Reklama

Reklama

Blbý a blbší sú späť

  • Česko Návrat blbýho a blbějšího (viac)
Trailer 1

V živote Harryho (Jeff Daniels) a Lloyda (Jim Carrey) sa toho za posledné roky veľa zmenilo. Samozrejme, okrem ich tuposti. Keď sa Harry dozvie, že má dcéru, neváha ani minútu a beží do ústavu prebrať Lloyda k životu. Ten upadol do stavu letargie potom, ako dostal kopačky od milovanej Mary. Vydajú sa na divokú jazdu krížom-krážom Amerikou v tých najčudesnejších dopravných prostriedkoch a ocitnú sa dokonca na konferencii najväčších vedcov sveta. Asi tušíte, že to nedopadne najlepšie. Bude to bizarné, zábavné, šokujúce... skrátka Blbý a blbší sú späť! (TV Markíza)

(viac)

Videá (22)

Trailer 1

Recenzie (598)

castor 

všetky recenzie používateľa

Návrat je to samozřejmě zbytečný, ale kolik takových už bylo? A kolikrát nepotěšily nebo nepobavily jak návrat Harryho a Lloyda. Před dvaceti lety Jim Carrey přeřazoval na vyšší rychlostní stupeň, lidé si ho začali všímat, později milovat, i kritici mu párkrát vysekli zaslouženou poklonu. Komedie Blbý a blbější toho času platila za klasiku, jenže časy se mění a vyřvané pokračování je tu. A má docela energii, má tah na bránu, jen mu chybí jiskra. Nechybí (bohužel) nějaká ta fekální momentka, jindy je to však totální trefa do černého. Carrey s Danielsem jsou i po letech celkem sehraní, bratři Farrellyové naopak potvrzují, že se v mnohém jen opakují. Občas navíc platí, že čím větší jsou ti dva idioti, tím méně vtipné to je. Závěr už zoufale natahovaný, každopádně jsem nic nečekal, takže ty tři hvězdy jsou vlastně docela slušné!! ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Crazy prvá časť z 94-tého, ktorú som v detstve mohol sledovať stále dokola, vždy, keď ju hrali v TV (myslím, že som si ju nahral aj na VHS), bola na úplne inej úrovni. Očakávaná nostalgia sa nedostavila snáď ani na jednu sekundu a o originálnych vtipoch tiež nemožno hovoriť. Skutočne blbé a ešte blbšie, sklamanie na celej čiare. ()

Reklama

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Zhruba do polhoďky slabota, potom zrazu niekoľko peciek a asi polhoďku pred koncom to zase ustalo. Myslel som, resp. bál som sa, či to neni ten efekt, jak mi ho furt vyčíta montybrogan; že išlo vlastne len o dobu, keď som bol zhúlený, tak sa mi páčila viac v podstate stále rovnaká úroveň. Neskôr som narazil na komentár užívateľa filmmaniak810, ktorý vlastne hovorí to isté, tak asi nie som vadný. V rámci fekálnych komédií nadpriemer, v rámci série tesne pod jednotku. Obe časti sa (pre svoj žáner) vlastne pohybujú niekde okolo hranice 70%, tak nech ich rozlíšim, dvihol som originál na 4*. Ono mi to asi došlo až počas záverečných tituliek, s mixom scénok oboch častí. Možno nostalgia, možno starnutie. Som zvedavý na avizované prdy roku 2034 :) ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Dlouho jsem se této dvojce stranil. Melancholické návraty k legendárním dílům dopadají většinou až přes příliš melancholicky. Jinak je to ale u tohoto dílu, který se od prvního naprosto parádně oprostil. Horší je to ale už s humorem, který je častějc trapný, než-li vtipný. A to je popravdě opravdu co říct, protože Jeff Daniels a Jim Carrey tu hrají pořád stejný paka jako před dvaceti lety. Humor ale udělá sakra dost a jeden vtipný moment střídají dva horší, což je škoda, ale nic s tím neuděláme. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Čakal som násilný humor ale pokračovanie úspešnej komédie z 90.tych rokov ma príjemne prekvapilo. Pár vtipov sa opakovalo ale pribudlo veľa nových a vskutku podarených humorných situácií. S hercami a ich výkonmi som bol spokojný, príjemne sa ako vždy pozeralo na Laurie Holden. Potešil ma návrat starej známej dodávky a ešte viac interiéru Harryho bytu. Soundtrack tiež ujde, i keď nieje tak výrazný ako v prvej časti. Jednotka je nesmrteľná a nostalgická a vždy si ju rád pozriem ale dvojka je veľmi obstojným pokračovaním a nerobí jednotke hanbu. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (34)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v amerických štátoch California, Georgia a Rhode Island. Film sa natáčal od 22. septembra do 25. novembra 2013. (MikaelSVK)
  • Lloyd predstiera, že trpí 20-ročnou depresiou kvôli tomu, že sa Mary Swansonová vydala za niekoho iného. Jim Carrey (Lloyd) a Lauren Holly (Mary Swanson) boli naozaj zosobášení v roku 1996, no rozviedli sa už v roku 1997. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (viac)

Vrátí se Táta v sukni?

Vrátí se Táta v sukni?

18.04.2014

Ještě jsme ani neviděli Blbý a blbější 2 a už se začíná rýsovat další pokračování devadesátkové komediální klasiky. Tentokrát jde o one man show Robina Williamse Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, která… (viac)

Reklama

Reklama