Reklama

Reklama

Vyznamenaný vojenský veterán  Frank Vega (Danny Trejo) sa vracia domov z Vietnamu. Spoločnosť, pre ktorú spolu s ostatnými mužmi bojoval a krvácal, sa mu obráti chrbtom. Zavrhnú ho aj jeho najbližší a Frank zostáva sám, bez práce aj bez lásky. O niekoľko rokov neskôr sa v autobuse zastane starého černocha a ochráni ho pred šikanou partičky miestnych skinheadov. Vďaka tomuto incidentu sa Frank znova stane hrdinom. Ľudia si ho znovu začnú vážiť, no aj o toto šťastie čoskoro príde, pretože onedlho zavraždia jeho najlepšieho priateľa Klondikea (Harrison Page). Keďže polícia o prípad nejaví najmenšiu pozornosť, Frank sa rozhodne vziať spravodlivosť do vlastných rúk a vydá sa sám po stopách zabijaka. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (235)

Dale 

všetky recenzie používateľa

Miestami to bolo celkom vtipné, aj niektoré hlášky ušli, no to je asi tak všetko. Zvyšok - od scenára po hercov je katastrofa. Danny patrí medzi mojich obľúbencov už 20 rokov, no v úlohe zmrda, čo na pár minút znepríjemní život hlavnej postave, ak má byť totiž tým hlavným hrdinom on, tak je to utrpenie, pretože je príšerný herec, čo sa ukázalo už v Mačetovi. Navyše v tomto pokročilom veku, keď už má problém sa hýbať, z neho robiť akčnú hviezdu, je na hlavu. ()

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Za mě povedený, sympatický, akční a místy dost krvavý a vtipný film. Válečný veterán se stává během pár okamžiků hrdinou poté, co zachrání chlápka v buse a rozhodne se tento status využít pro dobro lidí okolo, ale i osobní pomstu. Prostě příběh dobráka od kosti, který si ale nebere servítky a pokud není zbytí, zpřeráží celé skupině čelisti div ne na jednu ránu. A buď to okomentuje nějakou více ci méně vtipnou hláškou, či se dokonce omluví. Líbilo se mi i minimum destrukce interiérů, což je jinak pro podobné akční paskvily zvykem. Jo, já se příjemně bavil a snímek mě i přes svou úsměvnost zaujal. ()

Reklama

Kryton 

všetky recenzie používateľa

Divím se hodnocení, které zde Bad Ass má. Co jste čekali? Nemá to takový rozpočet jako Machete, nemá tolik hvězd (Perlman jako starosta potěší) a taky se zde nestřílí o život (nebo smrt). Danny Trejo je Frank Vega! Veterán z Vietnamu s plnovousem alá El Commandante se nejprve stane městským hrdinou a internetovou akční obdobou Justina Biebera a pak mu zabijou jediného kamaráda. To neměli dělat! Více se film blíží pomsta-akčním filmům 70.let alá Přání smrti. Né náhodou je zde zmíněn Charsles Bronson. Celý ten film mě bavil, akce byla uvěřitelná a až na krapet přitažený konec (honička s autobusy) Bad Ass dal, co jsem chtěl. 90 minut porci staré školy! Mimochodem bral bych Treja v Expendables. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Danny Trejo je takový naprosto přirozený badass, takže mu ani nemusím věřit tu postavu, kterou v tomhle filmu hraje. On jí prostě žije. A tak to má být. Tenhle film byl s ním skvělej a je vidět, že když na něm stojí film, tak z nuly dokáže vykopat solidní akčňák. A nepotřebuje k tomu ani bůhví jakou reklamu jako třeba Macheta. ()

noriaki 

všetky recenzie používateľa

Osmdesátková mlátička bez atmosféry, bez stylu a bez nápadu. Bad Ass připomíná mix Machete a Super, ale z obou filmů si vzal jenom to špatné. Navíc přidal mizernou režii a ještě horší herce. Jediným světlým momentem je autobusová honička okopírovaná z Rudého Horka. Kdyby takhle vypadal celý film, tak to mohlo být zábavné retro. Takhle je to zbytečný brak. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (11)

  • Herci Danny Trejo (Frank Vega), Ron Perlman (Williams) a Winter Ave Zoli (Tatiana) se setkali už při natáčení seriálu Zákon Gangu (od r. 2008). (Chibs)
  • Frank (Danny Trejo) si bere autobus na pronásledování padoucha a po několika okamžicích docela těžce havaruje – levá strana autobusu je zbořena, chybí světlo atd. V následujících záběrech je autobus opět v pořádku. (pjotri)
  • Postava Franka Vegu (Danny Trejo) je založená na skutočnom vietnamskom veteránovi Tomovi Slickovi, ktorý sa vďaka internetu "preslávil" bitkou v autobuse. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené