Reklama

Reklama

Ragnar sa po dlhých rokoch vracia do svojej dediny Kattegat, ktorú vedie jeho syn Björn so ženou Aslaug. Z jeho ďalších štyroch synov sa stali muži prahnúci po boji. Ragnar by chcel, aby sa k nemu všetci pripojili a vyrazili do Anglicka. Björn má však iné plány. Hodlá sa vydať k Stredozemnému moru, kde sa podľa mapy z Paríža nachádza plno bohatých miest vhodných na vydrancovanie. Ragnar s tým nesúhlasí a všetkých musí presvedčiť, aby uverili jeho plánom a nasledovali ho. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (23)

TomasMichna 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Díl naprosto o ničem, trocha sexu pro mladší publikum, trocha lesbiček pro LGBT komunitu. Ragnar zpět z odvykačky po mnoha letech, bez vysvětlení, kde vlastně byl. Nyní však jako troska v depresi, a s nepovedeným pokusem o sebevraždu, se vrací, aby se pomstil Angličákům. Jak skončí, to už asi každý tuší. No ještě tomu dám šanci a méně než 3 hvězdy stále nechci dát. ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"He had no choice... Your father's return brings calamity, disorder, chaos, tragedy and death. For all their glories, the gods will be filled with despair... Not one calamity, but calamities too many to number. Now that your father has come back, you are happy to see him, I am sure. But, in truth, you should curse the day." ()

Reklama

PaTeXx 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tady jde krásně vidět jak byly scény v Anglii pro seriál spíše přítěží. V tomto dílu se neobjevila ani jedna a hned mnou zavlála TA atmosféra, kterou jsem pociťoval u výborné první série. Plus se mi taky zamlouvá příběh kolem Ivara a palec nahoru dávám i za emotivní scénku Ragnara s Flokim. Pokud to tak bude pokračovat dál (což samozřejmě nebude), tak se tu rýsuje spousta skorobezchybných dílů. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedna z najnudnejších epizód vôbec, Ragnarovi odmienú pomoc všetci jeho synovia, Floki aj Lagertha, nakoniec sa k jeho ceste do Wessexu pridá bezkostný Ingvar najmladší zo synov. Z Lagerthy sa stane kundolýza rajsová a feminizmus ako vyšitý je na svete. Zhrnutie posledných rokov po porážke v Paríži, deju chýbajú udalosti v západofranskej ríši aj v Anglicku. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dokončenie skvelej scény z minulej epizódy, Bjornovo odhodlanie objavovať, Ubbeho zodpovednosť a Ivarove prasáctvo kombinované s ambíciami. Ragnar sa ide so všetkými rozlúčiť a urovnať spory, chce ísť do Anglicka, no nikto nechce ísť s ním. Až len Ivar, ktorý Ragnarovi vo vydarenej poslednej scéne odpovedá ako nadržaná groupie. Ragnar tu prekonáva neúspešný pokus o samovraždu obesením, kedy na ňom sedí vrana. Ragnarove scény s Flokim a Lagerthou boli dojemné, s Ivarom predznamenávajúce parťáctvo a rešpekt. Epizóde ale chýbala dravosť, keďže okrem tréningu sme tu nemali rinčanie zbraní. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama