Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objavte tajomstvo štyroch najlepších a najvtipnejších supertajných agentov sveta - Kapitána, Kowalského, Rica a Pešiaka. Sú to nielen veselé a podarené vtáčky, ale aj najvýkonnejšia úderná jednotka tajných agentov, pripravená kedykoľvek a kdekoľvek zasiahnuť aj pri tom najmenšom náznaku ohrozenia sveta. Kapitán je odvážnym vodcom, ktorý nikdy neopustí kamaráta. Kowalski predstavuje mozog tímu s fotografickou pamäťou a dokonalými vedomosťami o všetkom možnom. Rico je neriadená strela, bomba so zapáleným knôtom. A Pešiak? Ten je tak trochu podceňovaným najmladším členom kvarteta, ale práve on verí, že spolu dokážu aj nemožné. A kto je ich hlavným protivníkom? Svet ohrozuje šialený vedec a výstredný génius, doktor Octavianus Soľanka. Najväčší zlosyn skrýva strašné tajomstvá minulosti a veľmi nenávidí tučniaky. A navyše je to chobotnica, vrcholne slizký a podlý zloduch s celou armádou pomocníkov. Súboj statočných tučniakov s Octavianusom je neľútostný, krutý a bez pravidiel, vďaka čomu si ho všetci poriadne užívajú. A aby toho nebolo málo, naša špičková jednotka sa stretne s ďalšou elitnou zvieracou jednotkou na ochranu zvierat, tajnou organizáciou Severák, ktorá pomáha všetkým bezmocným tvorom v núdzi. A tak naše tučniaky čelia nielen zločinnému Octavianusovi, ale aj konkurenčnej zásahovej jednotke zvieracích záchranárov, ktorá má rovnaký cieľ. Podarí sa našim tučniakom uspieť v silnej konkurencii a zastaviť šialeného vedca Soľanku vlastnými silami? (TV JOJ)

(viac)

Videá (30)

Trailer 1

Recenzie (369)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Skipper, Kowalski, Rico a Private. V animovaném světě jasně nejlepší úderná jednotka. Tučňáci se po dlouhých letech dočkali svého filmu a výsledek myslím stojí za to. Chvilku mě trvalo než jsem se opět dostal na jejich vlnu, protože přecejen jsem Madagascar nějakou dobu neviděl, ale v druhé polovině to již byla tradičně výborná jízda. Pro mě jasný adept na Animák roku, který má vše co od podobného typu filmů očekávám. 75% ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší spin-off, co jsem v rámci animáčů viděl. Kéž by takto dopadli i Minionové ;) Samotný Madagascar sice neucítívám tolik, jako jiné animované série, ovšem nikdy nezapomenu na moment, kdy vyšel první film a já jej neměl možnost vidět v kině, ale až později. Mí vrstevníci citovali hlášky z filmů a samozřejmě se jednalo převážně o ty tučňácké. Bylo tedy jasné, že pokud si někdo zaslouží spin-off, bude to právě Skipper, Kowalski, Rico a Private. No a je to opět zábava, tučňáci si jedou to své a navíc je doplnil skvělý hlas Benedicta Cumberbatche, co chtít víc, když vše funguje jak má a jednotlivým gagům se člověk rád zasměje. Škoda, že se dvojky nejspíše nedočkáme, klidně bych si jí dal...PS : Vtipkování se jmény slavných herců pobavilo :) ... 85% ()

Reklama

Starletka 

všetky recenzie používateľa

Rychle ubíhající hodina a půl plná zábavy, humoru, hlášek a akce která je rozhodně daleko lepší a nápaditější než všechny předchozí Madagaskary dohromady. Skipper, Kowalski, Rico a Private jsou stále roztomilí, stále vtipní a stále září v každé své scéně, což se bohužel nedá říct o nudném hlavním záporákovi a členech skupiny North Wind, kteří jsou spíš do počtu a zaujmou leda svými dabéry ("pengwing"). Příběhu tady moc nenajdete - jedná se spíš o takový slepenec scén, ale tento styl tučňákům prostě sedí a dokáže spolehlivě zabavit. Především akční sekvence (Benátky, skok z letadla) jsou dokonalé. Pokud nebudete čekat víc než vyloženě oddechovou zábavu, určitě si film užijete. ()

Jirka_Šč 

všetky recenzie používateľa

Samotní tučňáci jsou cool a super. Jejich protivník nenadchne, ani neurazí, naopak jemu podřízené jednotky chobotnic se mi líbily hodně (zajímavé charaktery) a byly nečekaným pozitivem. Konkureční tým vlka, medvěda, tuleně a sovy shledávám dost slabým článkem. Každopáně prťata se bavila a já také. Celkově slušný průměr. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Prekvapivo slabo hodnotený animák. Necieli primárne na dospelejšie publikum, ako napríklad Coco. Ani nemá pomer dospelej a detskej zábavy dobre vyvážený ako Zootopia. Prináša však veľa vydarených nápadov a fórkov. Vtipné postavy na čele s bavorskými chobotnicami prefrčia akciou, za ktorú by sa miestami nemusel hanbiť žiadny zo starších Bondov. Zbesilosť, ktorá poteší hlavne svojou hravosťou a minutážou za ktorú stihnete pochrúmať vhodný počet sáčkov syrových chrumiek. Nie top animák, ale modré % sú zárez. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (7)

  • Premiéra filmu byla původně plánována až na březen 2015. (Stanleyyyy)
  • Benedict Cumberbatch, který se postaral o hlas vlka, musel ujistit tým, že dokáže správně vyslovit slovo "tučňák", neboť v jednom jeho namluveném dokumentu o Jižní Kalifornii jej několikrát po sobě řekl špatně. (P. J. D.)

Reklama

Reklama