Reklama

Reklama

Kurz sebaovládania

(seriál)
  • Česko Kurz sebeovládání (viac)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvorcovia:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrajú:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(viac)

Recenzie (184)

jasiska 

všetky recenzie používateľa

V mnohom dosť podobné Two and a half men ale musím uznať, že celkovo má Anger management lepšiu a hlavne o dosť pozitívnejšiu premisu. Páči sa mi, koľko priestoru je venovaného aj iným postavám ako Charliemu: jeho pacienti sú bohovsky vtipní a som nadšená zo Selmy Blair aj jej postavy. Navyše camea Martina Sheena (a referencie na West Wing) sú awesome! ()

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

„Mňa nevyrazíte, končím. Myslíte si, že ma nahradíte? Len smelo. Už to nebude ono!" Asi tak nejak. Dva a pol chlapa bez Charlieho je nuda a Kurz sebaovládania s Charliem je... bohužiaľ tiež nuda. Seriál má síce zaujímavú prvotnú myšlienku, ale nudné charaktery postáv. Charlieho dcéra a ex sú nezaujímavé, Charlieho terapeutická skupina stereotypná (ufrfľaný dedo rasista, bukvica, loser, šľapka), Charlieho terapeutka, ktorú zároveň kláti je v podaní Selmy Blair pre mňa dokonca neznesiteľná. Jediné, čo ako-tak stojí zato je Charlieho väzenská terapeutická skupina (ktorá však dostane iba minimálny priestor) a Charlieho barmanka (ktorá je charakterovo v podstate kópiou Berty). Zabudol som ešte na Charlieho otca (Martin Sheen), ktorý je však len mužskou variáciou Evelyn Harperovej. Takže koniec-koncov je tento sitcom len dosť chabou napodobeninou pôvodných sérií Dva a pol chlapa, avšak s jedným zásadným problémom - človek sa pri tom prakticky nezasmeje. Za celú prvú sériu (10. častí) bolo tých hlášok a vtipných situácií asi toľko ako v DAPCh za jednu slabšiu časť. A to je zrejme aj príčina, prečo nevidím dôvod "pustiť" sa do ďalšej série. Úprimne, jediné čo ma na Kurze sebaovládania naozaj potešilo bol slovenský dabing. ()

Reklama

Azrail 

všetky recenzie používateľa

Takže, po zhlédnutí poloviny první řady už jsem neodolal a musím komentovat. Charlie je opravdu zpět ve skvělé formě. Nápad s terapeutem, který sám občas neovládne svůj vztek je neokoukaný a Charliemu se ho podařilo zrealizovat výtečně. Mám obrovskou radost, že můžu zase sledovat, jak Charlie využívá svůj talent od boha místo toho aby se neustále ničil. Hodně se mi v seriálu líbí i Selma Blair. Dva a půl chlapa je v mích očích pořád o chloupek lepší, ale i tak se mi seriál zatím opravdu moc líbí. 4 hvězdičky. ()

kinghome 

všetky recenzie používateľa

Skvělý seriál, který vznikl jen kvůli nasranosti Charlieho, že ho vykopli z dva a půl chlapa. Jeho úvodní věta je prostě úžasná. Né že by se snažil nějak zamaskovat to, že ho vyhodili. On jim to vpálí hned všem do ksichtu. Je skvělé, že existuje seriál s Charliem, protože on prostě umí hrát a je vtipný. Od té doby, kdy je v Dva a půl chlapa Ashton, tak to stojí za hovno. Tenhle seriál stojí za vidění a doufám, že bude pokračovat. 10 dílů jsem skouknul za víkend a po dlouhé době jsem se pořádně smál. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Typický Sheenův humor který mu jde nejlépe, sexistický, černý a bez servítek.Takové pokračování dva a půl chlapa bez jednoho a půl chlapa.Scénář vtipný a nápaditý, zajímavé postavy a super hlášky, svým způsobem je to ještě zábavnější než-li Two and Half Men, škoda že se nakonec z původních 100 zamýšlených dílů natočilo pouze deset, Charlie neber ty drogy kurva, mohl si tímhle poslat kačera a ty sráče do prdele, kam bez tebe patří. 80%. ()

Galéria (811)

Zaujímavosti (21)

  • Charlie Sheen v seriálu hraje bývalého hráče baseballu. Hráče baseballu ztvárnil i ve filmech První liga (1989) a První liga 2 (1994). (S.W.A.T)
  • Když Michael říká Charliemu (Charlie Sheen), o čem se mu má zdát, tak ve skutečnosti vyjmenuje jeho dřívější role. (Duoscop)
  • Hlavní herec Charlie Sheen sám doopravdy navštěvoval podobné terapie, aby dostal svůj vztek pod kontrolu. [Zdroj: cool.iprima.cz] (jurama525)

Reklama

Reklama