Reklama

Reklama

Modrá lagúna

  • Česko Modrá laguna (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

V nádhernom exotickom prostredí opusteného tropického ostrova stroskotá loď. Prežijú dve malé deti – chlapček Richard (Glenn Kohan) a dievčatko Emmeline (Elva Josephson) - a jeden člen posádky, ktorý im spočiatku pomáha prežiť. Po jeho smrti si však deti musia poradiť samé... Ich nevinná detská náklonnosť sa postupne, ako plynú roky, mení na lásku. Aj v tomto tropickom raji, odrezanom od civilizovaného sveta, však láska dospievajúcich Emmeline (Brooke Shields) a Richarda (Christopher Atkins) naráža na množstvo prekážok... (TV Doma)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (241)

Kosmik 1 

všetky recenzie používateľa

Kýč? Možná...ale kýčovitých filmů s lepším ohodnocením bychom našli povícero, takže jako mínus tohle neberu. Oceňuji krásnou přírodu a ještě krásnější Brooke. Docela dobrá romantická věc už tenkrát na vhs, doteď ji mám někde ve skříni mezi ostatními kazetami. A i teď po letech to není až taková hrůza. Pořád lepší než ty ujeté teenagerské romance. 55% ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Dospívání, zamilování se a objevování vlastní sexuality dvou ztroskotaných dětí na pustém ostrově si opravdu nehraje na realistický "survival", je to naivní kýčovitá červená knihovna z tropického ráje (kde je při tom pozorují zvířátka). Kvůli nechtěnému nostalgickému kouzlu (kazeta z videopůjčovny, nadšená mamka) a idylickému prostředí mne film bavil i dnes, aniž bych se trápil vypočítáváním nesmyslů (jako třeba bezvadné líčení vymydlené 14leté Brooke – a přilepené vlasy přes prsa :-)), takže bez uzardění nadhodnotím. ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa

A prečo nie práve takúto robinsonovskú romantiku? Nech je to aj rozprávka o nestarnúcich ľuďoch dokonale upravených aj po rokoch na pustom ostrove. Okrem manželských hádok ich nič neohrozuje, v tom je rozdiel oproti Návratu s Millou, kde bol dej o niečo zložitejší. Krásna Brooke rafinovane hore bez a vo vode aj dole bez, no nepozeraj to. Druhýkrát ale určite nie. –––– Jak to, že máš dítě? – Já nevím. ()

vydumnica

všetky recenzie používateľa

Na Modrú lagúnu som skoro zabudla, až teraz som si všimla, že som tento film ešte nehodnotila! A vlastne, ani si ho hodnotiť netrúfam, keďže som ho už celé roky nevidela!!! Ale kedysi som ho pozerala často, mali sme ho doma na videokazete :-) a rada som ho pozerala, videla som ho možno aj 10x!!! Páčil sa mi ten krásny ostrov, ak sa nemýlim, nakrúcali to na Fidži :-). Obdivovala som Brooke Shields, vtedy patrila medzi moje najobľúbenejšie herečky, videla sa mi veľmi krásna :-). Možno raz keď už budem na dôchodku a budem mať viac času na filmy, popozerám si ho ešte raz a následne aj ohodnotím. A ešte si pamätám, že ten druhý diel s M. Jovovich sa mi nepáčil. ()

Everyone 

všetky recenzie používateľa

Krásná kamera z prostředí, které je snem pro každého, kdo je beznadějný romantik, nebo pro ty, co by celý den rádi běhali po ostrově s prokrvenými pohlavními orgány a i pro naivky, kteří se domnívají, že nikdy nebudou potřebovat pomoc - třeba zubaře nebo acylpyrin. Výlet ve snu , ale i na dovolenou parádní. ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (20)

  • Christopher Atkins Bomann (Richard) bol vybraný do filmu na kástingu z dvetisíc adeptov. (Raccoon.city)
  • Film byl dvanáctým největším kasovním trhákem roku 1980 v Severní Americe, když s rozpočtem 4,5 milionu amerických dolarů vydělal ve Spojených státech a Kanadě 58 853 106 dolarů. (PT_PCE)

Reklama

Reklama