Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konec 19. století. Osudy fanatického náboženského vůdce, šerifa a bývalé prostitutky se začínají proplétat do krvavého trojúhelníku na drsných pláních Nového Mexika. (Jocker94)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (44)

DavidWebb 

všetky recenzie používateľa

Sladká pomsta je v mojich očiach slabý film, ktorý je ale relatívne výrazný v jednej rovine. V obrazovej. Vo vytvorení atmosféry divokého západu spolu s peknými obrázkami prírody. To je ale všetko a je to málo. Príbeh je jednoduchý - čo by nevadilo keby zaujal. Tým, že je to len ďalší odtieň šedej mnohokrát videného, sa stáva nudným - divák dopredu vie ako to skončí pretože to vyplýva z názvu filmu a vlastne ma už zaujímalo iba to ako bude "pomsta" vykonaná. No a na tomto poli sa Bohužiaľ takisto neudialo nič originálne. SPOILER! Každý dostane guľu a je to. Naša hrdinka si odpajdá do západu slnka a nasledujú záverečné titulky. Až na vypatlaného psychopatického kňaza a štandardného Eda, celkovo slabé herecké výkony, film nepodporil ani soundtrack a réžia mi prišla akási taká unáhlená a dosť surová. Viem si predstaviť, že kvôli obrazovej stránke sa to mohlo niekomu dosť páčiť. Za seba ale nie viac ako 45%. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Tešil som sa na E. Harrisa i na stelesnené "dobro" v postave kňaza. To všetko som dostal , navyše krásnu J. Jones, ktorá ide nekompromisne za pomstou. K štvrtej hviezde chýbal hutnejší príbeh, ale celkovo ide o netradičný western, ktorý si slabý scenár kompenzuje dobrou kamerou a exteriérmi. Je trochu iný a v tom je jeho kúzlo. Kiež by účinkovalo viac. 60%. ()

Reklama

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Čakal som nejaké artové mudrovanie, namiesto toho som dostal ostrý, svižný western s poriadne veľkou kopou mŕtvol. Scenáristicky to nie je úplne dotiahnuté a January je pomerne bezvýrazná, ale všetko prebije herecký súboj psychopatického kazateľa Isaacsa a mierne vyšinutého šerifa Harrisa, ktorý je celú dobu radosť sledovať. ()

MartinezZ 

všetky recenzie používateľa

Tak co, šerife? Jak jste spokojenej se svou novou prací? ~ Teda, nevím jak von, ale já byl s timhle jednoduchym a upřimnym westernem celkem spokojenej. Žádný takový to votáčení příběhem, kdy se každou chvilku děje něco jinýho a všechno je tak moc složitý, kdepák. Tady to vojcepá a vod začátku je každýmu jasný, jak slovo boží, za koho kdo kope. Fanatická boží vovce se svejma přicmrdávačema, zhrzená a zneuctěná (pěkná, to jo) vdova, hledající a konající spravedlnost, a frajerskej guvernérskej velvyslanec, co si vezme šerifskej flek, podivínskej (a výbornej) Ed Harris, co pátrá po někom, kdo tudy měl projet. A taky po nějaký fakt pěkný ženušce, co za sebou nechává po městě pěknou řádku ztuhlýho masa. A tady to, to vám teda řeknu, vocejpá, a vo 95% nebo 97% kus olova tu fakt nejni nouze. Nesrat se s nima, fanatickejma panbíčkářema. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Náboženský fanatik, pološílený šerif a strašně nasraná šlapka. Svým způsobem se jedná o klasické westernové klišé s pomstou coby ústředním motivem, ale právě to, jak jsou napsané postavy a hlavně jak jsou zahrané, dělá ze Sweetwater celkem nevšední žánrový film. Od Appaloosy nejlepší western za poslední roky, pokud nepočítám minisérii s Costnerem. 85% ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel v amerických lokacích Santa Fe, Abiqiuiu a Novém Mexiku. (rafix)

Reklama

Reklama