Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Danversová a Navarrová se při řešení vlastních rodinných krizí zaměří na místo Anniiny vraždy... a jeho spojení se stanicí Tsalal. (HBO Max)

Recenzie (31)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Okrem super atmosfery, ked v pozadi hra Mazzy Star - Into Dust a i Eilishin kusok sa toho deje pramalo, co by sme mohli pokladat za uveritelne a zaroven mysteriozne. Co je skoda. V tomto zanri a lokalite mohli tak bezbreho cerpat zo skandinavsnkych mrazivych thrillerov, ...a oni nie. Holt, ked mas viziu a super scenar tak sa ho drz. Tuna by som vsak bol byval rad, keby sa nimi boli inspirovali. Ach jo. Prva polovica bola vazne velmi chaba. V polovici to naberie to spravne "depresivno" a  samotnom zavere to ma chvilku i atmosferu. Stve ma ten premrhany potencial, ktory to urcite ma. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Musím veriť, že Jodie zakričala "Strih!!" Miliardkrát a požiadal o preobsadenie a bojovala s každým, kto sa podieľal na tomto smetisku sezóny. Herecké výkony okolo nej sú tak veľmi zlé. Kali Reis je taká hrozná, že som sa v tejto epizóde nahlas smial a hovoril: "To je tak zlé, tak zlé!" Napriek vyrovnávaniu sa/reagovaniu na pochmúrnu smrť jej sestry. Okrem postavy Jodie Foster je ťažké sa do niekoho vžiť a záležať mu na ňom. Páči sa mi prostredie, ako je to natočené a vpletenie nadprirodzených síl do deja, ale scenár a slabé herecké výkony to skutočne potápajú. Všetky tie postavy sa prelínajú nesúrodým spôsobom, ktorý dobre nestavia vývoj postáv, nieto ešte posúva príbeh. V momentoch, keď sa to snaží niečím byť, to takmer navodzuje atmosféru Twin Peaks, najmä v prípade postavy Fiony Shaw (ktorá je zatiaľ vo všetkých svojich scénach presvedčivá). Budem pokračovať v sledovaní? Pravdepodobne. Po tejto epizóde, ktorá sa vymkla z koľají, je ťažké odvrátiť zrak lol. ()

Reklama

drackula 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Osamelé, narušené a komplikované existencie "slávia" Vianoce v absolútnej tme a zime. A potom je tu ešte ten záhadný prípad z úvodu série. Drží si to síce atmosféru, ale neprináša to nič viac. Verím, že o týždeň už Night Country prinesie niečo zásadné, lebo prešľapovanie na jednom mieste prestáva byť zaujímavé. 60% HBO Max ()

GinaT 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jako jak chtej dostat rozuzleni do 2 dilu kdyz se tam doted nic nestalo to jsem teda zvedava. nuda nuda sed sed… zapletka nijaka, o vysetrovani se tu taky neda mluvit, hlavne ze jsou tam duchove a spirala…. Jedina sympaticka postava je Qavvik. A pardon v tech domorodejch pani aby se cert vyznal kdyz vypadaji vsechny stejne. ()

jim_clark65 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zase je o tom istom: príbeh prešľapuje viac-menej na mieste, celú epizódu sa toho dokopy nič závažného nestane, akurát na konci je zase niečo „šokantné“, je až smiešne akú to má periodicitu, ako v nejakej denne vysielanej telenovele. Scenár je stále žalostný, boxerka tento krát na plno ukázala, že je prachbiedna herečka a v seriály pod menom True Detective nemá, čo robiť. Nad predošlým cliffhanger zakončením sa len tak mávne rukou a ide sa ďalej, aj keď sme sa poriadne nikam nedostali. Lacné „ľakačky“, ako z nejakého Céčkového hororu, ktorý vyjde vždy na Halloween, a o rok po ňom ani pes neštekne. Toto mal byť seriál s názvom Night Country a vôbec to nemalo byť pod záštitou značky True Detective, pretože sa tu poriadne vôbec nepátra ale stále sa riešia nejaké vzťahy, ako z telenovely a paranormálne temer špiritistické veci, ktoré do tejto značky absolútne nepatria. Ono aj samo osve by to nestálo za nič, preto to zrejme museli dať pod hlavičku TD, lebo inak by z toho bol zavrhnutiahodný brak. Na odpad to nie je, ale miestami to na to seriózne ašpiruje, najmä keď to hodnotíme merítkom hodným TD. Už len dve epizódy, môj záujem je už len čisto informatívny a vôbec sa nečudujem, ak rapídne klesne číslo sledujúcich buď po predošlej alebo po tejto konkrétnej časti. Definitívne objektívne najslabšia séria True Detective, o tom ani netreba diskutovať. ()

Galéria (35)

Reklama

Reklama