Reklama

Reklama

Ragnar pláva so skupinou starých Vikingov do Essexu. Počas plavby sa však dostanú do prudkej búrky, ktorá zničí všetky lode a väčšina bojovníkov zahynie. Teraz sa Ragnar musí spoľahnúť predovšetkým sám na seba a na svojho syna Ivara. Medzitým Björn so svojimi spolubojovníkmi dorazia do Franskej ríše. V Paríži sa zíde so strýkom Rollom, od ktorého žiada povolenie na voľnú plavbu okolo pobrežia ríše. Lagertha plánuje napadnúť Kattegat a zosadiť Aslaug z jej pozície. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (18)

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pasáže Bjorna sú celkom fajn a aj Rollove vytrestanie bolo dobré. Ragnarovi ultimátne zajebalo a vykilil si celý tým a nakoniec došiel až pred brány vypičenca Ecberta, no myslím, že jeho život sa kráti. Lagherta sa rozhodla vziať si späť kattegat a musím uznať, že bitka potešila, aj keď bola kratšia. Akurát tento čin vyvolá kucapacu( a pokiaľ nie tak ide tento seroš fakt do zadnice.) ()

Reklama

Kaka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bohužel čtyřka se nedokáže vymanit z dojmu, že už to začíná být jedna velká fraška. Ragnar je naneštěstí troska a Lagertha dělá naprosto nesmyslný a iracionální manévr, který vlastně zcela logicky a pochopitelně může a pravděpodobně i vyustí v apokalypsu. A kníže Rollo je srandovní. Bohužel ne úplně v pozitivním slova smyslu. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ragnarove samovražedné ťaženie je takmer na konci, Bjorn sa stretne s Rollom, ktorý zanechá život v Paríži (apoň tu tvorcovia sledovali historické fakty a nemenili ich) a spoločne pokračujú v plavbe do Stredozemného mora a Lagertha usporiada prevrat v Kattegate. Český dabing, ktorý som si pri tejto epizóde zvolil je lepší ako ten slovenský najmä pri postave Ingvara, kde sa skôr hodí k jeho veku a nevinnému prvému dojmu, ktorý by v ľuďoch určite vzbudzoval. Po predchádzajúcich víziach podstatne akčnejšia a hlavne lepšie spracovaná epizóda. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ragnarova výprava utrpela ťažké ľudské aj materiálne straty a Aethwulf im je už v pätách. Ragnar však Ivarovi naznačí svoje iné plány, ako predstavil doma a Ivar si konečne užije zabíjanie. Bjorn sa ide radiť s Rollom, ktorý je nadšený, že ho niečo aspoň trochu vzrušujúce vytrhne z jeho usporiadaného života. Prijíma ponuka voľného priechodu francúzskym pobrežím za podmienky nedrancovania a zobrania ho so sebou. Bjorn súhlasí, no dá ho pretiahnuť popod kýl. Zaujímavá epizóda bez výraznej, nie významnej bitky. Bitku žien som si teda neužil. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama