Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Justine počas prednášky na vysokej škole vyjadrením svojho názoru prejaví súcit s ľuďmi žijúcimi v starých kultúrach, ktorí sú pomaly, ale isto vytláčaní zo svojho územia a divokej prírody. Vzápätí dostáva od jedného zo spolužiakov nečakanú príležitosť: spolu s niekoľkými dobrovoľníkmi vycestovať do Chile a zorganizovať protest v jednej z džunglí. Po priviazaní sa k stromom či ťažkým stavebným strojom ich ale čaká nemilé prekvapenie, nie v podobe drsného zásahu tamojšej ochranky, ale leteckej havárie. Jej následkom sa po páde do doposiaľ nepoznanej časti džungle nečakane ocitajú v rukách tých, ktorým pôvodne prišli pomáhať. Podarí sa Justine a jej známym dostať sa zo spárov ľudožrútov? (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (199)

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Dlouho očekávanej kanibalskej horor od Eliho Rotha. Klasicky první půlka seznamovací, která by měla minimálně zaujmout, pobavit, ani jedno se nestalo. To díky nesympatickejm hercům, který řešej absolutní blbosti. Jakmile se přesouváme do druhý části v džungli, tak teprv to největší očekávání přijde. Došlo na porcování, krev, všelijaký zvěrstva, ale v rámci mezí. Žádný nechutnosti, což je naštěstí pro mě dobře. Kanibalové jako takový, maskéři odvedli dobrou práci. Dokonce se našla i chvilka na vtipnou pasáž, která nevím jestli se zrovna hodila. Ale celkově, jak kdyby to bylo pojatý strašně odlehčeně. Myslel jsem, že když už se to plánovalo takovou dobu, bude to maso, který se buď bude líbit nebo to schytá ostrou kritiku. ()

Asia_Power 

všetky recenzie používateľa

Znám jednu krásnou džungli a v ní temnou ves, tam žijou lidožrouti a ty se sváčo třes. Aneb kdo neochutnal člověčinu, jakoby nežil ( Osobně jsem se několikrát kradla večer do místní márnice pro stejky, takže lidožrouty plně chápu ) . Jako klaďáky tu máme partu mladých, tupých aktivistů, co jedou do Chile zachraňovat protestem vyhlazení místních obyvatel džungle a ty to tak dojme, že je pak samou láskou sežerou. Aktivisti už se netváří moc nadšeně, že se jim povedlo místní křováky zachránit, naopak toho hořce litují. Každej z nich se se stresem, kterej v zajetí prožívaj, vyrovnává jinak. Někdo sere do kouta (doslova), někdo si honí, další hraje na píšťalku...A jeden po druhém se stávají hlavním chodem vesničky. Film je klasická Rothovina - krvavé a občas celkem vtipný viz zhulení kanibalové. Na prdel mě to neposadilo, ale po těch sračkách, s označením horor, co jsem viděla nedávno, je to příjemná změna. PS : Nic proti Justýně, je to klasická blbka co jí člověk přeje smrt, takže pohodová hlavní hrdinka, ale škoda, že místo ní nejela protestovat židovka. Ta byla více šukézní a navíc měla mozek. ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Mám rád staré kanibalské filmy a přestože nepovažuji Eliho Rotha za nějak skvělého režiséra, docela jsem se na tento film i těšil. No a vyplatilo se? Popravdě jsem z tohoto kousku dost v rozpacích, protože jsem očekával něco jiného, než se mi nakonec dostalo. Zvláště pak režisérův přístup byl dost zvláštní a narazil jsem tu na několik věcí, které se mi vůbec nelíbily. Hlavně první polovina filmu mi lezla vyloženě na nervy a dost jsem se u ní nudil. Zdlouhavé dialogy o ničem a rádoby vtipný humor – přesně tohle u hororových filmů moc nemusím. Navíc mi taky přišlo, že Eli snad ani nevěděl, co chce vlastně točit. Parodii na kanibalské filmy, nebo jejich dosti odlehčenou formu…To ví asi jen on sám, ale já moc spokojený nebyl. Teprve druhá polovina sebou přinesla i toužebně očekávané násilí, ale i to zde bylo dost „přízemní“. Žádné masakry zvířat, jen jedno povedené rozčtvrcení těla a propíchnutí větví při pádu letadla – to je sakra málo. Navíc mi většina postav byla krajně nesympatická, takže jejich postupná eliminace mi přišla víc než vhod. Jediným štěstím bylo, že se tu a tam přece jenom vyskytla docela povedená atmosféra, jinak bych Green Inferno odstřelil rovnou do odpadu. Když už nic jiného, tak Lorenza Izzo je kus pěkné ženské a ani se nedivím, že jejímu kouzlu propadl sám Eli Roth a posléze si jí vzal v reálu za manželku. 40% ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

