Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Obľúbené filmy (10)

Návrat Temného rytiera

Návrat Temného rytiera (2012)

Pre mňa jednoznačne najlepší diel trilógie a zároveň najemotívnejší jednoducho perfektné ukončie majstrovského diela akým je The dark knight trilogy.

Avengers: Pomstitelia

Avengers: Pomstitelia (2012)

Už od malička sa venujem komiksom a o Avengers som veľmi dobre vedel už roky a tak vidieť ich ožiť na filmovom plátne bol jeden z najlepších momentov v mojom živote ! Navždy to bude jeden z najlepších filmov ake, som kedy videl a už sa teším na dvojku.

Captain America: Prvý Avenger

Captain America: Prvý Avenger (2011)

Dosť verné prevedenie komiksu na filmové plátno najprv som neveril že Chris Evans dokáže správne zahrať Capitana Americu alle viac som sa míliť nemohol. Bol verni tomu charakteru na 100%.

Superman sa vracia

Superman sa vracia (2006)

Pre mňa nejlepší supermanov film a dokonala pocta originálu s Christopherom Reevom. Brandon Routh ako superman jednoznačne skvelá voľba škoda že už si pravdepodobne viac nezahrá. A Kevin Spacey ako Lex Luthor zatiaľ jedno z najlepších prevedení tohot ikonického zloducha. Ako jeden z mála ľutujem že ten film nebol ešte dlhší lebo ja som si ho uživál znova akoby som bol dieťa a pozeral pokračovanie supermana s Reevom.

Spider-Man 2

Spider-Man 2 (2004)

Jedno z mála pokračovaní ktoré dokázalo prekonať prvý diel.

Spider-Man

Spider-Man (2002)

Už od piatich rokov som bol ohromný fanúšik spidermana a animovaný seríal z 90 rokov som videl stokrát . A keď som sa dočkal tohto filmu šťastnejši som byť nemohol naozaj jeden z najlepšich komiksových filmov bál som sa že Tobey Maguire do úlohy pavučieho muža nesadne ale nakoniec sadol ako uliatý.

Batman

Batman (1989)

Pre mňa to už bude navždy najlepšie stvárnenie batmana na filmovom plátne prepáčte pán Nolan. Tim Burton je majster atmosféry a vizuálneho štýlu a tu to predviedol dokonale Gotham už v žiadnom inom filme okrem Batman Returns nevizeral tak pochmúrne a tmne na každom kroku číha zlo . Hmla a výpari z kanalizácie vyplňajú celé mesto kde aj vo dne skoro žiaden slnečný lúč neprenikne. Michael Keaton dokonale stvárnil boĺavú dušu Bruca Wayne tomuto chlapíkovi by ste verili že je dostatočný blázon aby, sa po nociach prezliekal za netopiera. A Jack Nicholson ako Joker akoby vyskočil zo strán komiksu.

Batman začína

Batman začína (2005)

Pre mňa druhý najlepší diel Nolanovej trilogie hneď po Dark knight rises . Plný atmosferických záberov akoby vyskočili z panela komiksu druhý diel aj tretí už tak nevizeral neviem čo sa stalo z vizuálom batman begins.