Reklama

Reklama

To My Mother and Father

všetky plagáty
Krátkometrážny / Horor
Veľká Británia, 2010, 9 min

Recenzie (8)

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Vo svojej podstate nablblá UK párminútovka s "pregnance" sexom a imitáciou / Halloween škrekom - ( never, ale cháp a spomínaj ) Monstroidný záver pribil posledný klinec do zasypanej rakvy v ktorej sa udusila snaha. Otázny je ale námet, ktorý, ako jediný stojí za zverejnené body. Je totiž dvojzmyselný. Vyber si ( hlavu z trika ). ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Buďte obozretný, kedy a kde praktizujete intímne chvíľky. Je totiž dosť pravdepodobné, že ich svedkom môže byť niektorí s Vašich potomkov, ktorý pre ne nemusí mať pochopenie, obzvlášť keď je na ceste ďalší rodinný prírastok ... Druhý kraťas od Evrenola, a opäť je agresivita nasmerovaná voči deťom. Tomuto človeku to celkom slušne drbe ... ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Tak nějak mi zůstává závěrečná pointa zahalena v podivném chaotickém patosu. Začátek opravdu slušný, ani se nedivím, že by tomu chlapci jeblo při sledování šukajících rodičů – ovšem ten konec, to už Evrenol jaksi přehnal. Popravdě mi to docela zkazilo celkový dojem ze slibně se rozjíždějícího krátkometrážního kousku. Nevím, mám rád morbidní/bizarní kousky, ale tohle rozhodně za zdařilé moc nepovažuju. 50% ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Ja by som určite takto nezareagoval, ako decko pri zhliadnutí na sex svojich rodičov. Ale keďže sme v hororovom žánri, možné je všetko. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Hororovy kratas o tom,co moze sposobit,ked dieta vidi svojich rodicov,ako si to rozdavaju,samozrejme to treba brat s rezervou,moze byt,zaujimave...:-) ()

Reklama

Reklama