Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Sci-Fi

Obľúbené seriály (10)

M.A.S.H.

M.A.S.H. (1972)

Konečne som schopný akceptovať a niesť následky toho, že táto Aldova noha v mojej zadnici bude pre mňa FOREVER najlepší, najvtipnejší a zároveň najdojemnejší seriál. Tak a teraz už môžte do mňa kopať, strieľať, sekať a potom si poutierať do môjho nového Versaceho mačety. Díky.

Californication - Orgie v Kalifornii

Californication - Orgie v Kalifornii (2007)

Sympaticky kreténska a excentricky sexistická intelektuálna verbálna hnačka. Ale kŕč v žalúdku nejde zastaviť. Je Hank ako bravúrny slovotepec a underground-intelektuál zároveň najväčší chronický packal v LA? David Duchovny ako zhýralý spisovateľ Hank Moody je proste vyššou gradáciou Pata a Mata skombinovaného s genialitou Oscara Wildea a nadržanosťou Kinskiho. Extra osobnostný mix. A Evan Handler mu prihráva famózne! (videné série 1.-7.)

Hviezdna loď Galactica

Hviezdna loď Galactica (2004)

Fenomenálne! Skoro ako zadok Nicky Minaj. Len Cyloni sú trochu viac sexy. A vyzerajú štipku ľudskejšie.

Kurz sebaovládania

Kurz sebaovládania (2012)

Charlie si konečne prestal brať servítky. Je Anger Management pomerne podrobnou a zároveň pekelne zábavnou psychoanalýzou jeho osobnosti? Po dopozeraní vyčerpávajúcej 2.-hej série bránica na cáry! Plus výnimočný nadhľad nad problémami bežného života. SEM S TREŤOU SÉRIOU!

Až po uši

Až po uši (2014)

Neskutočná smršť vzťahových gagov, porovnateľná snáď len s divadeľnou hrou Patricka Marbera Closer(mierna hyperbola). Samozrejme na česko-slovenský spôsob. V "našich vodách" absolútne ojedinelá záležitosť. A pred duom Dusová/Klestilová proste smekám.