Reklama

Reklama

Vincent je starnúci vojnový veterán, večne mrzutý a nepríjemný ku všetkým okolo. Keď sa do vedľajšieho domu nasťahujú noví susedia, jeho pokojný život sa obráti naruby a on má odrazu každý deň na krku dvanásťročného chlapca. Aj keď je Vincent cynik, ktorý miluje whisky a často navštevuje striptízové bary, nakoniec sa práve on stane najlepším priateľom chlapca, ktorý sa musí vyrovnať s rozvodom rodičov, novou školou a novým životom. (STV)

(viac)

Videá (11)

Trailer 1

Recenzie (434)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $13miliónovTržby USA $44,137,712Tržby Celosvetovo $54,837,234Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,454,543 //počet predaných kusov 51,087Tržby za predaj DVD v USA $4,917,998 //počet predaných kusov 205,230║ príjemné prekvapenie, Bill Murray to vie stále pekne herecky natrieť a bravúrne ovláda svoju postavu, ostatný herci mu výborne sekundujú, dokonca aj nechutná otrava Melissa McCarthy tento krát výstupom nič nekazí /80%/ ()

Segrestor 

všetky recenzie používateľa

Miluj Billa Murraye a na ostatní ser. On tě provede celým filmem, on tě chytne za pazouru a řekne: "Teď se směj, voe, pozor, teď to bude trochu na city, teď budeme velebit americkou vlajku a teď bude zas prdel..." Víc od filmu netřeba čekat, ale těžko si představit, že by někdo odešel zklamaný. Moc pěkný rodinný pokoukání. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Tak si Bill Murray znova strihol toho svojho otravneho morousa, ktory je v jadre dobrak. Tento jeho stereotyp ma uz prestava bavit. Nepomôze mu ani scenar, ktory neprinasa absolutne nic nove alebo originalne a je napisany jak podla sablony indie pohodovych nezavislych filmov. Vsetko je od zaciatku do konca predvidatelne a vdaka tomu uz dost nudne. Ani svojimi vykonmi to herci nevytiahnu z priemeru a tak za zmienku stoji len to, ze Melissa McCarthy prekvapivo nie je tak neznesitelna ako v ostatnych filmoch. Co je prilis malo na to, aby tento film stal za pozretie. 4/10. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Čo to je?“ – „Kaktus.“ – „Nie. To je ko*ot. Totálny ko*ot.“ Verím, že človek po infarkte prehodnotí svoj život a pokúsi sa začať odznova (a lepšie). Dokonca nemám problém uveriť ani tomu, že na svete existujú mafiáni, ktorí odpustia dlhy klientovi, lebo im prirástol k srdcu. Terrence Howard je fakt chudák, keď z filmov tak často záhadne „zrazu“ vypadáva (Iron Man 2, Komorník a teraz toto). Ja som sa bavil, na konci som bol dojatý a dve tanečné scény OK. Všetci herci sa snažia (vrátane Naomi Watts) a mnohé klišé sú vyriešené skôr, než by ste si mysleli, čo je osviežujúce (šikana). Najviac tomu samozrejme šéfuje Bill Murray v ponožkách v sandáloch. Melancholická, troška drsnejšia poloha smutného klauna je to, čo mu najviac sedí. ()

claudel 

všetky recenzie používateľa

V poslední době mám radost z Billa Murrayho, konečně vystoupil ze škatulky herce jednoho výrazu, který pořád hraje ty samé postavy a konečně něco předvádí. Rolí "Svatého Vincenta" si evidentně zahrál s velkou chutí a výsledek je nad očekávání dobrý. Herecky je ostatně snímek silný, kupříkladu ruská angličtina Naomi Watts je neodolatelná. Pohodový, příjemný film s typickým americkým koncem, ale nad tím můžeme zavřít oči. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (10)

  • Na začátku filmu se Vincent (Bill Murray) dívá na televizi, kde dávají seriál The Golden Girls (od r. 1985). Tato epizoda, která právě hraje, je ta, ve které jsou tři hlavní postavy (Dorothy, Rose a Blanche) obviněny z toho, že jsou prostitutky. (Tet.Ew)
  • Celosvětová premiéra proběhla 5. září 2014 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama