Reklama

Reklama

Projekt minulosť

  • Česko Projekt minulost (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

David Raskin (Jonny Weston) je študent strednej školy, ktorý sníva o tom, že pôjde na technickú univerzitu. Po smrti otca sa však rodina dostala do finančných problémov a David hľadá v jeho pozostalosti niečo, na čom pracoval, čo by mu pomohlo získať štipendium. Keď so svojimi priateľmi (Sam Lerner, Allen Evangelista) nájde plány zariadenia na premiestnenie v čase, David sa nemôže dočkať, až začne na ňom pracovať. Keď konečne uvedú zariadenie do prevádzky, teenagerov zláka príležitosť manipulovať s časom vo svoj prospech. Ich radosť ale netrvá dlho., Keď začnú objavovať dôsledky svojich činov, zistia, že zmenou minulosti môžu ohroziť budúcnosť, a nielen svoju vlastnú... (TV JOJ)

(viac)

Videá (12)

Trailer 2

Recenzie (255)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"To máme ve sklepě stroj času?“ No jasně, takže můžeme změnit školní výsledky, finanční situaci, mezilidské vztahy a ještě si to pořádně užít. To je skvělé a já se přitom hodně bavil. Jenže pak se, světe div se, vyskytly problémy a zábava odešla neznámo kam. Hledal jsem ji všude, díval jsem se do skříně i pod koberec, ale všude samá moralita. ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Som z toho hotový. Vybavený. Čakal som ďalšiu sračku z Bayovej produkčnej dielne Platinum Dunes a naservírované mi bolo niečo, o čom som ani nevedel, že tak moc chcem vidieť. V záverečnej polhodine som už pomaly ani nedýchal a prosil filmových bohov, aby koniec neprišiel a ak má, tak aspoň o ďalšiu hodinu. Áno, sú tu momenty, ktoré film nepotrebuje a aj tie, ktoré by sa mu zišli, logických trhlín v cestovaní čase bolo taktiež pomerne dosť, je to však cestovanie v čase! Vo všeobecnosti si ale nemôžem pomôcť. Mám novú filmovú lásku, nový obľúbený film a tiež nového adepta na 10+ opakovaných zhliadnutí (vitaj v klube s Projektom X a Disturbiou, nad ktorými som paradoxne niekoľkokrát počas sledovania premýšľal, hoci spolu akokoľvek nesúvisia x) --- (8.6.2022) Povedal by som, že pozerať ten istý film 4x v rozmedzí 13tich hodín nie je práve najlepšie znamenie správne fungujúceho psychického zdravia, všakže? --- "The machine has given us everything." (x) (22.6.2020) (22.9.2020) (3x7.6.2022) (8.6.2022) (13.1.2023) ()

Reklama

stration 

všetky recenzie používateľa

Cestovačka časem tentokrát okořeněná found-footage. Jako vždy se vymyslí nějaký přístroj, teenageři jsou nadšení, všechno zkouší a pak se to posere. No tak se to pokouší napravit, jenomže to není tak jednoduchý. Toto nebyl spoiler, to je vždycky stejný. Kamera je vcelku snesitelná, dokonce se mi zdála trochu méně nervní než v ostatních FF. Herci celkem přijatelní. Celkově vzato je to průměrný film. Mě ale cestovačky strašně baví a FF tomu dává trochu zajímavější rozměr. Takže i přes kupu logických lapsů a s přivřením všech očí co mám, je to za slabší čtyři. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě to není až tak zlé, jak jsem si myslel, i když "realistické" filmy s ruční kamerou prostě nejsou něco, co by mě dokázalo nadchnout. Spíše naopak. Polovinu filmu sledujete dost zbytečných scén, které jsou tu hlavně proto, aby to bavilo mladé, ale pak je zde vidět i snaha o nějakou myšlenku. Fungování kauzality není dokonalé, ale snaha se v tomhle případě počítá. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

a pak,že v dnešní době nejde natočit relativně originální found footage...spíš než Butterfly effect mi Project Almanc připomněl Kroniku,která mě svého času taky dost příjemně překvapila.okud by MTV měla produkovat teen kousky pdobné úrovně,pak se jistě nebudu zlobit.Palec hore a jsem rád,že jsem se nakonec donutil,byť jsem prvotně vůbec neměl v plánu...80% ()

Galéria (95)

Zaujímavosti (7)

  • Jedna z postáv sleduje na notebooku film Bill & Ted's Excellent Adventure (1989), ktorý sa taktiež venuje stroju času. Dvaja tínedžeri sa v ňom snažia zostrojiť ako projekt do školy práve takýto stroj. (beso74)
  • Pôvodný dátum americkej premiéry bol stanovený na júl 2014, ale kvôli silnej konkurencii ju presunuli na 30. január 2015. (Hudakfilms)
  • Napísanie, natočenie a zostrihanie filmu trvalo len 9 mesiacov. Rešerš ohľadom cestovania v čase zabral 3 mesiace. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (viac)

Reklama

Reklama