Reklama

Reklama

Bučkovci

(relácia)
  • Slovensko Bučkovci - SLNKO, SENO, DEDINA (viac)
Reality-TV
Slovensko, 2013, 65 min

Obsahy(1)

V prvej časti show Bučkovci sa stretneme s dvoma hviezdami Farmár hľadá ženu – bratmi Tomášom a Janom. Hlavnú úlohu však hrá hlava rodiny, šedá farmárska eminencia mama Anka a predstavia sa aj ostatní členovia – napríklad svojrázna babka, ktorá dá všetkých okamžite do laty, alebo otec Jano, ktorý farmárčenie neznáša, o to viac však miluje jedlo. Hneď na začiatku uvidíme ostrú hádku mamy a otca, a to nielen kvôli nedodržanej diéte, ale aj nevykonanej robote. Konfliktu sa nevyhne ani mamin miláčik, parádnik Tomáš, ktorý odmieta pracovitému bratovi Janovi pomôcť zo zabitým prasaťom, a v pozadí nezostáva babka – ktorá narobí krik vždy, keď sa jej niečo nezdá. Mama Anka skončí v nemocnici a vzápätí navštívi svokru, kde vypukne ďalšia, ešte vášnivejšia hádka. Do toho Jano plánuje svadbu so svojou bývalou aj terajšou partnerkou Luciou. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (68)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

"Bučkovci - Slnko, seno, dedina". Reality show z produkcie televízie JOJ, ktorá sleduje dianie v buranskej rodinke Bučkovcov, ktorí si hrdo hospodária na svojom špinavom, zanedbanom gazdovstve. Hlavou tohto podivného klanu je hyperaktívna, večne alkoholom povzbudená, mamka Anka. Jej obézny manžel Jano je lenivý hypochonder. A ich traja dospelí synovia, Jano mladší, Jožo a Tomáš, ktorých priemerné IQ odhadujem tak na necelých päťdesiat, sú teda vskutku poriadne zadubení křupani. Je až zarážajúce, že takýto typ relácie je zaradený v hlavnom vysielacom čase. Je to totiž totálny odpad! ()

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Nech si vraví kto chce čo chce, konečne je tu reálny (nie len reality) obraz (slovenského) života. Fajn; sú trápni, miestami primitívni, priveľmi jednoduchí, vulgárni, uhádaní... A čo? Aj takto to u nás - žiaľ - vyzerá. Ja Bučkovcov (tým myslím šou) chápem ako modernú, i keď uznávam, že nie práve tradičnú satiru a Bučkovcom (to ako rodine) želám veľa psychického zdravia, ktoré očividne potrebujú.... ()

Reklama

Zl0 

všetky recenzie používateľa

Pred napísaním komentu som prebehol ten súpis "odpad" komentárov dolu a čo som sa chystal napísať bolo naplno vystihnuté u Yelush. Toto je silná facka všetkým rádobyvtipným slovenským komédiám a seriálom čo teraz vznikajú. V rovnakom období vypustení Sekerovci sú v porovnaní s týmto ťažko zaraditeľným brakom úplny shit. Čo sa v "komédiách" snažia zahrať, tu len nastageujú a natočia. Je to zároveň smiešne, zároveň smutné ale toto je Slovensko. Aspoň jeho časť čo sa nehrá na niečo viac. Bučkovci za to majú určite primerane zaplatené, primerane sa bavia, pseudointelektuáli majú o 1 možnosť tvrdiť že to nepozerajú navyše .. som zvedvý koľko ľudí čo nadávajú že je to prízemné by vedeli do slepej mapy zakresliť kde je Sihla. Stavím sa že polovica ani nevie kde je Brezno. Keď už nič iné, Bučkovci nastavili zrkadlo a ukázali aká je úroveň súčasnej slovenskej televíznej produkcie. Zober kameru do ruky, nájdi nejakú slovenskú rodinu na dedine a natočíš aj tak lepšiu vec ako v exkluzívnom štúdiu s hercami. ...je to zlé ()

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Nesporne zábava pre inteligentných,tých čo pochopili už ,že zložité filmy pre zložitých ludí sú už out a v dnešnej dobe,kedy vám z toho už jeb... a nespáchali ste samovraždu len preto,že čakáte pre pocit životnej útechy na smrť suseda ktorého pes vám každé ráno osere trávník ,je lepšie byt jednoduchý! :) ()

vander19 odpad!

všetky recenzie používateľa

Porada na veliteľstve TV JOJ: Dobrý deň páni, čo keby sme znova vyrobili idiotizmus niekde na vidieku??? Veď ušetríme za kulisy, scenár, platby hercov. Dosadíme sedlácku rodinu, povieme im nech sa správajú ako imbecily a natočíme to. Blbá slovač to bude sledovať a nám sa nasypú peniaze z reklamy. Pritom budeme mať obrovské zisky, veď im zaplatíme pár centov a budú spokojný. Načo by sme napr. natočili vlastný film alebo dokument o prírode. Radšej kokotov v TV ukážeme. Som to vydržal sledovať až celých 17 minút... ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama