Reklama

Reklama

Bláznivá jazda

  • Česko Pařmeni (viac)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komédia o ženíchovi a troch svedkoch, ktorí sa vydajú na cestu do austrálskeho vnútrozemia na veľkú svadbu.
David a Mia sa krátko po zoznámení do seba zaľúbia a zažijú spolu prázdninovú romancu, po ktorej David požiada Miu o ruku. Mia súhlasí a David odchádza domov do Anglicka, aby na svadbu zavolal svojich troch najlepších kamarátov. A keďže svadba sa koná v Austrálii, vydá sa spolu s nimi na cestu. Svojrázni svedkovia sa postarajú o množstvo komplikovaných situácií a zažijú na vlastnej koži význam sľubu „v dobrom aj v zlom". Bláznivý príbeh je klasickou ukážkou komplikovaných vzťahov ženíchových kamarátov s rodinou nevesty. Rodinné putá sú síce silnejšie, ale rovnako neodbytní sú aj Davidovi kamaráti... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (168)

TommyDiamond 

všetky recenzie používateľa

Australské prcičky trojka (svatba). Ovšem bez humoru a šťávy. Australané se chtěli vyrovnat amíkům a natočit šílenou a mladistvou komedii… Partička kamarádů kazících svatbu, beran, dealer, drogy, alkohol, pedantský tchán a povolná zfetovaná tchýně, to vše mělo zajistit litý úspěch. Podle mě to nevyšlo podle představ... ()

Epco 

všetky recenzie používateľa

Partička ožranov, outsiderov, smoliarov či iný druh spoločenských hovád býva často zdrojom zemitého či hrubozrnného humoru takého žiadaného na plátnach kín. Často ale nie vždy. Tento film je príkladom toho ako dokáže byť takáto partička nefunkčná, otravná a zbytočná. Nič tu nefunguje a nekoná sa ani útok na prvú signálnu, vtipy tu nie sú žiadne. Len pokusy o vtipy a tie vyšumia do trápneho zamyslenia sa prečo niekto toto natočil, a hlavne prečo to pozerám. ()

Reklama

Pythonator 

všetky recenzie používateľa

Místy velice zábavné a místy standardně trapné. Vždycky, když někdo ve filmech správně po americku paří, tak je mi trapně za něho. Tady je to však tak nějak britsky odlehčené a držet si to celou dobu svižnější tempo s hutnější kadencí humoru, mohla to být bomba. Bohužel je výsledek spíše takovou slabčí verzí Pařby ve Vegas. Svatba ovšem byla báječná, svatební řeč o análním sexu nezapomenutelná a tchýně na koksu přímo k popukání. ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Rukopis tvůrců Death at the Funeral je znát, ale co fungovalo tam, tady selhává, protože jsem měl dost brzy chuť nakopat Davidovo "kámoše" do prdele. Aspoň že nešlo o nevkus. Popravé jsem se zasmál při proslovu někde za půlkou. Dávám podprůměrné hodnocení, protože věřím, že se na film mrknu ještě jednou a třeba budu mít jinou náladu a třeba mě chytne, moc k tomu nechybí, ale výsledý dojem je propastný. Trochu tomu napomáhají poněkud suché titulky. # "...and doesn't Barbara look stunning..." # příběh 4 | hudba 6 | humor 4 | akce 2 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Ak sa dvaja pokúsia o to isté, nikdy to nebude to isté, natočiť deň po bujarej chlapskej rozlúčke so slobodou (náhoda), na ktorú má štvorica kámošov ( ej zas náhoda) ešte menej spomienok ako na deň svojho narodenia (wau ďalšia náhoda) a prebudia sa čudne doriadení s cudzím zvieratkom v izbe (to už asi nie je náhoda), nie je tak jednoduchá úloha ako to na prvý pohľad vyzerá. Vlčia svorka s Bradleyom Cooperom a Zachom Galifianakisom má totiž iné kvality ako nevýrazní holobriadkovia z tejto tráparne, oni totiž vedia hrať a rozosmiať... ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (3)

  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama