Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucas s Brockem se v rámci pátrání po Chaytonovi vydávají do neblaze proslulého klubu rváčů v Louisianě. Stowe skládá dohromady střípky informací z loupeže v táboře Genoa a snaží se přijít na to, kdo za ní stojí. Burtonovo trápení se konečně vyřeší. Sugar chce splatit starý boxerský dluh. A Rebecca má nekalé úmysly vůči Proctorovi a Emily. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (5)

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hood a Brock lovia nášho indiánskeho mastodonta a je to paráda. Obidva súboje sú fajn a krvavé a mastodontove vyradenie je brutus. Pasáž Sugara s Jobom je tiež dobrá a aj funny. Poteší aj flashback do minulosti poloslepého pakokota a tiež Rebeccino zistenie, že poloslepý pakokot je vlastne bez šlaufu. Zaujímavá je aj pasáž kde si černosi dôjdu pre Proctora a aj scéna kde náš generál zisťuje kto mu udrbal keš. No myslím, že posledné dva diely budú drsné. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Louisiana je epic aj sama o sebe, nie to ešte s Indiánom hovoriacim cez zosilňovací prístroj. Súboj šerifa s Chaytonom je famózny, Chayton síce má vo finálnej pozícii navrch, ale nič nebolo rozhodnuté. Šerif poskúšal jeho slabé miesta, čo sa táka, ramien, trapézov a kolien a tak dokázal umne vzdorovať. Druhý súboj s nožmi na izbe je tiež výborný. Burton zažíva zúfalstvo a spomína si na krásne časy, ako spoznal Proctora. Job spovedá Sugara  a snaží sa, aby ho neoklamal syn jeho súpera. Spolu to nie je všetko úplne v poriadku, hlavne časť Job a Sugar. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama