Reklama

Reklama

Epizódy(12)

Obsahy(1)

Hyodoua Issei již není jen bezcenný úchyl, který ještě donedávna okukoval dámské šatny a věčně snil o dívčích ňadrech ve své dlani, ale postupem času získal i svoji vlastní sílu, naučil se novým dovednostem a spolu se svými přáteli porazil nebezpečné protivníky. Přesto ale, když se blíží jeho první letní prázdniny na nové škole, nečeká ho pouze povalování se na pláži a sledování dívčího poprsí v nepatrných bikinách. Spolu s ostatními má totiž doprovodit jejich paní Rias do podsvětí, kde mají navštívit její domovinu. Ovšem za vidinou prázdnin v rezidenci rodu Gremori je mnohem víc, než co se na první pohled zdá. Zlo na sebe nenechává dlouho čekat, nepřátelé číhají na každém kroku a životy Isseových přátel jsou ve smrtelném nebezpečí. (EMIA)

(viac)

Recenzie (9)

Jeoffrey 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Třetí série je stejně jako ta druhá mnohem akčnější a epičtější než ta první a na plno těží ze všeho toho spletence co se nám představil v sérii druhé. Konečně se zase plně orientuji v tom co se děje a konečně si to zase dokážu užívat (mnohem více než předchozí sezónu). Na druhou stranu bez všech těch informací a postav, co na mě byly vychrleny v druhé sérii by asi těžko bylo dost materiálu na takhle povedenou třetí sérii... No a ten závěr, to zase byla paráda a "The Boob Dragon Song" tomu dal korunu. 7,5/10 ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kozy, kozy! Pro hlavního hrdinu se posedlost jimi proměnila až na slintavé vzývání a vypatlané uctívání, z čehož naštěstí pramenilo dost humoru, protože pouze ten (a samozřejmě pěkně nakreslený a pečlivě rozhoupaný, platonicky nadržený harém) mě u tohoto udržel. Hlavní nábožensko-mytologickou válku z pekla (či jakési "dimenzionální trhliny") s ukecanými, nijak extra animovanými souboji, ve kterých se vždy strašně dlouho staticky vysvětlovaly nové "naboostované" schopnosti, jsem upřímně příliš nepobíral a ve jménech, stranách a záměrech se ztrácel. ()

Reklama

PainM8 

všetky recenzie používateľa

Rád jsem viděl kozičky a nahou Rias, ale v anime jde o mnohem víc. Grafika je sice skvělá, ale příběh je plytký, nedokáže nadchnout. Dále mi neuvěřitelně vadily obrázky zhruba v půlce každého dílu, to působí už více jako hentai a ne anime. Jedna hvězda je za pěkné charaktery a za dobrý soundtrack a za ten příběh :/ ()

Herr_Karotte 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Musim rict, ze tahle treti serie je ze vsech nejvic akcni. Jsou tu velice hezke souboje a dost scen na me udelalo dojem. Co me vsak nuti k tomu, abych oproti predchozim seriim snizil sve hodnoceni je klasicke klise shounenu, ktere nebylo nejlip vygradovano. Pribyde nam zde plejada novych velice silnych postav, ale zakonite neni dostatek casu k tomu, aby je divak podrobneji poznal. Navic ten mix z jinych nadprirozenych frakci Chaos Brigade mi do deje moc nesedi. Klasicke klise shounenu, kdy do deje narvu co nejvic super mega silnych postav, furt se bojuje na hranici moznosti, ktere se v kazdem boji posunou o neco dale a ... a nakonec je z toho mishmash, kde finalni gradace vubec nevyzni. Skoda. ()

TomX2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: SPOILERY V 3. sérií pribudajú nové, ale aj staré postavy a nové vzťahy. Akcia je ešte viac nadupanejšia ako v sérii druhej, dočkáme sa niekoľko zaujímavých zvratov, bojov a konečne aj drakov. Čo mi vadilo je to, že som sa nedočkal boja s bielym (Vali) a červeným (Issei) drakom, čakali sme na to už krásnych 25 dielov a stále sme sa nedočkali, čo je veľká škoda. Čo sa týka humoru, toho tu je menej ako v predchadzajúcich sériach. Zatiaľ čo som sa v nich snažil chytiť dych, tu som skôr mal otvorenú hubu kvôli premakanej akcii a animácii.. Čo sa týka ecchi, toho je tu celkom dosť, ale 2x menej ako v prvej alebo druhej sérii, čo môže byť pre niekoho škoda. Ono bol by som spokojný aj s tým, čo som dostal, pretože ako celok to je naozaj bomba, no vadila mi tam jedna vec (keby sa mimochodom obišli aj bez nej, dal by som aj 100%?), ktorá to naozaj pokazila. Vlastne, my už dávno vieme to, že Japonci sú dobrí v tom, že natočia alebo zanimujú niečo naozaj skvelé, kde sa môže dej posunúť do ozajstnej geniality, no jednou vecou to všetko spackajú a zabalia - áno, a presne to má aj High School DxD Born a dodávam aj príklad: Keď hlavní hrdinovia dokončia hru, príde tam nová postava a zabije Asiu, (mimochodom každému nenávidenú postavu, ale ja som jej držal palce s Isseiom najviac) Issei sa naserie a stáva sa z neho op, ktorého vôbec nič nezastaví a vyvolá nevidenú silu - zmení sa na červeného draka (čo by bolo mimochodom bolo úplne skvelé, zaujímavé a geniálne vo všetkých ohľadoch, lenže..) ale nejakým zázrakom ju prinesie Vali a ona to prežije? Okej, to už naserie dosť, ale.. potom sa dočkáme klasického romantického klitšé, kde prezidentčine slzy po dopadení zmenia Isseiho späť na normálneho a op z neho už nebude.. Sakra, toto ma odrovnalo úplne a mohlo sa jednať o niečo naozaj geniálneho, lenže áno, Japonci sú takou vecou známi.. Moje hodnotenie: 95% ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (3)

  • Po poslednom dieli nasleduje ešte niekoľko krátkych špeciálov. (TomX2)
  • O první ze dvou závěrečných písní „Give Me Secret“ se postarala kapela StylipS. Tu druhou „Oppai Dragon no Uta“ nazpíval Yuuki Kaji (dabér Isseie Hyoudoua). (CarnTheNunya)
  • Úvodní píseň „Bless Your Name“ nazpívala zpěvačka ChouCho. (CarnTheNunya)

Reklama

Reklama