Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Justine počas prednášky na vysokej škole vyjadrením svojho názoru prejaví súcit s ľuďmi žijúcimi v starých kultúrach, ktorí sú pomaly, ale isto vytláčaní zo svojho územia a divokej prírody. Vzápätí dostáva od jedného zo spolužiakov nečakanú príležitosť: spolu s niekoľkými dobrovoľníkmi vycestovať do Chile a zorganizovať protest v jednej z džunglí. Po priviazaní sa k stromom či ťažkým stavebným strojom ich ale čaká nemilé prekvapenie, nie v podobe drsného zásahu tamojšej ochranky, ale leteckej havárie. Jej následkom sa po páde do doposiaľ nepoznanej časti džungle nečakane ocitajú v rukách tých, ktorým pôvodne prišli pomáhať. Podarí sa Justine a jej známym dostať sa zo spárov ľudožrútov? (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (199)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $5miliónovTržby USA $7,105,595Tržby Celosvetovo $8,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ tak tu ani nemal skoro čo pokaziť Eli, dokonca prvá polovica filmu je dosť dobré rozohraná, skoro žiadne rušivé elementy, až na zopár zbytočne uponáhľaných scén ako po páde lietadla a niektorých prihlúplych reakciách preživších, prípadne črevnej prehánky jednej dievčini v labilnom väzení(scéna ktorá tam nemala žiadny poriadny význam), tu ani nemáme moc zbytočných pokleskov, gore scény sú drsné akurát mi tam chýba lepšie atmosféra naokolo ale to by som asi od Eliho chcel príliš moc ale zas na druhú stranu na Lorenzu Izzo sa dobre pozerá, čo je asi hlavnou devízou tohto návratu ku kanibalom, ktorý mali svoje Talianske filmové obdobie v 80.rokoch /40%/ ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

V skutočnosti celkom solídna ľudožrútska zábava. Samozrejme, tie pokusy o satiru sú chabučké, herci strašní, ale inak ako rothovina v pohode. Džungľa presvedčivo vyvoláva žalúdočné problémy, domorodci vyzerajú autenticky, gore je prvotriedne. Hoci podobné filmy bývajú len o čakaní na žranicu, toto celé rýchlo odsýpa a má to tie rozkošné idiotsky vtipné momenty typu marihuana v pečúcej sa mŕtvole. ()

Reklama

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Tak som sa konečne dočkal. Hommage Eliho Rotha, Talianskemu CANNIBAL HOLOCAUST a prakticky celému tomuto kanibalskému subžánru, ktorý sa v 70´s a 80´s rokoch nakrúcal v Taliansku ako na bežiacom páse je konečne vonku. A aký je? Hlúpy, nelogický, nedesí a pôvodnému filmu nesiaha ani len po päty. Netvrdím, že sa nenájdu miesta, pri ktorých by si divák chcel zatvoriť oči, hlavne pri krájaní, pečení a konzumovaní ľudského mäsa, to bolo nepríjemné, scénka pri ktorom som mal chuť si otočiť hlavu alebo zatvoriť oči, ale ináč ostatné scénky, ktoré chceli vydesiť alebo reálne zobraziť niektoré nebezpečné situácie, skončili nesmiernym fiaskom. Prisahám, že som sa nasmial viac ako pri niektorých komédiách... Pretože scénky ako, hnačka v klietke, útok digitálnych mravcov či masturbácia pre upokojenie alebo útek pred niekoľkými desiatkami domorodcov u mňa vyvolali záchvat smiechu. Nemyslím to metaforicky ale doslova. Ale musím uznať, že príroda bola nádherná a domorodci takisto perfektný,realistickejšie to už ani nemohlo, čo sa týka vizuálnej stránky, vyzerať. Zo začiatku mi nesmierne vadil pomalý rozbeh... Skoro 40 minút trvalo, kým sa niečo začalo reálne diať, čo mi prekážalo ale keď sa na to teraz pozerám spätne, malo to svoj dôvod. Nejde o taký ten survivor horror, kde sa hlavné postavy predierajú hodiny džungľou aby ušli z pred pazúrov kanibalov. Toto je čistokrvná vyvražďovačka, kde, keď sa začne zabíjať, už to pokračuje v 5 minútových intervaloch až do konca. Bez toho dlhého intra by snímka trvala maximálne hodinu. Možno sa nám tvorca snažil priblížiť postavy, nech si ich obľúbime, ale to rozhodne nefungovalo IQ postáv priamoúmerne klesala od začiatku, do konca. Malo to tak obrovský potenciál, avšak všetko pohorelo na rýchlo varenom scenári, podľa môjho názoru. Však som s toho mal pocit, akoby to napísal nejaký scenárista béčkových horrorov za 2 týždne. Sklamaný som. ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Škoda !!!! Do mé topky 5* brutálních filmů se tohle ASI zřejmě nedostane, ač brutální je to celkem dost ? nebo není ? Z chutných scén si po 12 hodinách pamatuji už pouze porcování černocha (a nebo tam bylo snad jen tohle ?) Co se postav týče tak u mě bod mrazu. To u Deodatových Kanibalů, jsem s postavama soucítil, tady ne. Atmosféra filmu je taková "komediální" to samé po herecké stránce. Pro mě je tohle celkem zklamání, protože jsem čekal ( 2 roky ?!! ), že to bude TOP masakr. Chybělo ASI více Gore + něco nového, chybělo mi tu znásilnění (když už), chyběly tu kozy, i když krasavice tu zrovna bůhvíjaké nejsou, no prostě škoda. Každopádně, porcovačka černocha, fakt silná scéna, bleh. Slabší 4*, čekal jsem o dost víc. Možná časem opáčko. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Roth se vydal ve šlépějích Deodata a vyšlo mu to podle mě hodně slušně. Rothovy filmy jsou sice poměrně pomalé na rozjezd ale gore to vynahraďuje a i tady je ho více než dost a je hodně uspokojivé. Trošku mě zklamalo že ve většině filmech o kanibalech jsou útoky zvířat či samotná příroda dost nebezpečná ale tady se moc nevyskytují škoda. Domorodci byly fajn ale takový přeci jen až moc uhlazený. Nicméně kamera a krajina byla nádherná a Roth v dokumentech několikrát píše že natáčení bylo těžké což se nedívím(dokumenty dopročuji). Film se mi dost líbil a i když měl hodně much a pomalý rozjezd tak stál za to. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (8)

  • Eli Roth si po angažovaní domorodých obyvateľov uvedomil, že nikdy nevideli žiadny film o kanibaloch, a tak im premietol Cannibal Holocaust (1980), aby si uvedomili, čo približne od nich vyžaduje. Domorodcom sa film veľmi páčil a mali radosť z toho, že sa môžu zúčastniť na podobnom projekte. (Marceloo)
  • Během závěrečných titulků se za jmény herců objevují i jejich twitterové přezdívky. (fiLLthe3DD)
  • Domorodci z peruánskej džungle, ktorí sa objavili v tomto filme, neboli podľa slov z traileru ešte nikdy filmovaní alebo fotografovaní človekom zo západu. (beso74)

Reklama

Reklama