Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí šialenci Ashton Kutcher a Seann William Scott hľadajú zaparkované auto s darčekmi pre svoje priateľky. Po divokom žúre a prebdenej noci, vybavení len hmlistými spomienkami na včerajší deň, sa im však na bláznivej ceste mestom veľmi nedarí...
Dvaja mladíci, Jesse a Chester, sa jedného rána preberú po prehýrenej noci a nevedia si spomenúť, kde zaparkovali auto. Na púti za „strateným“ vozidlom sa stretajú s rozličnými typmi ľudských indivíduí, počnúc ich nahnevanými priateľkami, ktorým zničili dom, cez zúrivý pouličný gang, transsexuálneho striptéra hľadajúceho u nich kufrík s ukradnutými peniazmi, až po skupinu mimozemšťanov... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (612)

tron 

všetky recenzie používateľa

"Bejby, poviem ti len tri slová: Ovládanie hnevu." Svižná, originálna a pôvabná bláznivá komédia, ktorá dopláca na nedostatočný rozpočet (vidno to hlavne na trikoch a akcii, našťastie ničoho z toho tu nie je veľa, ide skôr o sitkom) a mizerný slovenský dabing, ktorý viac vecí nepochopil, než pochopil a mnohé zábavné hlášky sa strácajú v preklade. Inak veľká spokojnosť - videl som to okolo roku 2001 a páčilo sa mi to a videl som to aj v roku 2017 a stále sa mi to páčilo, nakoľko mám rád WTF humor a takého je tu požehnane, od nápadov (feťácky pes Jekyll, ázijské občerstvenie, „Nepôjdeme radšej peši?“, slepé deti, pukanie skafandrov) po dialógy („Ešte raz a zmlátime vás.“ – „Hej?“ – „Hej.“ – „Okej.“) až po typovo perfektne vybratých hercov (Kutcher v podstate reprízuje hlúpeho a krásne bezstarostného fešáka Kelsa z Tie roky sedemdesiate). 70 % ()

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Člověk musí být dost zlitý, na film bez geniality. Zasmál jsem se sice dost, stále je to jen blbost. Přiblblé to hlavní duo, bránicí mi nepohnulo, na to jací herci - esa - mé hodnocení jenom klesá. Uznám a to víc než dost, celou velkou tvořivost, i když se to celé vleče, jak hledání to převaděče. Respekt - to bych ale řek, chlapům za ten polibek. 50% ()

Reklama

Bat55 

všetky recenzie používateľa

Ujetá americká "somarina", ktorá je ale fakticky "cool". Pre mňa proste parádny nášup vo všetkých smeroch, lenže ten koniec je fakt už trápny, ale čo, však? Musím teda jednu hviezdičku ubrať. Ashton a Seann hrajú tak parádne debilov, že im to človek zožerie aj s naviákom. Jasné, je to uletené, občas trápne, pre niekoho nestráviteľné, pre mňa peckové. Dlho som sa u komédie tohoto typu tak nezabával. Je to komédia a ako taká má zabávať. Takže,jednoducho, výstižne, stručne a jasne: je to humorom prepchatá megasomarinka s parádnym humorom.... a dál...a dál.....z toho som fakticky už nemohol. /75%/ ()

Estrellita 

všetky recenzie používateľa

Jsem jedním z mála magorů, kteří tuhle kravinu ohodnotí vysoko. Je to z jednoho prostého důvodu: PŘEVADĚČ SPOJITOSTI! Když se vyhlásí přísný zákaz myslet, pak se tahle úchylnost stane pro své hlášky nezapomenutelnou... Například scéna Sweet & Dude, scéna "A dááááál?" nebo pštrosí problém: Jesse: "Kámo. To je lama!" - Chester: "To není lama, to je pštros!"...o chvíli později... Chester: "Zatracený lamy! Zdrháme!". Ashtonovi role blba naprosto sedí a Seann mu zdatně konkuruje... "Teplí severští bratři na levoboku!" Tohle by prostě měl vidět každý správný šílenec. "Zoltan!" ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Typický exemplár subžánru "haluzná komédia", tentoraz o dvoch týpkoch, ktorý sú dosť high a netušia kde majú svoje fáro. A potom? .... Je to dosť zábavný film so slušným tempom a nesnaží sa zabávať fekálnosťami. Absurdný humor občas celkom dobre vychádza, niekedy je zase otravný (A potom?). Komédia ako stvorená na sobotné popoludnie, po ktorej sledovaní hneď zabudnete, o čom bola. ZOLTAN RULEZ! PS: a Fabio je ... Fabio ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (28)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 13 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama