Reklama

Reklama

Dva sourozenci a čtyři další cestující utrpí uprostřed zuřivé bouře automobilovou nehodu v prakticky neobydlené části Sierra Mountain. Na pomoc jim přispěchá tajemný cizinec, díky němuž brzy naleznou útočiště v lesním domě. Jakmile bouře utichne, chtějí pokračovat v cestě, ale zdá se, že pomstychtivý duch domu s nimi má jiné plány. (TV Spektrum)

(viac)

Recenzie (23)

zolo23 

všetky recenzie používateľa

Keď vidím na plagáte prekysnutého Vala Kilmera, obávam sa toho najhoršieho. Podobný prípad ako Michael Madsen. Neviem čo sa s týmito chlapmi porobilo, ale idú od prúseru do prúseru a to som ich mal v minulosti docela rád. V tomto filme však hrajú i docela známi Luke Goss alebo Ving Rhames a stále rozmýšľam nad tým čo ich donútilo hrať v takejto úbohej blbosti. To si neprečítali pred tým scenár? Veď ten bol totálne dementný, stokrát napísaný bez štipky nápadu. Koľko takýchto podobných.....rovnakých filmov už bolo? Nič tu nefungovalo, napätie žiadne a tie trápne lakacie scénky väčšinou pred zrkadlom (ako inak) mám už totálne prečítané a ničím Vás už nemôžu prekvapiť. Totálna strata času a Seven Below zaraďujem na druhé miesto najprimitívnejších filmov do mojej fiktívnej ,ale zato "krásnej" tabulky. :) ()

Beastmaster4 

všetky recenzie používateľa

K tomu jde jen napsat: další horor, který kopíruje všechny ostatní. Atmosféra celkem ujde (alespoň prvních pár minut), příběh nic zvláštního, Val Kilmer trochu přibral a nějak zrovna neválel, spousta zbytečných pasáží = nedoporučuju nikomu, leda nedej bůh, ležíte nemocní v posteli a krom tohoto filmu se nemáte na co jiného dívat. Což je malá pravděpodobnost, takže prostě pryč od toho ;) ()

Reklama

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa

"Moje máma říkávala, že smrt je konec a zároveň začátek.." Mámy toho naplkaj !! Navíc by to ovšem znamenalo, že se snad ještě někdy v budoucnu od téměř herecky mrtvého Vala "rád bych vypadal jako Saegal" Kilmera dočkáme nějaké slušné kreace.. Či alespoň slušného filmu.. Ale moc bych na to nesázel !! ;) Je to ale pořádný sešup, po všech těch The Doors, Nelítostných soubojích či třeba Mission Impossible, když Vinga Rhamese, který se tu ocitl zřejmě omylem, je jednomu až líto, ačkoli ten platí za to téměř jediné, kvůli čemu lze tuhle šmíru s větev si řezajícím finále doporučit.. Tedy pokud jen nechcete někomu zprasit večer.. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Film ktorý sa išiel hrať na niečo, na čo nemal ani náhodou, rádoby prekvapivý koniec filmu je prekvapujúci len pre toho, čo práve došiel zhulený z krčmy, poprípade pre nejakého deduška trpiaceho alzhaimerom, alebo vernú fanúšičku telenovel, hoci tá so zvratom osudov svojej Isaury, Rosalindy či inej pipky má tak bohaté skúsenosti, že by to aj ona mohla prekuknúť. A to hrmenie mi po 15 minutách už šlo poriadne na nervy... ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Béčkový recyklant hororov o strašidelných domoch a duchárskych princípov z Nenávisti. Atmosféra, dosiahnutá slušným vizuálom miestami funguje, až sa chcú odpustiť i samozrejmé klišé. Ale strach či napätie tu nehľadajte. Herci spolahliví a pohľadní, s výnimkou Vala Kilmera, ktorý je (paradoxne) najhorším prvkom vo filme (i herecky). Ving Rhames spočiatku ako tajuplný pán domu veľmi dobrý, no neskôr čoby záskok hororovej ikony Tonyho Todda smiešny. Film pochová jeho rozpačité finále, ktoré chce šokovať, prekvapiť a ohúriť, ale má opačný efekt. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama