Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Thriller

Recenzie (750)

plagát

Frost (2022) odpad!

Nechápem prečo "toto" nešlo rovno do kín! :))

plagát

H.P. Lovecraft's Witch House (2021) odpad!

Vydržal som to pozerať cca 25 minút. Viac sa nedalo. Nevadia mi amatéri ktorí sa o niečo pokúšajú, ale tento pán by mal naozaj vyskúšať asi inú profesiu.

plagát

Blind (2019) 

Neskutočne naťahovaná nuda..

plagát

Toys of Terror (2020) 

No ty vole!, to som sa posral strachom. Hračky ožívajú a chcú sa "hrať"...Ono pekne to znie až na to, že tie hračky sú skôr roztomilé a strach z nich ide asi toľko koľko zo spiaceho mimina. Režisér chcel asi natočiť seriózny horor, ale čo z toho vyšlo nie je bohužiaľ ani vtipné.

plagát

Yummy (2019) 

Tuším je to pre mňa prvý horor (komédia) z Belgicka a hneď totálny nášup! Nemám rád komediálne prvky v horore, ale v dnešnej dobe keď tu straší vírus som vďačný aj za takúto blbinu. Krvou a vnútornosťami sa tu nešetrí, masky sú fakt podarené a prsia hlavnej hrdinky...o tom ani nehovorím. Vtipných scén je tu viacero (horiaci - zmrznutý penis asi vládne) takže ako jednohubka na večer celkom poteší. A záver konečne taký ako sa patrí :)

plagát

Párty Hárd (2019) odpad!

Niekto tu vážne zaspal dobu. Humus

plagát

Villains (2019) 

Taký nenápadný thriller, kde sa scenáristi a zároveň režiséri pri písaní príbehu priveľmi nezapotili. Villains nemá čím prekvapiť, ale pre trefné herecké obsadenie sa na to pekne pozerá. Mierne sklamanie bezpochyby je.

plagát

Blood Bags (2018) 

Taliansky horor odohrávajúci sa v Taliansku kde každý talian vie po anglicky..samozrejme nemyslím američanku. Radšej to malo byť natočené v pôvodnom znení pretože toto bol pre mňa docela rušivý moment. Veľká amatérčina, herci príšerní a celé to s tou krvou nedávalo akosi zmysel. Stále som rozmýšľal čo bránilo dotyčným opustiť dom. Veď nech mi nehovoria, že tie dve laty, ktoré boli pribité na okne sa nedali niečim strhnúť..Jednu slabú hviezdu dávam za plagát, ktorý je síce originálny (mňa navnadil) ,ale zavádzajúci. Dotyčný mutant vyzeral o niečo inakšie..

plagát

Pod vodou (2020) 

Nakoniec boli obavy úplne zbytočné. Úplná pohodka. Od prvej do poslednej minúty sa neustále niečo deje. Mnoho "expertov" bude zase kritizovať dialógy a chovanie postáv, ale mne ako normálnemu konzumentovi filmu je to u prdele. Prišiel som sa baviť a nie hľadať chyby a kritizovať každú maličkosť. Vizuál je taktiež na vysokej úrovňi a vzhľad monstier originálny. A Kristen je sexy. Cmuk

plagát

Nenávisť (2020) 

Do tejto Nenávisti som vkladal veľké nádeje, pretože trailer dosť navnadil a nedávno som aj rozmýšľal, že tie "vlasatice" mi už začínajú aj akosi chýbať. Lenže stal sa pravý opak. Najväčším mínusom filmu sú masky. Tým čím bol originál a vlastne aj remake z roku 2004 u mňa výnimočný boli práve masky z ktorých som mal docela nepríjemné zimomriavky. Neviem či to nebolo hlavne i pre to, že šikmooké xichty sú predsa len v hororoch strašidelnejšie ako tie naše...:) Druhé mínus vidím vo viacerých časových (v tomto prípade o zbytočný krok scenáristu) sekvenciách, ktoré film dostávajú do roviny monotónosti a tým pádom atmosféra The Grudge nemá kedy gradovať. Nehovorím, že to bola úplná katastrofa, ale pri remaku z roku 2004 (bože to už je teda doba!) som bol v kine totálne prikovaný a domov z kina som odchádzal..no poviem to rovno..mierne priposratý. Takto už na začiatku roka viem, že sa tento hororový kúsok do mojej TOP 5 určite nedostane. P.S. Všimnite si prognózu "najväčšieho hororového experta" Psychora ako mal tento film tohto roku zažiariť....zase vedľa :)