Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ben Jahrvi (Fisher Stevens) sa najnovšie živí na ulici ako predavač malých robotov, akýchsi miniverzií Čísla 5 - ale keďže nemá obchodného ducha, takmer by prepásol jedinečnú príležitosť! Jeho malé roboty totiž okúzlia peknú Sandy Banatoniovú (Cynthia Gibb), nákupcu veľkej firmy. Našťastie je tu kolega z ulice, predavač hodiniek Fred Ritter (Michael McKean) - a kým sa Ben spamätá, je z neho veľkovýrobca hračiek! Smolou je, že si novopečení podnikatelia pre svoju výrobnú linku vybrali miesto, kde sa práve skupina lupičov chystá na krádež diamantov... V boji s gangstrami, ktorí sa neštítia ničoho, však obaja muži dostávajú nečakaného spojenca - skutočného robota Číslo 5! Vojna s lupičmi sa teda môže začať... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (156)

tsatsiki 

všetky recenzie používateľa

Dějově je to slabší než první díl, ale hlášky v něm jsou opravdu dobré. např. číslo 5: Neboj se. Můj synovec byl Harley Davidson. Fakt. A nebo moje oblíbená. (Fred jede na čísle 5 jako na motorce.) Fred Ritter: Teď už je ale vážně nedoženeme. číslo 5: Že ne? Vyzkoušíme tohle, bejby. Fred Ritter: Ne, ne, ne, ne. To není dobrej nápad. Ááá. (Oba zmizí v kanálu.) číslo 5: Věř mi. Zkratka. Vzdušnou čarou. Viděl jsem to v mapě v knihkupectví. ()

RAFT 

všetky recenzie používateľa

A zde, máme další pokračování číslo 5 žije 2.No, co k tomuto filmu ,jenom dodat .Především je tento díl o dost slabší, než vynikajíci první díl .Sice herce z prvního dílu Steve Guttenberg vystřídal nějaký jiný herec a to se mu ani nedivím že , v tomto pokračování nechtěl hrát.Hlášky ve filmu docela dobré ,sice už nejsou takové jako v prvním díle.A v tomhle dílu mě ,tak trochu štval herec Michael McKean byl mi ve filmu ,tak trochu nesympatycký. 60% ()

Reklama

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Džonny päťka dáva zbohom zbrojnému priemyslu, aby tentokrát skúsil šťastie vo veľkomeste. Do príbehu sa vracia sympaťák Ben, ktorý dostane konečne toľko priestoru čo mu prísluší. Ako výpomoc mu zdatne sekunduje márnivý biznismen Freddy a potrhlá kočka, cez ktorú skúsia nakopnúť kariéru s hračkami. Nepotrvá však dlho kým Džonny spozná nových nepriateľov osamelosť, vandalizmus, chamtivosť. Vo filme sa miesia mnohé vtipné momenty (stopovanie taxíka, našepkávanie pri rande, morzeovka) s tými dojímavými (nevypočutá spoveď, Päťka na súčiastky, písanie kriedou na stenu) ktoré majú spoločné len jedno, pardon jedného. Džonny má dušu, má štýl, jeho druhý film zas srdce a ako sa hlavná postava stala viac než spotrebičom, získal si tento požierač informácií aj moje sympatie. ()

DocBrown 

všetky recenzie používateľa

Bez Crosbyho a Skroedra uz to proste neni ono. Ale nejvice me zklamalo, ze si Cislo 5 nechal odmontoval LASER. Jinak je to prumerna komedie, ale kvalite jednicky je hodne vzdalena, navic daleko naivnejsi. Jak Sandy mohla vedet, ze ma hledat adresu? Ben je najednou Ind, zatimco v jednicce pochazeli jeho rodice z Pittsburgu? Vubec mi tu pripada jako jina osoba. Bonnie Tyler je sice uzasna, ale tady uz je jen recyklovana. 65% ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Toto pokračovanie v ničom nezaostáva za svojim predchodcom. Jednoduchá, rodinná, americká sci-fi komédia. Tak sa mi zdá, že sa mi to páči ešte aj o máličko viacej ako jednička. Možno aj preto, že sa z toho vytratil ten militárny, armádny, nádych a asi tiež aj opozeraný Steve Guttenberg. Tento krát sa do hlavnej ľudskej úlohy pretlačil Fisher Stevens, ktorý hodne bodoval už v prvej časti. Ako ambiciózny prisťahovalec, vynálezca, Ben Jahrvi bol opäť výborný. Pobavil som sa. "Číslo päť žije 2". *** ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Torontu. (Terva)
  • Bylo uvažováno i o třetím filmu s Číslem 5 (Tim Blaney), ale producenti se báli, že bude prodělečný. (mi-ib)

Reklama

Reklama