Reklama

Reklama

Go Goa Gone

(festivalový názov)
  • India Go Goa Gone (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Luv je čerstvo po rozchode. Odlúčenie od svojej životnej lásky chce riešiť radikálne. Rozhodne sa užívať si, koľko sa dá. Nezáväzný sex, zábava a alkohol sú pre neho jediným vykúpením. Spolu so svojimi dvomi priateľmi, nepoučiteľným sukničkárom Hardikom a Bennom, jediným z partie žijúcim usporiadaným životom, sa rozhodnú prijať pozvanie od krásnej Lenny na malý opustený ostrov. Ruská mafia tu pripravuje párty pre vyvolených. Na spoločne strávený večer vo štvorici po opici určite tak rýchlo nezabudnú. Novo objavená droga z ďalekého východu má totiž nežiaduce vedľajšie účinky: ľudí mení na nemŕtvych. (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (53)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Indická zombie komédia? Hm, zaujímavé. Najviac ma bavila prvá pol hodina v ktorej sledujeme dvoch sympatických a zábavných zhúlencov, ktorý len tak blbnú. To dobre fungovalo a keby bol celý film len takou zhúleneckou komédiou, to by to úplne stačilo. Lenže potom sa presunú na ostrov a začnú tam pobehovať zombíci. Komediálna stránka padne na dno a nejaké gore a akcia za nič nestoja. Evidentne to je strašne lacné. Len tak nudne tam pobehujú v lese a vlastne sa nič poriadne nedeje. Škoda. Po skvelom úvode sa to celé pokazilo a hlavná téma so zombie vôbec nefunguje. 5/10. ()

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

Go Goa Gone, prvý výlet bollywoodu do zombie sveta, dopadol veľmi obstojne. Celý film sa nesie v odľahčenom, humornom tempe a vtípky sa berú z osvedčenej premisy marihuany a alkoholu. Keď sa to však celé zvrtne a z drogových orgii sa stanú zombieci, tejto jednohubke vôbec nedochádza dych, humorné násilie, dobré hlášky a pomerne slušné zábery sú skvelými esenciami. Avšak treba povedať, že tento film nemilosrdne vykráda celý žáner (najviac však Shaun of the Dead, ako zábermi tak aj strihom, dokonca v jednom zábere bol zombie Shaun) a nič nového neprináša. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Partia troch kamarátov sa po pozvaní od náhodnej známosti ocitá na opustenom ostrove, kde Ruská mafia usporiada párty pre vyvolených. Na tento večer nikto z nich tak ľahko nezabudne. Pohodový večer plný chľastu, drog, či sexu sa náhle mení na krutý boj o život so zombie. Úsmevná hororová komédia, ktorá si určite zaslúži hodnotenie na úrovni lepšieho priemeru. Atmosférických pasáži sa síce nedočkáte, ale gore či humoru určite áno - 70% ()

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Fajn zombie komedie, ale žádná bomba se nekonala. Indické prostředí a herci v čele s indickým Neymarem byli příjemně netradiční. Pár hlodů opravdu povedených, dějově to je už slabší. Je to tu srovnáváno s Juan de los muertos, tak na to to dle mě nemá ani náhodou, to je vrchol subžánru. :-) 60% ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Je to o jednom snílkovi,ktorý zachvilu precitne a o jeho kamarátovi,ktorý by ošukal asi aj veveričku.Tak oni dvaja vyrazia na party na jeden ostrov a zoberu ešte jedného zúfalca.Tento film má silu v čiernom humore a na moje štastie je ho tu veľa a to mi velmi vyhovovalo.Tí traja si vyrazia na ostrov za dobrodružstvom a na párty,ktora sa razom zmeni na boj o holý život.Lebo na tej párty sa podávali tabletky a po zjedení sa z ludí stávali zombie.A tak tí dvaja boli v riadnom prúseri.Som spokojní aj čo sa týka kamery.Keď prišiel na scénu Boris- akčný king a tak to začalo mat aj drsno akčný pod tón.Zombie boli niekedy komické inokedy strach nahaňajúce.Celkove vynikajúce prevedenie,vobec som nespoznal,že to je indický film.Tento film je velmi silný aj v dialogoch.Tento film sa velmi podobal na Chuan delos muertos.A ten vyhuleničkový klip,bol príjemným spestrením tohto filmu. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (6)

  • V průběhu filmu se titul Go Goa Gone objeví po "kartách" (1.Go 2.Go Goa 3.Go Goa Gone) podle toho, co se ve filmu právě děje. (filmsim)
  • Jedná se o první bollywoodský zombie film. (filmsim)

Reklama

Reklama