Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (151)

beso74 

všetky recenzie používateľa

Prečo by som mal ten film brať vážne, keď on sám sa tak neberie? Obrovský žralok uloví svoju obeť, tak že s ak nej nepozorovane priblíži vo vode, ktorá je ako sa hovorí žabe tesne nad kolená? Chlap, ktorý sa poškrabal, sa zvíja bolesťou a div že nezomrie? Že žralok, ktorý príde o jednu z hláv, si to pomaly ani nevšimne??? No, v tomto filme je všetko možné, protagonisti sú od začiatku rozdelení na žraloka, jeho potravu a hlavnú hrdinku, ktorá, ak dokáže nabrať potrebný švih, je schopná žraloka umlátiť vlastnými prsiami (podobné vlohy má celé ženské zastúpenie, miestami to vyzerá že šlo o natáčanie relácie pre Playboy, ako školskú akciu). Devízou je, že na nič netreba čakať, prvé obete sú hneď prvej minúte filmu a potom približne každých ďalších 5-6 minút. pričom sa ich frekvencia s blížiacim sa koncom filmu stupňuje. V záplave všakovakých žralokov je to celkom zábavná filmová hodinka a pol. ()

Matli 

všetky recenzie používateľa

Náhodou mezi ostatníma shitžralokama a jinejma zmutovanýma potvorama je to slušná práce. Žralok je celkem slušně zpracovanej a neherci se snažej i trošku hrát na úrovni a to je co říct. Jen občas nějaké scény a záběry jsou extrémě nelogický a útoky žraloka (a že jich je nečekaně hodně) jsou graficky taky hodně slabý, musí se hold šetřit. Hvězdičku za stále krásnou Carmen, která se sakra PĚKNĚ vystavuje (ne nahá). 37% ()

Reklama

L_O_U_S 

všetky recenzie používateľa

Nevěřil jsem, že to někdy řeknu, ale tenhle film je snad první relativně koukatelná asylovka. Ano, je to typicky asylácky tupé a jednoduché, ale lokace a svižnost děje dělají z Útoku dvojhlavého žraloka slušně zábavné céčko. Tady se kecá minimálně, děvčata se opalují a vystavují na odiv své vnady, tupí studenti (s aspirací tak maximálně na absolvování základky v našem ghettu) se hloupými hláškami vozí po chytrých studentech (kteří naopak vědí úplně všechno), krvelačná potvora nešetří stylovými způsoby sežrání svých nebohých obětí, triky nejsou oproti starším asylovkám až tak okatě digitální a všechno se to odehrává na tichomořském atolu - ukažte mi někoho, kdo by v takovém prostředí nechtěl strávit aspoň den. Tentokrát jste to opravdu vytáhli na dvě hvězdičky, bros. (750.) ()

Z0oMb3E odpad!

všetky recenzie používateľa

úžasné!!! ÚŽASNÉ!!! ÚŽASNÉ!!! Pravidlo, že viac hláv-viac rozumu neplatí vo svete, kde je O´Connel profesorom a Electra doktorkou. Vo filme však nieje jediná hluchá scéna ktorá by dala vydýchnuť rozvibrovanej bránici. Vo filme nieje nič, čo by stálo aspoň za maličké zapochybovanie ohľadne premrhaných financií. A nakoniec, vo filme nieje jediná scéna, ktorá nemá potenciál stať sa kultovou. Samozrejme to platí len pre mne podobných zúfalcov so zbierkou muších krídel pod vankúšom a dvojdňovými výčitkami po masturbácii. Asylum opäť nesklamalo a drží si u mňa jednoznačný status najlepšej spoločnosti na komédie. Asylum ma dokáže stále udivovať v tom, akú príšerku zas vytiahne z mora. Viva La kozy...vlastne double power žralok! (Filmu musím dať ešte minimálne jednu projekciu aby vo mne kus odoznezli všetky tieto euforické stavy a spísal naň oslavnú ódu hodnú jeho veľkosti) ()

Zyne odpad!

všetky recenzie používateľa

dementni scenar, dementni triky, klasicke vyuzivani jednoho zaberu stopadesatsestkrat, divni a skaredi lidi, co jim herectvi fakt nejde a u holek to nezachrani ani jejich kozy, elektricka carmen uplne out, deckovy Aaron Eckhart jakbysmet, vtip a nadsazka se nekde poztracely a cele je to jen ztrata casu, proste shit ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (10)

  • Přestože Kate (Brooke Hogan) tvrdí, že za nimi žralok nemůže na mělčinu, v závěru za přeživšími doplave až do kaple. (L_O_U_S)
  • Natáčení probíhalo na Florida Keys. (Terva)
  • Hlavy žraloka měly být původně spojené. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené