Reklama

Reklama

Od ich posledného šialeného dobrodružstva uplynuli už dva roky. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) a Doug (Justin Bartha) si doma užívajú radosti obyčajného života – tetovania sú odstránené, videá zmazané... O nefalšovanom magnete na katastrofy menom Mr. Chow (Ken Jeong) naposledy počuli, keď ešte sedel v thajskom väzení. V podstate len jeden z členov niekdajšej partičky na pohľadanie je stále rovnako nespokojný so sebou, svojím životom i všetkým naokolo, ako pred rokmi – čierna ovca Alan (Zach Galifianakis)! Ešte stále nemá žiadny cieľ, ku ktorému by sa jedného dňa chcel dopracovať, kašle na pravidelné užívanie potrebných liekov a riadi sa výlučne svojimi impulzmi... Čo v jeho prípade znamená asi toľko, že úplne stratí zmysel pre realitu a hranice akéhokoľvek typu, kým ho zničujúca osobná kríza neprinúti prijať pomoc, bez ktorej to – či už sa mu to páči alebo nie – jednoducho nejde. Aby to však nevzdal skôr, ako sa dostavia prvé úspechy, potrebuje podporu svojich troch najlepších priateľov. A keďže teraz nie je v hre žiadna rozlúčka so slobodou ani svadba, čo už by sa len mohlo zvrtnúť? Nuž, kto ich len trochu pozná, vie... Že úplne všetko! (TV Markíza)

(viac)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (942)

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Dúfam, že už žiadna štvorka nebude a je to definitívne ukončené, pretože už pri dvojke som nemala náladu na to pozerať ale tak keď už som videla jednotku tak som tomu šancu dala. Vedela som, že ani trojka ma neprekvapí ale priznávam, že niektoré scény pobavili. Ale takisto ako pri dvojke, stále som sa tomu vyhýbala a odkladala. Nakoniec ma to dobehlo a vôbec neoslnilo. Slabé 3* pretože Alan je kretén. Inak by to bolo menej. ()

ORIN 

všetky recenzie používateľa

Jako samostatný film by možná obstál daleko lépe než jako třetí pokračování solidně zaběhnuté série. Pokud totiž máme nějaký koncept, který už diváci očekávají, a ten dost zásadně, změníme především co se žánrové polohy týče, nedopadne to dobře. Což je přesně případ Pařby na třetí. Přisla mi jako jakýsi podivný spin-off, paradoxně ale se všemi hlavními aktéry, navíc pramálo vtipný. Zklamání. ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

"Nikto nechce vidieť Chow!..." Tvorcovia vsadili na najväčšieho machra zo všetkých dielov a urobili dobre. Chow vždy bol a je korením tejto série. Je to poriadne slizský a nepredvídateľný parchant so super debilným a chytľavým smiechom, ktorý ma vždy pobaví. Scenár nebol z kategórie najhorších, Goodman bol príjemným osviežením, ale humoru by mohlo byť o niečo viac. Práve to je merítko úspechu v takto ladených filmoch. Celkom dobre som sa bavil, hlavne Chow dobre hláškoval a priblblo sa rehotal, ale nejaká veľká explózia smiechu neprišla...Až, úplne nečakane po záverečných titulkoch, keď som sa naťahoval po ovládači, že to vypnem, prišla vsuvka, kde sa zjaví úplne nahý Chow (Hellou bitches!!). Keď som zbadal medzi jeho nohami a klbkom chlpov schovanú zapichnutú hranolku, tak som naozaj vybuchol. Slabšie štyri hviezdy, hlavne za drsného Chowa. Mám pre neho slabosť. 70%. ()

MikeCool 

všetky recenzie používateľa

V porovnání s předchozími díly je ten třetí s paradoxním názvem "Pařba" na třetí ten nejmíň vydařený. Příběhově to nebylo zas tak hrozné, vcelku se mi líbili i určité zápletky a humor byl místy též povedený, ale bohužel už to nemá takový nádech jako předešlé pařby ve Vegas a v Bangkoku. Celý film by se vlastně mohl jmenovat Hon na Číňana, protože co je to vlastně za pařbu (dokonce na třetí) když se zde vůbec nepaří? ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

A ta pařba je kde? Nebýt Alana, moje hodnocení by bylo hodně, hodně bídné. Díky pár světlým chvilkám, které by se daly spočítat na jedné ruce, se pokusím na tuhle "srandu" zapomenout a budu si pamatovat vlčí smečku tak, jak ji znám z prvních dvou dílů. Jako by ti kluci vyrostli z puberty... Slabé 3*. ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (37)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 112,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 362 mil. (NIRO)
  • Dva nejdůležitější automobily, které ve filmu můžeme spatřit, jsou Maybach 57 S, kterým jezdí pan Marshall (John Goodman), a upravený Lincoln Town Car V8 (r. v. cca 2003), kterou pan Marshall propůjčil "vlčí smečce". (epicride)

Súvisiace novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené