Reklama

Reklama

Dvaja policajti

  • Československo Dvaja ničomníci (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Terence Hill a Bud Spencer nepatria k tým najšikovnejším ľuďom pod slnkom, nevedia si nájsť poriadnu prácu a stíha ich jeden neúspech za druhým. Čo sa však nestane? Keď nastúpia do radov miamského policajného zboru, stanú sa z nich poctiví superpolicajti, ktorí sa so žiadnym kriminálnikom dlho nebabrú. Ich hlavným cieľom je zastaviť výčiny pouličných gangov a tínedžerských gangstrov, vedených Geronimom, mladíkom odetým v indiánskych šatách s insígniami bojovníka. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (208)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Výborná komedie, kde se mi nesmírně líbilo to, jak se ze dvou vandráků naprostou náhodou a tím, že vejdou do špatných dveří, stanou policajti. Tohle je tak absurdní, až je to prostě zábavné. Pak už se to s nimi vleče a oni jsou hodně neortodoxní policajti. Bud a Terence mě baví snad ještě víc, než když jsem byl dítě. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Policajna akademia s dvojkou neschopnych kriminalnikov Hill/Spencer, ktory sa proti svojej vôli stanu policajtami a do konca sa snazia nieco vyparatit, aby ich konecne vyhodili. Dockame sa mnozstva zabavnych epizodiek a hlavne spickovo prevedenych bitiek. Do toho do zblbnutia hra chytlavy soundtrack. Takze nuda nema sancu sa dostavit, pretoze sa neustale nieco deje. Mne uz ale predsalen viac sedia tie filmy tejto dvojky, ktore maju aj nejaky suvislejsi pribeh, ktory postupne graduje. Po par minutach sa mi zdalo, ze sa dookola strieda bitka, kratka vtipna etuda, zase bitka, zase etuda a tak dookola az to zacalo byt monotonne. Ani charaktery ustrednej dvojky nie su nejak vyraznejsie definovane. Spencer sa furt mrači a Hill sibalsky usmieva. Vlastne som ani prilis nepochopil, preco sa tie dve postavy dali dokopy, kdze nemali nic spolocne a len si liezli na nervy. Vysledkom je bezdejova komedia plna bitiek a humoru, ktora fanusikov tejto dvojky rozhodne potesi. 7/10. ()

Reklama

bratr.Milan 

všetky recenzie používateľa

V jednoduchosti je síla. Pohodový a přímočarý film, který si užijí zvláště tatínci spolu se syny. Tým filmařů kolem slavné dvojice dokázal do zvukového filmu přenést poetiku němých grotesek. To oceňuji. Choreografie bitek je dokonalá, někdy až příliš. Trochu špinavosti a neotesanosti by neškodilo. Načasování (nejen) fyzických vtipů je skvělé, ani scénář není hloupý. Enzo Barboni dokonale pochopil chemii mezi Spenzerem a Hillem a napsal jim film přímo na tělo. Nepitvoří se, ani moc nepředvádí, ale ležérně a chlapsky pohodově sype jednu legendární scénku za druhou a přitom to drží pohromadě a je to jaksi lidsky obyčejné. Ale v tom je právě síla tohoto letního hicu (hitu). ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Vydarená, zábavná talianska (to je dosť dôležité) akčná komédia so spoľahlivým duom Hill/Spencer. Akonáhle sa občas osamostatnili, nevyšlo im to, ale keď držali pokope a stáli proti presile, skoro (hoci sa našli temné výnimky) vždy to bola skvelá zábava. Vychutnajte si scénu, v ktorej jeden hrá chromého a druhý hluchonemého. ()

predators 

všetky recenzie používateľa

A je to tady zase, tuto dvojku můžu. Další příběhy tenkého a velkého, tentokráte v rolích flroridských policistů. Jejich neotřelé bitky jsou nezapomenutelné a já jsem se u těch "dnešních" dobře bavil. Jasně, většinou je to plácání do vzduchu, ale některé údery a pády jsou perfektní:-) Hlášky mladého tygříka a bitky velkého draka jsou prostě špica:-)Bouchni jej do břicha:-)70% ()

Galéria (120)

Zaujímavosti (14)

  • V USA se film dočkal premiéry až na přelomu let 1979/1980 a byl zkrácen asi o 17 minut. (Jorge87)
  • Během rvačky na bowlingu bouchá Matt Kirby (Terrence Hill) protivníky kuželkami. Je ale možné si všimnout, že kuželky nejsou z pevného materiálu a ohýbají se. (KdG)

Reklama

Reklama