Reklama

Reklama

Série(3) / Epizódy(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (137)

VsetkoVsade 

všetky recenzie používateľa

Správanie a konanie obyvateľov rovnomenného národného parku nápadne pripomínajú účinky požitia psychotropných látok na ľudský organizmus. Tvorcovia totiž síce divákom prostredníctvom nich neukážu to, ako náš svet v skutočnosti funguje, miesto toho im však podrobne a do detailov vykreslia, ako by to v ňom podľa každého racionálne zmýšľajúceho občana vyzerať malo. Členom zamestnaneckého kolektívu na pracovisku sneží z nosov v intervaloch tak pravidelných, že kancelárie pripomínajú lyžiarske strediská, ženy sú opačným pohlavím vnímané výhradne ako prostriedky slúžiace k uspokojeniu základných biologických potrieb, verejne utláčanú orientačnú menšinu predstavuje komunita heterosexuálnych jedincov bez jedinej úchylky a osoby vykazujúce známky neznesiteľnej upätosti sú bez výstrahy likvidované priamou paľbou zo strelných zbraní. Po dlhom čase od éry South Parku tu konečne opäť máme animovaný seriál, ktorý do životov nás nenapraviteľných idealistov každou epizódou nanovo vnáša hrejivé paprsky nádeje, že o svetlých zajtrajškoch, ktoré našu spoločnosť jedného dňa čakajú, každý večer pred spaním predsa len nesnívame márne a ja pevne verím, že vytúženej štvrtej série sa dočkám skôr, než sa do pár rokov predávkujem heroínom a spolubývajúci ma na izbe odvykačky hneď v prvú noc umláti zubnou kefkou v ponožke. ()

0kozel 

všetky recenzie používateľa

Tohle je nářez! Je to sprosté, nekorektní a perverzní, ale hlavně neuvěřitelně vtipné. Pauzy mezi vtipy nejsou dlouhé, ony totiž nejsou žádné. Zahlédl jsem to náhodně v ukázce a hned jsem věděl, že to je můj šálek kávy. Rozhodně to není pro každého, komu vadí drsnější humor ať to radši vůbec nezkouší. ()

Reklama

Rapollo 

všetky recenzie používateľa

Huáááh! V národě zbídačeném Karlem Gottem, Zdeňkem Troškou a Irenou Pavláskovou nalezl jsem světlo na konci tunelu. Byl to tunel v prdeli rangera Denzela, kterým mu projel pěkně nabrnkutej meat-hammer. Tak jsem si myslel, že nad South Park není. Je. Seriál o figurkách, které všecky svoje povahové klady poztrácely cestou životních potěšení, jako je pornografie, gerontofilie, onanie, zoofilie, drogová závislost, sexuální zneužívání, vraždy a porod antikrista, až z nich osud zformoval partičku zoufalých kretýnků, kterými manipuluje jeden roztomilý, zparchantělý medvídek. Každým dílem víc a víc žasnu, kolik zprasenosti vytryskne skrzevá močové trubice tvůrců. A jsem nadšen, ale jen do chvíle, než zjistím, že blbci z Comedy Central po třetí sezóně seriál zrušili. Konec srandy. Gott je nesmrtelný.Troška teplý. A Pavlásková vyčvachtaná. ()

vanislav 

všetky recenzie používateľa

Jste rasista? Xenofob? Sexuální násilník? Sociopat? Gerontofil? Zoofil? A nestydíte se za to? Tak pak je tento seriál vaším šálkem čaje. Večerníček pro dospělé, které dokáže pobavit opravdu, ale opravdu drsný humor, který korektnost viděl maximálně na nádraží, kde ji znásilnil na WC. Jestli jste sněhová vločka, co se urazí, při vtipech jako "Steve, ty nemůžeš mít na starost děti, protože jsi zabil víc táborníků než Dachau", tak se na to nekoukejte. Pokud jste milovníci seriálů jako South Park, Rick and Morty a dalších, budete se řezat smíchy od začátku do konce. ()

dalver 

všetky recenzie používateľa

Bezbrehé až do trápna idúce vykrádanie MacFarlanea, Stonea s Parkerom a aj Hannu s Barberou znamená, že počas celého seriálu sa nemožno ubrániť tomu dojmu ´´však to všetko som už niekde videl, ale vo vtipnejšom podaní.´´ Brickleberry je má však jednu výhodu a tou je minimálny rozdiel v kvalite jednotlivých dielov, tu sú všetky rovnako slabé. Veľká škoda, že Comedy Central nedal do placu radšej nové diely Ugly Americans, ale venoval sa tejto biede produkovanej trápnym Toshom. ()

Galéria (245)

Zaujímavosti (80)

  • Když letí Woody s Malloyem a Sandersem v letadle, má Malloy nasazená sluchátka jako normální člověk, jenže uši má na temeni. V onom díle ve scéně, kdy Malloy s Woodym špehují Sanderse, má Malloy sluchátka nasazená na uších. (stepan_s)
  • V 7. minutě příjde do místnosti Malloy a odloží si vedle sebe kufřík. V dalším záběru už tam ale nebude. (Duoscop)

Reklama

Reklama