Reklama

Reklama

Fate/Zero

(seriál)
  • USA Fate/Zero
Trailer 1
Japonsko, (2011–2012), 10 h 50 min (Minutáž: 25–50 min)

Série(2) / Epizódy(25)

O tajemný svatý grál, který svému držiteli přináší zázračné vlastnosti, svedli už tři bitvy bez jasného výsledku. A teď chystají čtvrtou. (Netflix)

Recenzie používateľa Lettanea k tomuto seriálu (2)

Fate/Zero (2011) 

Vážne ľutujem že som najprv videl Stay night. Zero je lepšie snáď vo všetkých ohľadoch (chýba mi len Rinina tsundere povaha :3 ) Od začiatku sa nikomu nenadržuje, postavy sú zaujímavé a Servanti majú skutočnú historickú predlohu čo naozaj oceňujem. Osobne som si obľúbil Emiyu, Kotomineho a Ridera, na Saber mám rovnaký názor ako Rider, ona nieje kráľ ale otrok. Jediná vec čo však fakt ľutujem je že po Stay nighte už viem ako to skončí, musí to byť veľmi zaujímavé pozerať najprv Zero. Asi najlepšie bojové anime ktoré som zatiaľ videl. ()

Season 2 (2012) (S02) 

Na začiatku druhej série jemne dochádza dych ale nevidím to ako problém... Boj s Casterom bol "potrebný" aby sa okolo toho vyriešili ostatné veci. Celá druhá séria bola o dosť brutálnejšia, konečne boli vidieť aj činy bez kopy zbytočných kecov. Koniec DOSŤ drsný, ale inak výborný. Veľmi oceňujem že postavy dostali približne rovnako miesta a Saber nebola centrom pozornosti .Teším sa na remake Stay nightu ktorý snáď vnesie do pokračovania viac dôstojnosti ako obyčajný Stay night. Inak Zero jasných 5* ()

Reklama

Reklama