Reklama

Reklama

Kurz sebaovládania

(seriál)
  • Česko Kurz sebeovládání (viac)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvorcovia:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrajú:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(viac)

Diskusia

PRIDAŤ PRÍSPEVOK
xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

tak som dopozeral celých 100 častí a niekedy od 50. časti to začalo brať obrátky a vtipné hlášky ala Charly konečne zase prehovorili, miestami aj cez iné postavy ..... ale čítal som, že seriál nebude pokračovať, i keď 100.časť končila slovami: "Ideme ďalej, pokračujeme" ....

NightPorter

NightPorter (hodnotenie, recenzie)

to ja mam naopak, ze zacatku mi to prisel dost podprumer, ale kdyz vypadla selma blair, tak se to docela konecne rozjelo...

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

prvá séria sa mi zdala veľmi podobná ako 2a1/2chlapa - vtipy a hlášky, perfektne som sa bavil, no v druhej sérii čím ďalej, tým menej...  mám rozpozeranú 2.sériu v 46.časti

NightPorter

NightPorter (hodnotenie, recenzie)

tak posledni dily se mi hodne libily, skoda, ze uz je konec. nevi se, co ted bude s charliem? chysta se na duchod? prisla by mi to skoda, protoze ma obrovskej komedialni talent, mel by sitkomovat az do smrti

NightPorter

NightPorter (hodnotenie, recenzie)

jurajpower

taky mi to ted prijde slaby, dost me to stve, jeste pred par mesici jsem mel radost, ze mam plnohodnotnou nahradu za jiz neexistujici 2 a pul chlapa...

jurajpower

jurajpower (hodnotenie, recenzie)

Malo to perfektný rozbeh, no teraz je to akosi mimo. Čosi sa stalo čo mi berie chuť na nové diely. Rovnako ako 12 séria TaHM. Možno to kazí slovenský dabing. Aj TaHM bol lepší s CZ dabingom ako s SK.

na príspevok reagoval NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnotenie, recenzie)

nevim no, mne se to libi moc a horsi nez DAPCH mi to neprijde... on ma proste neuveritelnej komedialni talent.

Gertrudo

Gertrudo (hodnotenie, recenzie)

NightPorter

Mozno to blbo znie ale ano, jeho praca je zlepsovat ludi, ci uz tich styroch alebo vaznov. Pritom sam je uplna troska.

V TAAHM to malo aspon zmysel ze bol hovado, proste nic nemusel robit, prachy mu padali same z neba. A to aj vysvetlovalo jeho velmi lezerny pristup k zivotu. A mozno sa to zda len mne, ale v TAAHM mal ovela lepsie hlasky ako tu.

Proste v TAAHM hral presne sam seba:), tu uz hra niekoho komu zalezi na praci a na druhych ludoch, pche :)

NightPorter

NightPorter (hodnotenie, recenzie)

moralna autorita? :-) tak jsem si vubec nevsim, ze by ho vykreslovali, dyt se chova stejne jak charlie :-)

na príspevok reagoval Gertrudo

Gertrudo

Gertrudo (hodnotenie, recenzie)

NightPorter

Selma bola tragedia, nuda. Charlie je fajn, ale ukazovat ho na jednej strane ako moralnu autoritu, a na druhej ako uplne hovado mi pride dost divne. Prostie Charlie Harper to nie je ani omylom. Teraz obcas vidim v TV stare diely TAAHM, a ten rozdiel je priepastny. Stale ma na AM bavia jeho pacienti, vsetci styria su perfektne postavy, aj jeho byvala zena je fajn, aj dcera, ale tie tam uz skoro nie su.

NightPorter

NightPorter (hodnotenie, recenzie)

teda bal sem se, ze se to po odchodu selmy blair zhorsi, ale je to jeste daleko lepsi, dokonce i ten bambula z beverly hills 90210 je vybornej! je z toho uz plnohodnotna nahrazka 2 a pul chlapa... supr, zvedam na 5 hvezd, naprosto zaslouzenejch.

na príspevok reagoval Gertrudo

 (hodnotenie, recenzie)

Abych řekl pravdu po zkouknutí(zatím) do dílu číslo 53 druhé série-s titulkama,se mi to velmi ale velmi líbí,Charlie je pořád vtipný a zábavný,snaží se navázat na úspěchy z Dva a půl chlapa.Jen doufám že už neudělá žádnej průser.A hlavně co se mi líbilo zatím nejvíc tak bylo prvních 15.min v 1.díle první série,kdy bije do Boba-panáka,a naráží tím že ho neměli vyhazovat a nahrazovat z Dva a půl chlapa.Schrnuto,podrtženo zatím jsem si tím velmi spokojen :D

Paulie88

Paulie88 (hodnotenie, recenzie)

Nevíte někdo náhodou jestli se to chystá koupit nějaká naše TV? Nova není schopná dál rozjet 2 a půl chlapa a mám absťák už po Charliem :D

NightPorter

NightPorter (hodnotenie, recenzie)

ArtyWWE

prave. to mi na angru chybi, ta jeho dcerka vubec neni tak rozvijena a tak zabavna, jako byl svyho casu jake, nez zestarnul, no a ta manzelka ani soused bohuzel alana a jeho smolny eskapady nenahradej. ale co uz, lepsi samotnej charlie, nez vubec zadnej charlie. ja mu preju, aby mu to este chvili vydrzelo.

