Reklama

Reklama

13. komnata

(seriál)
  • angličtina The 13th Chamber
všetky plagáty
TV spot
Česko, (2006–2024), 264 h 5 min (Minutáž: 25–35 min)

Tvorcovia:

Martin Komárek

Réžia:

Yvonne Vavrová, Petr Slavík, Simona Oktábcová, Zuzana Burešová, Zdeněk Tyc, Václav Žmolík (viac)

Scenár:

Jan Mudra, Milan Fridrich, Jindra Horská, Jana Ciglerová, Tereza Brdečková (viac)

Hrajú:

Zuzana Burešová, Jana Klusáková, Petr Šmolka, Miroslav Kalousek, Vladimír Mlynář, Jiří Blažek, Patricie Strouhalová, Jan Železný, Jeroným Klimeš, Ivo Pavlík, Robert Reichel, Přemysl Rabas (viac)
(ďalšie profesie)

Série(20) / Epizódy(606)

Obsahy(1)

Pořad veřejnoprávní České televize vysílaný od 3. ledna 2006 se věnuje složitým životním obdobím známých českých osobností. (Wikipedia)

Recenzie používateľa Jello Biafra k tomuto seriálu (3)

13. komnata Lou Fanánka Hagena (2012) (S07E35) 

Absolútne netypický diel o frontmanovi kapely Tři Sestry. Vo svojich 20 rokoch pri ťažkej nehode prišiel o nohu a dodnes nosí protézu. Diel je však zvláštny tým, že Fanánkovi je totálne jedno že už dávno nohu nemá a v podstate po celý diel pôsobí ako veselý a pohodový chlapík a nejako nevníma túto udalosť ako tragédiu. Práve ona ležérnosť je na Fanánkovi taká známa a jedinečná. ()

13. komnata Michaela Hofbauera (2013) (S08E20) 

Epilog života herca Michaela Hofbauera známého z detských úloh je emotívne ladená spoveď o neskutočnom utrpení a bolesti, ktorú tento človek zažil a dovolím si tento diel zaradiť medzi najsilnejšie diely celého cyklu. Zvláštnosťou je že tento diel je natočený cca týždeň pred jeho smrťou. ()

13. komnata Tomáše Vorla (2014) (S09E34) 

Emotívna spoveď známeho režiséra, ktorý sa mnohokrát v živote pokusil o sebevraždu. Dielom sprevádza jeho syn Tomáš mladší. ()

Reklama

Reklama