Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (124)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Fanúšici Dannyho Treja ktorý sa neštítia béčkových filmov (nie že by hral v nejakých trhákoch to iba s princípu) Budú krochtať blahom . Béčkový western nadupaný od začiatku do konca prestrelkami, neustálim výbuchmi, spomalenými zábermi, drsnými pózami ale hlavne neustále pribúdajúcimi mŕtvolami. Pripomenulo mi to štýlovky ako Diabli na motorkách alebo Nude Nuns with Big Guns. Svojim spôsobom je to prepracovaný film.... naozaj... v každom momente niečo explodovalo strih bol epilepticky rýchli jazda s koňmi nebola sfušovaná Koltov sa len tak dymilo a dinamit nuestále vybuchoval. Trejo je na svoj vek v dobrej kondícií jazda na koni mu nerobila problém no v istých scénkach určite použil kaskadéra. Absurdnosť v tejto snímke ma normálne núti pridať vyššie hodnotenie. Do Dannyho Treja šesť chlapov vyprázdni zásobník potom ho došlape kôň a popri to dostane ešte najmenej 10 guliek a prakticky mu nič nie je. Svojim spôsobom je to nenormálne dobré. Mickey Rourke ako satan tiež prekvapil (scéna kde trhá s Treja kožu je zaujímavá). Celí dej je o tom ako sa gang pod vedením Treja dostane k bani plnej zlata. Ostatný členovia zacítia zisk a Treja zabijú.. Rok na to sa však Danny vracia s pekla aby sa pomstil. ()

Kingjiri 

všetky recenzie používateľa

Kdyby takhle vypadala většina akčních béček (aspoň v akčních scénách), bylo by to vcelku fajn. Ale musim přiznat, že na tohle bych nejspíš ani nekoukal, kdyby se v hlavní roli neobjevil Danny Trejo (nebo někdo podobně profláklej). Mickey Rourke nebyl v roli Lucifera přesvědčivej, ale to spíš byla otázka blbě napsaný postavy, než jejího hereckýho představitele. Nicméně projekce nelituju, ačkoliv zůstanu jen u jedný, dvě silnější hvězdy. ()

Reklama

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Majster záhradník nechal mačetu a hrable v Mountfielde, nafasoval kolty, konzervu fazule a odcválal za mohutného prdenia do zapadajúceho slnka. Ííííííhááááá! Ako hovorí príslovie - kto zbraňou tento, zbraňou aj potento, takže aj veľký bandita sa napokon dostane do spŕšky olova bez dáždniku a jeho fúzatý ksicht skončí v pekle kde nebude môcť ani na veľkú. Našťastie pre neho bol Satan vždy ponikavý jedinec a nechal sa nalákať na ponuku o výmene jednej biednej duše za viac biednych duší. Tohoto mexičana nemali nasrať a už vôbec nie zabiť. Vyhrabe sa z hrobu, opráši kérky a predvedie im princíp rošamba. Najväčšia prča je, že Danny Trejo začal takmer pred sedemdesiatkou dostávať hlavné role v akčných filmoch. Má veľké šťastie že kameru v tomto filme mal v rukách nejaký malý génius, ktorý dokázal fyzicky náročnejšiu akciu zamaskovať svetlom a tieňmi tak, že to vyzerá vizuálne veľmi dobre a zároveňi sa nedá poznať že v zábere je mladší náhradník, zatiaľ čo Trejo vtedy sedel v kyslíkovom stane kde žuval chalapeňos. Scenár nestojí za reč a hlavný hrdina má permanentne jediný naštvaný výraz, ale v takom béčku nejde o nič viac než prezentáciu efektného násilia na pozadí priblblej story o pomste. Nebyť prekvapivo našlapaného vizuálu, dostatočného množstva akcie, krvi a extra slizkého Belzebuba Mickey Mousa Rúrku bola by to jasná srajda. Takto je to poctivá zábavná srajda, ale samozrejme pre vybrané publikum. P.S. Dina Meyer je stále nevyužitá. ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Danny Trejo má v tváři zase ten známý výraz neskutečně naštvané rozinky (a opět mu vydrží po celý film), jen tentokrát vyměnil mačety za kolty (napsal bych šestiraňáky, ale to bych lhal)... A je to vážně zábava. Nijak duchaplná, ničím výjimečná, ale stejně se mi na ní spousta věcí líbila. Od začátku do konce se něco dělo a dělo se to v příjemně zběsilém tempu, likvidace padouchů a akce vůbec byla často velice nápaditá a vtipná (důlní vozík, petrolejka+dynamit...), Mickey Rourke byl ďábelsky (Aby ne!) slizký. Sympatická béčková záležitost, nestydím se za to, že mě tak pobavila. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Roel Reiné to tentokrát poriadne prestrelil. Nie žeby natáčal jeden skvost za druhým, ale napríklad také Rallye smrti 2 stálo za pozretie. Tento paškvil pozostávajúci z nosnej témy z Vrany obohatenej o kulisy starého dobrého Divokého západu a vyšperkovaný takým počtom lietajúcich guliek, že by sa za to nemusel hanbiť ani Sam Peckinpah vo svojej Divokej Bande či Quentin v Djangovi, však postráda to najpodstatnejšie, dej. Celý čas, vynímajúc talk show s diablom, sa riadi heslom NABI A ZABI, čo sa po 15 minutách stane mierne unavujúce a navyše aj pokusy o sypanie hlášok so stone face sa poväčšine úplne míňajú svojmu cieľu, ešte šťastie, že zopár svetlých výnimiek predsa len zabodovalo. Čo už, Danny Trejo si takéto úlohy musí vychutnávať plnými dúškami, veľa ich už asi nebude, čochvíľa má siedmy krížik na chrbáte a to už je pomaly čas, aby úlohy rôznych sucho hláškujúcich badassov prenechal o 30 - 40 rokov mladšej konkurencii. Ale zatiaľ im ešte stále hravo dokáže nakopať zadok, a ak ho riadne naštvú, tak aj ten predok... ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (5)

  • Poté, co společně Guerrero (Danny Trejo) a Calathea (Dina Meyer) odjíždějí z dolu na dostavníku zpět do města a jsou pronasledování bandity, je v několika záběrech vidět Calathea s puškou v ruce. V dalším záběru však puška mizí, poté se opět objevuje a nakonec ji znovu bere do ruky. (Beo.wulf)
  • Po tom, čo Mickey Rourke v Bukurešti pri natáčaní videl množstvo zúbožených túlavých psov, sa rozhodol založiť útulok veľkosti futbalového štadióna pre viac ako 100 000 psov, do ktorého plánoval investovať až 2 000 000 amerických dolárov. (whack)
  • Při scéně s dostavníkem ve městě, kdy skáče Calathea (Dina Meyer) z dostavníku, je videt, jak jsou nohy zavlečeny do oprátí, které je táhnou pryč. V mžiku je ale vše v pořadku a Calathea leží na zemi, kam dopadla. (Beo.wulf)

Reklama

Reklama