Reklama

Reklama

Byzantium: Upírí príbeh

  • Slovensko Byzantium (viac)
Trailer

Dve záhadné ženy, Clara (Gemma Artertonová) a Eleanor (Saoirse Ronanová), hľadajú útočisko v chátrajúcom britskom prímorskom letovisku. Samotár Noel (Daniel Mays) im ponúkne prístrešok vo svojom opustenom hoteli Byzantium. Mladšia Eleanor, večná školáčka, sa skamaráti s Frankom (Caleb Landry Jones) a ako spriaznenej duši mu prezradí rodinné tajomstvo. Clara a Eleanor tvoria upírsky pár - matku a dcéru. Prežívajú len vďaka prísunu ľudskej krvi. Narodili sa pred 200 rokmi a v súčasnosti museli opustiť svoj domov. Clara začne prevádzkovať Noelov penzión Byzantium a v mestečku narastá počet záhadných úmrtí. Úpírka-matka sa totiž živí tými, ktorí si zaslúžia zomrieť a Eleanor vyhľadáva tých, ktorí už nechcú žiť. Lenže minulosť nezabúda a neodpúšť, a tak bude musieť upírsky tandem splatiť účty. Keď sa ich tajomstvo prevalí na verejnosti, minulosť ich pomaly dobehne. (TV JOJ)

(viac)

Galéria (72)

Súvisiace novinky

Saoirse Ronan jako bezhlavá královna

Saoirse Ronan jako bezhlavá královna

11.08.2012

Dívku s prapodivným jménem brzy uvidíme v upírském hororou Byzantium a adaptaci sci-fi románu „twilightové“ Stephenie Meyer The Host. Pak se objeví v historickém dramatu Mary, Queen of Scots, který… (viac)

Proboha, ještě jedna Sněhurka?!

Proboha, ještě jedna Sněhurka?!

14.02.2012

Letošním soubojem Sněhurky (Mirror, Mirror) a Sněhurky a lovce to neskončí. Po pestrobarevné komedii a akční fantasy přijde trocha kung-fu. Studio Walt Disney se snažilo projekt, předtím známý jako… (viac)

Reklama

Reklama