ArtyWWE

ArtyWWE (hodnotenie, recenzie)

Ne, Dva a půl chlapa to nikdy nenahradí. Je to zábavne, jenomže tady je Charlie pouhý solista, zatímco v DvAPCH  jsme měli hned tři (neboli, jak chcete, 2 a půl -:) hlavní větve v podobě Jona Cryera a Anguse T. Jonese.

na príspevok reagoval NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnotenie, recenzie)

mArtinko5MB

To by byla docela pochvala!!! Ja DAPCH miluju a tohle je sice slabsi, ale i tak me to hodne bai. Proste charlie, tezko si mohl cekat, ze to bude serial o rozjimani nad filosofickymi dily Sartra a nevimkoho :-)

bavs

bavs (hodnotenie, recenzie)

Slyšel jsem něco o tom, že by náhradnice Selmy Blair měla být Mila Kunis. Pokud to není drb, tak už ted se nemůžu dočkat :))

na príspevok reagoval NightPorter

Gertrudo

Gertrudo (hodnotenie, recenzie)

Tak mne uz druha seria vobec nesedi, v podstate charlie spolu s tou jeho frajerkou mi pride ako uplne zbytocna sucast serialu. Jedine ti jeho pacienti to drzia nad vodou.

NightPorter

NightPorter (hodnotenie, recenzie)

taky vam prijde druha serie daleko lepsi??? bavi me to. prvni serial byla spis takova znouzectnost, kdyz charlie uz neni v 2 a pul chlapa, ale druha rada je fajn. Vtipny jako DAPCH to asi nebude nikdy, ale latka od HIMYM a Big bangu je v posl. dobe nasazena nizko...

na príspevok reagoval Maniax

Fredy.D

Fredy.D (hodnotenie, recenzie)

Mire

Vzhled k temu že to běží na kabelovce a vysílací práva na jeden díl dělají údajně $600,000 tak to nevypadá zas tak špatně.... aspon ne pro producenty ;)

Mire

Mire (hodnotenie, recenzie)

Ako som písal v komentári, druhú sériu nesledujem a ani mi nechýba. A keď si pozerám štatistiky sledovanosti na wikipédii, kde poslednú časť videlo úbohých 1,4 milióna divákov, ak by sa ešte niekto našiel kto by veril že sa vyrobí všetkých plánovaných 90 epizód, tak je blázon. Seriál chcípne skôr ako sa nazdá.

na príspevok reagoval Fredy.D

cheyene

cheyene (hodnotenie, recenzie)

Já doufám, že se v dalších epizodách bude častěji objevovat Martin Sheen. Bylo by skvělé, kdyby byl víc, než jen hostující herec. A naděje vkládám v barmanku a Charlieho dceru..ty by mohly ještě hodně pobavit.

boul

boul (hodnotenie, recenzie)

sindeon: seriál mě začal nejvíce bavit až po třetím dílu, takže jestli máš rád CH.S. tak se do toho pusť :)

sindeon

sindeon (hodnotenie, recenzie)

Viděl jsem zatím jen první díl, tak nehodnotím ani v rámci této databáze. Každopádně jsem rád za návrat Charlieho na obrazovky ("winning"), ale první dojem je takový, že na druhý díl zrovna nespěchám. Bez ohledu na ryze subjektivní pohled zatížený mnoha vlastními preferencemi, který říká, že tahle role je tak pro Mathew Perryho a ne Charlieho Sheena (ano, opravdu jsem měl rád Dva a půl chlapa), celou dobu jsem musel přemýšlet nad tím, jak by vypadali Přátelé (Frineds), kdyby celou stopáž bylo na obrazovce všech šest hlavních postav najednou. Z prvního dílu jsem si odnesl tolik, že z cca 21 minut byl Charlie v záběru asi 20 a pro mě to bylo příliš. Řada vtipných momentů, ale na konci už mi jeho neustálá přítomnost byla nepříjemná. Modlit se neumím, tak držím pěsti za větší prostor pro vedlejší postavy.

bulky47

bulky47 (hodnotenie, recenzie)

ako by vypadalo 2 a pol chlapa keby ho produkoval Disney chanel ?? presne takto..

RKBoy

RKBoy (hodnotenie, recenzie)

pár vtipou podarených inak suchota :) tých 10 dielov úplne stačilo.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Mire

Mire (hodnotenie, recenzie)

Tomu sa čudujem, taká blbosť, priamo úmerná s relatívne nízkou sledovanosťou a už objednávka 90 častí? preboha, to nedokončia :D

Reklama

Reklama