Reklama

Reklama

Peter Devereaux (Pierce Brosnan) je bývalý tajný agent CIA, ktorý si užíva pokojný život vo švajčiarskom Lausanne až do chvíle, než ho vyhľadá jeho niekdajší šéf. Ten ho presvedčí, aby sa vydal na ďalšiu misiu a z Moskvy eskortoval Nataliu Ulanovovú (Mediha Musliovic) – asistentku bývalého generála Arkadyja Federova (Lazar Ristovski) a horúceho kandidáta na ruského prezidenta. Natalia je totiž v skutočnosti agentkou pracujúcou pre CIA. Tej sa podarí získať tajné informácie z Federovho trezoru, ktoré ho usvedčujú z vojnových zločinov v Čečensku. Netrvá to dlho a Federov si túto zradu všimne a chce ju dolapiť. Peter sa k nej však dostáva skôr ako ostatní, ale počas úteku je podľa rozkazu zastrelená ďalším agentom CIA a Peterovým bývalým žiakom Davidom Masonom (Luke Bracey). Tesne pred svojou smrťou stačí dať Peterovi usvedčujúce fotky a povedať mu jedno meno - Mira Filipova. O nej však nie sú žiadne informácie a jediný, kto s ňou bol v kontakte, bola Alice Fournierová (Olga Kurylenko). Peter sa tak rozhodne Alice vypátrať, aby zistil, prečo musela Natalia - v skutočnosti jeho utajená láska, zomrieť. A aby to dosiahol, je odhodlaný vysporiadať sa so všetkými, ktorí mu budú stáť v ceste. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

trickbs23

Tak já nevím, co od filmů vyžaduješ a co ne, ale např. Nepřítel před branami, kterého máš v oblíbených, je údajně historicky dost nepřesný. Tak jen nechápu, dle jakých měřítek to hodnotíš.

trickbs23

trickbs23 (hodnotenie, recenzie)

Kulka letí rychlostí 1200km/h je to 4x rychlejší než rychlost zvuku.... :DDDDDDD  To mi stačilo, díky za trailer

na príspevok reagoval vegetol.mp

Mukade

Mukade (hodnotenie, recenzie)

pre tých čo práve videli ten film alebo si ho dobre pamätajú je jasné na koho som myslel. Pre istotu len poviem že určite nie na Olgu xD

Mukade

Mukade (hodnotenie, recenzie)

prečo tá nešla doteraz na plastiku nosa! ... podľa mňa by jej pomohla a to dosť :) 

na príspevok reagoval Segrestor

Mukade

Mukade (hodnotenie, recenzie)

Ouwen

presne. Pre mňa kôli tomu bol vrchol filmu tá mačetová bitka. Plus ten kamiónový buchar je tiež pamätihodný :) . Niet nad Raid 2. To sú orgie :))

na príspevok reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

mne zas vadila jiná věc. ani ne, že akce tam bylo poskvrnu, jako je to škoda. ale mne to finále přišlo o dost slabší, já čekal pořádnou vybíjenou...

na príspevok reagoval Mukade

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Ouwen

Oni jsou kreativní to nepopírám, ale nesedí mi ta specifická stylizace postav po Asijsku. Ta jejich poetika a forma vyprávění mě prostě úplně míjí.

na príspevok reagoval Ouwen

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Ouwen

Teď jsem viděl Wounen Namja a asi tě nepřekvapím. Taková klasika. akce tam funguje, ale všechno okolo mi bylo úplně buřt.

na príspevok reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnotenie, recenzie)

Lacike

já, né že to hejtuju, nenávidím to slovo. spíš jsem proti klišé a stereotypu. kdyby to mělo tenhle příběh ale třeba parádní akci, dám lepší hodnocení :) 

Ouwen

Ouwen (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

takhle: já sleduji Asijskou akční tvorbu, je fuck zda z HK, Číny, či Koree. jde o to, že oni sice nepřichází s nějak oslňujícími příběhy, ale jsou schopni tam vrazit nějakou neviděnou vsuvku, neokoukanou záležitost. a když už ani s tímhle nevyzařují, mají špičkovou akci. pak se div, jaký mám přístup k Americkým, kde klišé je nad klišé. to se pak na USA dívám zcela jinak, chápeš co se snažím říct. a sám navíc víš, že já rád akční USA béčka. :) ale tohle jsem nedal. na druhou stranu uznávám, že to má tempo a dokoukal jsem to celé bez pauzy a přetáčení. 

na príspevok reagoval Lacike, Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Ouwen

Tak uznávám, že tenhle to nebyl :-) Ale já mám Pierce hodně rád. Mělo to spád. Kurylenko je kočice, akce je nekompromisní. Je to svým způsobem trochu rutina, ale v tomhle případě mě nijak nepohoršila. Tož tak.

na príspevok reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnotenie, recenzie)

příšerné chování postav, nudnej příběh, ničím originální akce, klišé střídá klišé a já se topil v nudě. a opět Emérická sračka. nic originálního. 

na príspevok reagoval Wacoslav1, Martin741

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

stuntmanMIKE

Ale no tak. Dej je pre mna rovnako dolezity. To by som potom neodstrelil väcsinu filmov Tonyho Jaa so skvelou akciou ale nulovym dejom.

Mne ide hlavne o tempo. Ma November Man tak pomale tempo, ze aj slimak vyzera ako formula, alebo je to poriadne dynamicke?

na príspevok reagoval stuntmanMIKE

Reklama

Reklama