Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Connolly hrozí, že Tsalalův případ přesune do Anchorage, Navarrová a Danversová učiní objev, který bývalé partnerky znovu spojí. (HBO Max)

Diskusia

jim_clark65

jim_clark65 (hodnotenie, recenzie)

JUWA

No prekresľovať nebolo treba :) , ale podľa mňa to dobre dokresľovalo danú postavu a vzťah medzi ním a Rustom, najmä ich konflikt pramenil deterministicky priamo z toho, že bol Marty sukničkár.

 

Inak s tebou v podstate súhlasím, v drvivej väčšine to je zbytočné. V prípade S1 sa to dalo možno urobiť inak, ako cez martyho sukničkárstvo (nejaká iná väzba medzi ním a Rustom, ktorá by vyvolala konflikt) ale inak to tam myslím celkom sedí a priznám sa: pohľad na Daddario/Simmons bol určite spestrením pre oči chlapa, o tom klamať určite nikdy nebudem :D .

JUWA

JUWA (hodnotenie, recenzie)

jim_clark65

Ja to mám opačne. Marty bol sedliak , buran v uniforme, hoci dobrý policajt. Nebolo tam nič čo by trebalo prekresľovať. On sám sa perfektne vykreslil keď povedal : " bol som iba obyčajný chlap s obrovským vtákom " . Ten konflikt tam medzi nimi ani nemusel byť , pre príbeh to nie je podstatné, Rustov odchod od polície sa dal urobiť an inak, ale skrátka ide o to, natiahnúť príbeh na 8 epizód za každú cenu.

na príspevok reagoval jim_clark65

jim_clark65

jim_clark65 (hodnotenie, recenzie)

JUWA

Podľa mňa to dobre dokresľovalo danú postavu a aj následný konflikt medzi ním a Rustom, a ako aj napriek tomu, že mu Rust "pacol" ženu, boli stále ako-tak kamaráti lebo ich spájalo puto chtíču vyriešenia tých vrážd. :)

Ale chápem, že niektoré explicitne nahé a sexuálne scény môžu byť a často bývajú zbytočné, môj argument spočíva v tom, že keď už to tam dajú aby tým natiahli dej, tak mi príde logické obsadiť niekoho, na koho sa dá aj pozerať, keď už musím pretrpieť takéto scény, tak jasné, že si radšej pozriem Daddario alebo Simmons, ako Reisovú a Fosterku.

na príspevok reagoval JUWA

JUWA

JUWA (hodnotenie, recenzie)

jim_clark65

A nebolo by to úplne najlepšie keby tam nebola ani Daddario a vôbec žiaden súkromný život Martyho , a tak by namiesto 8 epizód ich mohlo byť len 6  ? 

na príspevok reagoval jim_clark65

jim_clark65

jim_clark65 (hodnotenie, recenzie)

joker30

Napísal som to zo srandy ale presne si odpovedal, ako som čakal.

A v podstate áno, nalejme si čistého orešianskeho, každému normálne chlapovi sa to bude na isto páčiť viac (alebo mu to aspoň príde menej otravné), keď je v takej scéne žena typu Daddario/Simmons, ako nejaká Kali Reisová alebo stará Fosterka. :)

na príspevok reagoval JUWA

joker30

joker30 (hodnotenie, recenzie)

jim_clark65

Cize ak tam bude sex ludi, ktori su pre teba atraktivni je to ok, ale ked su nesympaticki pre teba tak to vadi, dobre tomu rozumiem? :) BTW Fosterka za mna vzdy bola pekna zena, ma uz svoj vek ale nejaka skareda mi teda nepride...

na príspevok reagoval jim_clark65

Rohata krysa

Rohata krysa (hodnotenie, recenzie)

Líbí se mi konečně nějaký odkazy na první sérii, viz Tuttle firma, Travis Cohle dost možná táta Rusta, kterej právě bydlel na Aljašce, samotná spirála, atd. Cením. 

JUWA

JUWA (hodnotenie, recenzie)

Zase nejaká Tuttle Inc.  -alebo žeby nás chceli len popliesť ako minule ? 

Reklama

Reklama