Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí šialenci Ashton Kutcher a Seann William Scott hľadajú zaparkované auto s darčekmi pre svoje priateľky. Po divokom žúre a prebdenej noci, vybavení len hmlistými spomienkami na včerajší deň, sa im však na bláznivej ceste mestom veľmi nedarí...
Dvaja mladíci, Jesse a Chester, sa jedného rána preberú po prehýrenej noci a nevedia si spomenúť, kde zaparkovali auto. Na púti za „strateným“ vozidlom sa stretajú s rozličnými typmi ľudských indivíduí, počnúc ich nahnevanými priateľkami, ktorým zničili dom, cez zúrivý pouličný gang, transsexuálneho striptéra hľadajúceho u nich kufrík s ukradnutými peniazmi, až po skupinu mimozemšťanov... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (612)

veru_needy 

všetky recenzie používateľa

Jesse a Chester jsou dva grandiózní vyhulenci. Jednoho rána se po prokalený noci probudí a oba mají totální okno; neví kde byli, s kým byli, co kde vyváděli a chybí jim jejich auto. Teď už jen zbývá položit onu obligátní otázku: "Dude, where's my car?" Během pátrání po autu jsou pořád pronásledováni různými individui jako jsou pošahaní uctívači Zoltana, partička ženských v latexu, transsexuál a taky dvě pořádně vystylovaný bukvice. A všichni chtějí jen jedno - 'the continum transfunctioner'. A dál? Je to jednoduše pozitivní ztřeštěnost a pro mě osobně jedna z nejsympatičtějšich komedií vůbec. Není to jako ostatní teen komedie, ačkoli by to tak na první pohled mohlo vypadat. Tento film netradičními nápady jen hýří a jedna ulítlost střídá druhou. Plus skvěle vybrané typy idiotů a výborný dabing (ačkoliv preferuji originál), má to něco do sebe. Hlavně tedy pokud máte jednoduchý typ humoru. Pro mě osobně skryté geniální dílo, které vždy zaručeně pobaví, i po několikerém shlédnutí. - "E-mail me ok, Freakincage.com" ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Typický exemplár subžánru "haluzná komédia", tentoraz o dvoch týpkoch, ktorý sú dosť high a netušia kde majú svoje fáro. A potom? .... Je to dosť zábavný film so slušným tempom a nesnaží sa zabávať fekálnosťami. Absurdný humor občas celkom dobre vychádza, niekedy je zase otravný (A potom?). Komédia ako stvorená na sobotné popoludnie, po ktorej sledovaní hneď zabudnete, o čom bola. ZOLTAN RULEZ! PS: a Fabio je ... Fabio ()

Reklama

zdenotvor 

všetky recenzie používateľa

Naprostu stupídna americká komédia ktorú okoreňujú Ashton Kutcher a môj obľúbený Seann William Scott. Zasmial som sa zopár krát naozaj z chuti napríklad na týpkovi v klietke,ten nemal chybu ale inak to bola poslabšia komédia. Film mi pripomína bezstarostné detské časy a prázdniny u starej mamy,možno preto dávam z nostalgie vyššie hodnotenie o jednu hviezdičku a dívam sa na film trochu inými očami. ()

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Je to strašná hovadina s dementnim scénářem, ale nějak nemam potřebu si vytvářet image intelektuála, jako hromada ostatních, takže se klidně přiznám, že jsem se u toho smál skoro celou dobu. Jinak ten film je ideální podívaná, když má člověk v krvi zvýšenou hladinu alkoholu a neni momentálně ve stavu sledovat něco, u čeho se musí používat mozek. Když nám dáte převaděč spojitosti, tak vám poskytneme orální rozkoš. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Stupídny americký humor nie je mojou šálkou kávy. Myslel som že to bude niečo podobné ako film Hanghover no až na pár momentov som sa mýlil. Mysteriózne scifi ? ale kde iba tínedžerská komédia ktoré neznášam avšak musím uznať že výber hercov teda nebol zlý a niektoré scény boli tak absurdné že ma bavili. Keď si takto v hlave premietam film najviac ma zarazil začiatok že vraj " Podľa skutočných udalostí !!! to určite ! ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (28)

  • Ve filmu říká Mark (Andy Dick) Jessemu (Ashton Kutcher) a Chesterovi (Seann William Scott) ať mu napíši na jeho webovou stránku www.freakincage.com (přeloženo jako www.magorvkleci.com). Stránka byla v době vzniku funkční a byla na ní fotka Marka v kleci. Nyní už není v provozu. (Pumiiix)
  • DVD obsahuje množství scén, které byly upraveny anebo zmírněny, aby film mohl být mládeži přístupný. Mezi ně patří převážně "hulení trávy". (Cheeker)

Reklama

Reklama