Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Fantasy

Obľúbené filmy (10)

Babylon

Babylon (2022)

Zdajú sa 3 hodiny veľa? Nie! Je to málo!! Nechcem aby sa to končilo, chcem to ďalej pozerať stále a stále dookola. Film je plný emócií, ktoré človek prežíva spolu s ním akoby bol jeho súčasťou. Tie roky ma totálne vtiahli do seba. Toto som si užil. Toto je podľa mňa film FILM!!!

V zajatí démonov

V zajatí démonov (2013)

Tak po tomto už nebudem spať s odokrytými nohami /: Super napínavá, strašidelná a ku záveru aj akčná vec. Celú dobu sa držalo v tempe bez hluchých scén, občas to dalo vydýchnuť a dopomáhala tomu aj perfektná kamera. Mráz po chrbte behal šialene. Príbeh bol tiež super. Čo mi vadilo boli podľa mňa celkom nezmyselne vsadené scény s Annabelle, ktorá tam bola len kvôli popularite. Do deja nič okrem creepy úsmevu nedala. Patrick Wilson a Vera Farmiga, v rolách Warrenovcov pôsobili autenticky. James Wan znova dokázal, že je kráľ hororov. Podľa mňa v tomto nemá konkurenciu.

Steve Jobs

Steve Jobs (2015)

Tento film si ma chytil od prvej scény a už som sa od neho nedokázal odpútať. Je dynamický a nedá človeku vydýchnuť. Film nezobrazuje život Steve Jobsa tak ako sme zvyknutý pri životopisných filmoch, ale prevedie nás jeho troma prezentáciami počítačov, ktoré sú od seba vzdialené niekoľko rokov. Zachytávajú udalosti zo zákulisia a Jobsove postupné duševné "dospievanie". Výkon Michaela Fassbendera bol podľa môjho názoru na daný rok bezkonkurenčný a Oscara by si zaslúžil. No bohužiaľ nevydalo.  Hudba Pembertona bola super a perfektne gradovala s filmom. Jediné čo by som vytkol sú rýchle a miestami chaotické strihy.