V skutočnosti celkom solídna ľudožrútska zábava. Samozrejme, tie pokusy o satiru sú chabučké, herci strašní, ale inak ako rothovina v pohode. Džungľa presvedčivo vyvoláva žalúdočné problémy, domorodci vyzerajú autenticky, gore je prvotriedne. Hoci podobné filmy bývajú len o čakaní na žranicu, toto celé rýchlo odsýpa a má to tie rozkošné idiotsky vtipné momenty typu marihuana v pečúcej sa mŕtvole. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Tak som sa konečne dočkal. Hommage Eliho Rotha, Talianskemu CANNIBAL HOLOCAUST a prakticky celému tomuto kanibalskému subžánru, ktorý sa v 70´s a 80´s rokoch nakrúcal v Taliansku ako na bežiacom páse je konečne vonku. A aký je? Hlúpy, nelogický, nedesí a pôvodnému filmu nesiaha ani len po päty. Netvrdím, že sa nenájdu miesta, pri ktorých by si divák chcel zatvoriť oči, hlavne pri krájaní, pečení a konzumovaní ľudského mäsa, to bolo nepríjemné, scénka pri ktorom som mal chuť si otočiť hlavu alebo zatvoriť oči, ale ináč ostatné scénky, ktoré chceli vydesiť alebo reálne zobraziť niektoré nebezpečné situácie, skončili nesmiernym fiaskom. Prisahám, že som sa nasmial viac ako pri niektorých komédiách... Pretože scénky ako, hnačka v klietke, útok digitálnych mravcov či masturbácia pre upokojenie alebo útek pred niekoľkými desiatkami domorodcov u mňa vyvolali záchvat smiechu. Nemyslím to metaforicky ale doslova. Ale musím uznať, že príroda bola nádherná a domorodci takisto perfektný,realistickejšie to už ani nemohlo, čo sa týka vizuálnej stránky, vyzerať. Zo začiatku mi nesmierne vadil pomalý rozbeh... Skoro 40 minút trvalo, kým sa niečo začalo reálne diať, čo mi prekážalo ale keď sa na to teraz pozerám spätne, malo to svoj dôvod. Nejde o taký ten survivor horror, kde sa hlavné postavy predierajú hodiny džungľou aby ušli z pred pazúrov kanibalov. Toto je čistokrvná vyvražďovačka, kde, keď sa začne zabíjať, už to pokračuje v 5 minútových intervaloch až do konca. Bez toho dlhého intra by snímka trvala maximálne hodinu. Možno sa nám tvorca snažil priblížiť postavy, nech si ich obľúbime, ale to rozhodne nefungovalo IQ postáv priamoúmerne klesala od začiatku, do konca. Malo to tak obrovský potenciál, avšak všetko pohorelo na rýchlo varenom scenári, podľa môjho názoru. Však som s toho mal pocit, akoby to napísal nejaký scenárista béčkových horrorov za 2 týždne. Sklamaný som. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 8. září 2013 v Torontu v Kanadě. (ČSFD)
  • Během závěrečných titulků se za jmény herců objevují i jejich twitterové přezdívky. (fiLLthe3DD)
  • Domorodci z peruánskej džungle, ktorí sa objavili v tomto filme, neboli podľa slov z traileru ešte nikdy filmovaní alebo fotografovaní človekom zo západu. (beso74)

Reklama

Reklama