to je fakt bida - zlatej butterfly effect ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Milé prekvapenie, samotný snímok čo sa obsahového konceptu cestovania časom týka, má asi najbližšie k Osudovému dotyku, aj keď po formálnej stránke sa tieto dva snímky dajú len ťažko zrovnávať. Project Almanac je totiž natočený štýlom FF, čo až na pár výnimiek, moc nemusím. Na druhú stranu si film po celý čas udržiava pomerne vysoké tempo so sympatickými hereckými výkonmi a príjemné mystérium okolo časových skokov s následnými zmenami realít. Niečo v tomto smere vyšlo výborne, niečo sa podarilo menej (hlavne záver mi tu akosi nesadol), ale celkový dojem je pozitívny. 65/100 Videné v rámci Season Challenge Tour. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Skupinka teenagerů dostane do rukou stroj času a člověk si tak nějak dokáže představit, jak by s podobnou možností průměrnej puberťák naložil. A skok do minulosti na koncert Imagine Dragons je jen začátek. Vážně, dokud se film tvářil jako dynamická teenage komedie, bylo všechno v nejlepším pořádku. Byla to skvělá jízda a to i díky "found footage" kameře, která lítá ze strany na stranu, ale v tomto případě to je jen ku prospěchu věci. Jenže jakmile začnou jít věci lidově řečeno do háje, příběh začne být zkratkovitý a začnou se kupit klišé a klasické časové paradoxy. A závěr, který nedává smysl. ()

gegina31 

všetky recenzie používateľa

Film od kterého jsem díky hodnocení nic nečekala. Totálně mě překvapil. Hodnocení je zbytečně nízké. Vůbec jsem nemusela přemýšlet, kolik dám hvězdiček, protože tam nebylo vůbec co řešit. Samozřejmě u filmů o cestování časem se člověk na konci nevyhne přemýšlení nad tím, jestli tam dávalo všechno smysl a jestli scénáristé něco nepodcenili, nevynechali nebo nepřehnali, ale to prostě člověk nemůže řešit. Jinak to byla i parádní komedie a to v dobrém slova smyslu. ()

Galéria (95)

Zaujímavosti (7)

  • V scéne, v ktorej tínedžeri sledujú na notebooku haváriu lietadla, ide o skutočné zábery lietadla B-52, ktoré havarovalo v roku 1994 a pri ktorej zahynula štvorica dôstojníkov Air Force. (beso74)
  • Pôvodný dátum americkej premiéry bol stanovený na júl 2014, ale kvôli silnej konkurencii ju presunuli na 30. január 2015. (Hudakfilms)
  • Film sa natáčal v amerických mestách Atlanta a Chicago. (Hudakfilms)

Súvisiace novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (viac)

Reklama

Reklama